Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Прегледај го приврзокот 439744
Фала курцу го избркаа диносауросов. Сега можат конечно да заиграат офанзивен фудбал, да примаат по 3-4 комада ко Тотенхем и да испаднат од лига. Крајно време е.
неблагодарни копилиња, лани ги спаси да не пандат во чемпионшип, сега види како му враќаат.![]()
Се спукале нешто. Евертон сакале да купат играчи, Дајч не.

Таман Мојс годинава да заврши 10то место, наредната 6то па да оди во Јунајтед.Чичко Мојс ќе се враќал назад , така се шушка.
Инаку ајде честито фанови на Јунајтед , уште без пораз во 2025 хохо
Не збори пред рука.Abe i ja bi sakal notingem da raspali ama mislam deka pool nema da padne.
Nema koj drug da osvoi sezonava.

Јунајтед ќе ги престигне, има шанси а?Не збори пред рука.![]()
Не јади трици невозможно е, али немора да значи и дека се шампиони.Јунајтед ќе ги престигне, има шанси а?
Кој ќе биде? Арсенал?Не јади трици невозможно е, али немора да значи и дека се шампиони.
По сити че ја освои одколку топчињата сезонава.Кој ќе биде? Арсенал?
Боље Ливерпул, нека патат топчињата и нека се присеќаат на инвинсблс кога ги гледаа на црно-бел телевизор.

Нели ќе ги казнеа нив? Декември беше терминот или им застаре делото влеговме во Нова Година.По сити че ја освои одколку топчињата сезонава.![]()

Нешто се шпекулира Февруари че ги рендаат, тоа е правна држава не е лоповска ко нашата па да застарее дело.Нели ќе ги казнеа нив? Декември беше терминот или им застаре делото влеговме во Нова Година.![]()