Пресвртница за Украина

Дали ја оправдувате воената агресија на Русија над Украина?

• Вкупно гласачи
    741
Член од
30 октомври 2022
Мислења
605
Поени од реакции
1.620
Најзаебана работа во војнава во Украина се дроновиве.Страшна работа,нема кај да се скријаш од нив.Независно дали си во оклопно возило или ров.Дефинитивно армија без дронови е осудена на пораз.

Последно уредено:
Член од
12 декември 2010
Мислења
10.556
Поени од реакции
11.536
Најзаебана работа во војнава во Украина се дроновиве.Страшна работа,нема кај да се скријаш од нив.Независно дали си во оклопно возило или ров.Дефинитивно армија без дронови е осудена на пораз.
Точно, во конфликтот во Нагорно Кабарах со дронови парче направија азербејџанците и се крена голема фама за бајрактерите али они се релативно скапи додека иранскиве се живо џабе а прават преголема штета поготово на противодбранбените системи кои вредат милиони

Член од
23 мај 2019
Мислења
4.499
Поени од реакции
5.234
Не, евреите со магнети од Израел го свиткаа куршумот.
З(н)аев дека си на директна линија со Ционистите :pos: ваква доверлива инфо ретки ја имаат :pos:

:popce:

Последно уредено:

PROROKOT

Ќе ме биде...
Член од
16 февруари 2022
Мислења
5.096
Поени од реакции
5.292
З(н)аев дека си на директна линија со Ционистите :pos: ваква доверлива инфо ретки ја имаат :pos:

:popce:
А на кој бог му се молат забеганиве, да ми је знат‘...:(

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.112
Поени од реакции
5.761

Кој те терал да стопираш баш денескааа...Вторник е ееејј......Ајјј нон` што сум кревал рака еј.....

YuZe

Sic Semper Tyrannis
Член од
22 септември 2005
Мислења
1.986
Поени од реакции
2.283

Кој те терал да стопираш баш денескааа...Вторник е ееејј......Ајјј нон` што сум кревал рака еј.....
Зелени изгледа сака што побрзо да ја изгуби војната со Русиве. Треба малце да зачепи, да не биде сервиран со риперче ала Сулејмани.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.112
Поени од реакции
5.761
Зелени изгледа сака што побрзо да ја изгуби војната со Русиве. Треба малце да зачепи, да не биде сервиран со риперче ала Сулејмани.
Него се му е јасно. Наводно, неговата поддршка меѓу украинците била помалку од 10%. Нема повеќе кредибилитет, му помина мандатот, сега уште насила ја држи власта поради Руската инвазија, но кај и да е некој ќе го постави прашањето: Чекај бе ти, шо прајш уште на таа претседателската фотелја?

Член од
24 март 2010
Мислења
15.311
Поени од реакции
26.225

Е овој договор веќе може да го премисли Трамп. Верувал дека не бил свесен дека таква сила може да го брани островот, кога се закануваше.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.112
Поени од реакции
5.761
Е овој договор веќе може да го премисли Трамп. Верувал дека не бил свесен дека таква сила може да го брани островот, кога се закануваше.
Штета за Трампчо, му пропаднаа планојте...

Член од
12 август 2024
Мислења
244
Поени од реакции
622
Завратив 30+ страни од темава да прочитам некоја експертиза и анализа за тоа дека нема севернокорејски војници во Курск и се е фејк и дека се некој Бурјати што се борат за татковината и за подобро утро на своите деца. :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom