Пресвртница за Украина

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ја оправдувате воената агресија на Русија над Украина?

• Вкупно гласачи
    762
Најзаебана работа во војнава во Украина се дроновиве.Страшна работа,нема кај да се скријаш од нив.Независно дали си во оклопно возило или ров.Дефинитивно армија без дронови е осудена на пораз.

Последно уредено:
Најзаебана работа во војнава во Украина се дроновиве.Страшна работа,нема кај да се скријаш од нив.Независно дали си во оклопно возило или ров.Дефинитивно армија без дронови е осудена на пораз.
Точно, во конфликтот во Нагорно Кабарах со дронови парче направија азербејџанците и се крена голема фама за бајрактерите али они се релативно скапи додека иранскиве се живо џабе а прават преголема штета поготово на противодбранбените системи кои вредат милиони

Не, евреите со магнети од Израел го свиткаа куршумот.
З(н)аев дека си на директна линија со Ционистите :pos: ваква доверлива инфо ретки ја имаат :pos:

:popce:

Последно уредено:
З(н)аев дека си на директна линија со Ционистите :pos: ваква доверлива инфо ретки ја имаат :pos:

:popce:

А на кој бог му се молат забеганиве, да ми је знат‘...:(

Кој те терал да стопираш баш денескааа...Вторник е ееејј......Ајјј нон` што сум кревал рака еј.....

Кој те терал да стопираш баш денескааа...Вторник е ееејј......Ајјј нон` што сум кревал рака еј.....
Зелени изгледа сака што побрзо да ја изгуби војната со Русиве. Треба малце да зачепи, да не биде сервиран со риперче ала Сулејмани.

Зелени изгледа сака што побрзо да ја изгуби војната со Русиве. Треба малце да зачепи, да не биде сервиран со риперче ала Сулејмани.
Него се му е јасно. Наводно, неговата поддршка меѓу украинците била помалку од 10%. Нема повеќе кредибилитет, му помина мандатот, сега уште насила ја држи власта поради Руската инвазија, но кај и да е некој ќе го постави прашањето: Чекај бе ти, шо прајш уште на таа претседателската фотелја?

Е овој договор веќе може да го премисли Трамп. Верувал дека не бил свесен дека таква сила може да го брани островот, кога се закануваше.

Е овој договор веќе може да го премисли Трамп. Верувал дека не бил свесен дека таква сила може да го брани островот, кога се закануваше.
Штета за Трампчо, му пропаднаа планојте...

Завратив 30+ страни од темава да прочитам некоја експертиза и анализа за тоа дека нема севернокорејски војници во Курск и се е фејк и дека се некој Бурјати што се борат за татковината и за подобро утро на своите деца. :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom