YuZe
Sic Semper Tyrannis
- Член од
- 22 септември 2005
- Мислења
- 1.986
- Поени од реакции
- 2.283
Не успеаа ни да го соберат, ни да го убијат, а пробуваа 4 години.Или тоа или него ќе “збираат“.
Не успеаа ни да го соберат, ни да го убијат, а пробуваа 4 години.Или тоа или него ќе “збираат“.
Точно, во конфликтот во Нагорно Кабарах со дронови парче направија азербејџанците и се крена голема фама за бајрактерите али они се релативно скапи додека иранскиве се живо џабе а прават преголема штета поготово на противодбранбените системи кои вредат милиониНајзаебана работа во војнава во Украина се дроновиве.Страшна работа,нема кај да се скријаш од нив.Независно дали си во оклопно возило или ров.Дефинитивно армија без дронови е осудена на пораз.
Тоа ќе да е затоа што го штити БогНе успеаа ни да го соберат, ни да го убијат, а пробуваа 4 години.
Не, евреите со магнети од Израел го свиткаа куршумот.Тоа ќе да е затоа што го штити Бог
З(н)аев дека си на директна линија со Ционистите ваква доверлива инфо ретки ја имаатНе, евреите со магнети од Израел го свиткаа куршумот.
А на кој бог му се молат забеганиве, да ми је знат‘...З(н)аев дека си на директна линија со Ционистите ваква доверлива инфо ретки ја имаат
'Latino Americans For Trump' Pray US Is Place 'We Will Not Be Kicked Out' For Saying 'Jesus Is Lord'
Fuel your success with Forbes. Gain unlimited access to premium journalism, including breaking news, groundbreaking in-depth reported stories, daily digests ...www.youtube.com
JUST IN: Faith-Based Leaders Place Hands On Trump And Pray For Him: 'You're A Chosen Vessel'
At the National Faith Advisory Board's National Faith Summit in Powder Springs, Georgia, former President Trump was prayed for by religious leaders.Fuel your...youtu.be
Зелени изгледа сака што побрзо да ја изгуби војната со Русиве. Треба малце да зачепи, да не биде сервиран со риперче ала Сулејмани.Украина ќе го брани Гренланд во случај на „агресија“ од Доналд Трамп
Во случај да се оствари најавата на новоизбраниот претседател на САД, Доналд Трамп, дека ќе го преземе Гренлад, Украина ќе има обврска да го брани островот од Американците со своите воени сили. Ваквата обврска за Украинците произлегува од билатералниот безбедносен договор потпишан меѓу Данска и...infomax.mk
Кој те терал да стопираш баш денескааа...Вторник е ееејј......Ајјј нон` што сум кревал рака еј.....
Него се му е јасно. Наводно, неговата поддршка меѓу украинците била помалку од 10%. Нема повеќе кредибилитет, му помина мандатот, сега уште насила ја држи власта поради Руската инвазија, но кај и да е некој ќе го постави прашањето: Чекај бе ти, шо прајш уште на таа претседателската фотелја?Зелени изгледа сака што побрзо да ја изгуби војната со Русиве. Треба малце да зачепи, да не биде сервиран со риперче ала Сулејмани.
Е овој договор веќе може да го премисли Трамп. Верувал дека не бил свесен дека таква сила може да го брани островот, кога се закануваше.Украина ќе го брани Гренланд во случај на „агресија“ од Доналд Трамп
Во случај да се оствари најавата на новоизбраниот претседател на САД, Доналд Трамп, дека ќе го преземе Гренлад, Украина ќе има обврска да го брани островот од Американците со своите воени сили. Ваквата обврска за Украинците произлегува од билатералниот безбедносен договор потпишан меѓу Данска и...infomax.mk
Кој те терал да стопираш баш денескааа...Вторник е ееејј......Ајјј нон` што сум кревал рака еј.....
Штета за Трампчо, му пропаднаа планојте...Е овој договор веќе може да го премисли Трамп. Верувал дека не бил свесен дека таква сила може да го брани островот, кога се закануваше.