Фан Клуб: Вардар

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.611
Поени од реакции
24.986
Доста пробуваш да тврдиш дека козата се однесува вака дека Комити му терале инает. Па тоа е едно суштество за во Бардовци кое никогаш не би признало грешка, баш ова му е природното однесување во секоја ситуација.

Мене во целава ситуација ми е најсмешно дека баш ОН морал да биде тој кој ќе ги чистел долговите. Прво долговите се пролонгирани со помош на ургенции од министри, односно самата власт која во моментов и ја држи УЈП. Миленко ги убедил Седло, Попов и факинг Демир да направат репрограмирање на долгови.
Замисли не можело тоа да го направи власта како што го направи Мијалков зад затворени врати, туку морало баш овој кловн да не срамоти пред цела Македонија и да води војна со сите фанови, да не сака ниту еден нормален играч да потпише за Вардар.
Надвор од секаков разум. Партијата му овозможува приватно обезбедување, му овозможува да го брани ЕБР, ама пази молимте не можеле зад затворени врати да направат договор со фаци што ако власта сака ќе ги снема од лицето на земјата, а не да имаат некакви побарувања од клубот.

Пази Камчев им доаѓа и им наредува да му го дадат Вардар, цела власт не смее да писне, ама не можрло истото да се направи со долгови на фаци како Седло и Попов. Па во ендек ќе ги фрлам ако имам толкава моќ и не сакаат да се откажат од долговите.
И враќањето на долговите ќе го почнев од хоел Русија, а не од Бенјамин Демир.

Пресмешна приказна, мислиш ние даунов синдром имаме.
daj odluci se dali ok e tolku pameten i moken ili ne e... ako e i ako on vaka resil dali ti si popameten od nego za da se prati tvojata ili negovata vizija... :toe:

Член од
17 август 2011
Мислења
10.320
Поени од реакции
18.402
Ja nz kako ne ve mrzi da se objasnuvate za sponzorite, ko da ziveeme vo svajcarija pa ne gi znaeme ovie semi. Sponzorot si e jasen, vmro i OK praat nekoj kombinatoriki tuka, milenko im e covek do doverba verojatno. Kakvi crni turci, ungarci, atila. Mislis na linkdin go nasle milenko pa go postavile. Za zal kur gi boli za javnoto mislenje, shemata e ista ko porano, vmro si e masinerija i nema tuka 1000 komiti i simpatizeri da smenat neso. Za tie najgore e dovolno vardar da e sampion.

Za zal kano e vo pravo za edna rabota, za sdsm vardar ima isto znacenje ko fk gorno lisice. A propadnal a ne isti kur im e.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.611
Поени од реакции
24.986
Ja nz kako ne ve mrzi da se objasnuvate za sponzorite, ko da ziveeme vo svajcarija pa ne gi znaeme ovie semi. Sponzorot si e jasen, vmro i OK praat nekoj kombinatoriki tuka, milenko im e covek do doverba verojatno. Kakvi crni turci, ungarci, atila. Mislis na linkdin go nasle milenko pa go postavile. Za zal kur gi boli za javnoto mislenje, shemata e ista ko porano, vmro si e masinerija i nema tuka 1000 komiti i simpatizeri da smenat neso. Za tie najgore e dovolno vardar da e sampion.

Za zal kano e vo pravo za edna rabota, za sdsm vardar ima isto znacenje ko fk gorno lisice. A propadnal a ne isti kur im e.
malce poslozeno e od toa stranci ke bidat gazdi za da nema povtorno komplikacii koga ke se menuva vlasta

@Fluffy_bunny

Зајко кокорајко
Член од
24 декември 2020
Мислења
1.770
Поени од реакции
2.329
Кој е планиран како у21 играч?
Матеј Ангелов раскинал со клубот во Украина, се враќа во Работнички.
Не размислуваат тие на тоа. Всушност воопшто не размислуваат. Го бркаат Брда и Мицевски, а во екипата им остануваат Ѓурковски, Мециновиќ, Шаркоски и голманот Велковски. Си отидоа еден куп играчи, а има најави за доаѓање на само уште 3 фудбалери. Како мислат на два фронта со краток ростер не ми е јасно.

Член од
11 мај 2020
Мислења
145
Поени од реакции
360
Дарко Сековски веројатно ќе биде У21-играчот, се враќа од повреда на подготовки во Анталија.

Член од
10 мај 2022
Мислења
867
Поени од реакции
2.586

Hoy

Член од
7 септември 2017
Мислења
562
Поени од реакции
1.847
Сума сумарум.
Ликов е олицетворие од какви хиени е раководен Вардар.
Гледате дека нема разбирачка кога наумиле нешто… ти му викаш “абе ова е аптека, тој ти вика е ако де ја дојдов со точак”.
Живеат у некој паралелен универзум дека ќе купувале и навивачи ако е потребно, а скроз е избеган од реалноста каква симболика и значење е Вардар како клуб и Комити како движење.

Ама не му замерам, си тераат агенда со свињата пошо слобода им дале истите што молеа пред избори и ветуваа брда и долини, а сега ќутат и глас не им се слуша.

Член од
4 јуни 2019
Мислења
117
Поени од реакции
113
Како наеднаш можело многу работи да се сменат со промена на власта..
Ујп, тренинг центарот и после неколку години пак ќе си исперат парички и тек тогаш ќе биде дефинитивно крај.

Член од
26 февруари 2011
Мислења
208
Поени од реакции
784
Не размислуваат тие на тоа. Всушност воопшто не размислуваат. Го бркаат Брда и Мицевски, а во екипата им остануваат Ѓурковски, Мециновиќ, Шаркоски и голманот Велковски. Си отидоа еден куп играчи, а има најави за доаѓање на само уште 3 фудбалери. Како мислат на два фронта со краток ростер не ми е јасно.
А бре аман кои црни два фронта, 16-17 утакмици ќе одиграме во период од 3,5 месеци. Тоа ти е утакмица на секои 6 дена. Па колкав ростер ти треба за тој број на утакмици? 25 играчи има у моментов, со плус 3 ќе дојде до 28.
Ако решиле дека не им се потребни Брда и Панта (по мене сосем исправно ако се глеа нивниот придонес во полусезоната што измина), поарно да ги пуштиш отколку да се трошат 4-5.000 евра месечно од играч за седење на клупа. Овие другиве што си ги набројал секако нема да припарат до прв тим, но давачките за нив се драстично помали.
П.С. За останатото што ни го приредува раководството секојдневно не ми се коментира. Миленко и натаму го црни угледот на клубот...

@Fluffy_bunny

Зајко кокорајко
Член од
24 декември 2020
Мислења
1.770
Поени од реакции
2.329
А бре аман кои црни два фронта, 16-17 утакмици ќе одиграме во период од 3,5 месеци. Тоа ти е утакмица на секои 6 дена. Па колкав ростер ти треба за тој број на утакмици? 25 играчи има у моментов, со плус 3 ќе дојде до 28.
Ако решиле дека не им се потребни Брда и Панта (по мене сосем исправно ако се глеа нивниот придонес во полусезоната што измина), поарно да ги пуштиш отколку да се трошат 4-5.000 евра месечно од играч за седење на клупа. Овие другиве што си ги набројал секако нема да припарат до прв тим, но давачките за нив се драстично помали.
П.С. За останатото што ни го приредува раководството секојдневно не ми се коментира. Миленко и натаму го црни угледот на клубот...
Другарче не ми ја разбираш поентата. Моментално имаш 8-9 што можеш да ги наречеш играчи. Значи треба да се избркаат доста кои само фигурираат како бројка. Не заговарам квантитет туку квалитет. Брда и Панта ако не можат да придонесат, тогаш подеднакво и овие погоре немаат придонесено што сум ги споменал. Така да зборувам за зголемување на бројот на квалитетни фудбалери, а не општо на бројка како бројка. Да има 23 солидни фудбалери, воопшто не би зборувал на оваа тема.

Член од
19 август 2010
Мислења
4.032
Поени од реакции
9.917
Tikvarov vika deka ne e točno deka spored dogovorot del od Komiti se zadolženi za vodenje na socijalni mreži :facepalm:

Автоматски споено мислење:

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom