Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.851
Поени од реакции
22.903
Ако го продават Гарначо на Наполи нека им опнат цена најмалку 70м како они што прават. за 50м нека шетаат. И стварно незнам зошто го продаваат. Гарначо за разлика од Раши на фудбалски план со повеќе советување може да стане главен играч што ќе води екипа. Има многу фудбал во детето . Најмалку 70м ..

Во последно време повеќе личиме на Ајах, Дортмунд . Уште Мајну да го продадеме .. Мразам вакви работи.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.729
Поени од реакции
66.909
Ako go prodadat Garnacho na smetka na Rashford im posakuvam da ispadnat od liga, glupaci.
Па не е дека не сакаат да го продадат Рашфорд. Само што, ретко кој сака да му даде висока плата, и да плати на Јунајтед трансфер износ.

Последно уредено:
Член од
23 август 2024
Мислења
491
Поени од реакции
1.072
Мене ме интересира вие што велите дека од Гарначо може да стане играчиште, на што го базирате тоа? Дриблинг 0, преглед на игра 0, шут просечен. Единствено што поседува е пргавост. Не знам како замислувате дека ќе биде врвен играч кој игра на позиција крило а не може човек да помине.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.839
Поени од реакции
11.482
Па не е дека не сакаат да го продадат Рашфорд. Само што, ретко кој сака да му даде висока плата, и да плати на Јунајтед трансфер износ.
Toa ok, kriv si e klubot, neka sisaat sega. Nego da go shitnesh Garnacho a ovoj da ostane e nelogicno.
Ako raboti Amorim na detevo ke go napravi dzver, ima talent, malku mozok mu fali def.

Член од
13 август 2023
Мислења
983
Поени од реакции
2.397
Добро бе нормални се овие Арена? На премиум 1 вели пренос, таму Транмере Тотенхем се.

Член од
29 октомври 2023
Мислења
555
Поени од реакции
766
Шо ми апат од к.ро овие Арена 16та лига да гледам

@Fluffy_bunny

Зајко кокорајко
Член од
24 декември 2020
Мислења
1.763
Поени од реакции
2.307
Има пренос на Арена премиум гледам веќе 7 минути. Се пуштија малку покасно.

Член од
13 август 2023
Мислења
983
Поени од реакции
2.397
Да го ебам продужетци играат, ке завршат за некоја минута па ке пуштат
Аматеризам на неверојатно ниво. На СК никогаш немало вакви работи. Доста каснат, уште и 10 минути реклами вртат се да им ебам.

Kajgana Shop

На врв Bottom