Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.550
Поени од реакции
11.525
Брат озбилен ли си? Па Халанд буквално се сопка од топката. Физички е силен и брз, знае каде да се позиционира, да втрча и често собира топки кој 99% шпицеви нема да ги соберат. Но факт е дека на натпревар му креираат по 5 шанси, додека на нашиов по 1 на секој 3ти меч.
Па изгледа озбилен сум
Океј ајде кажи ми кои му се јаки страни на Хојлунд па да споредиме

Член од
26 јануари 2020
Мислења
918
Поени од реакции
1.208
Сеа за сеа Хојлунд само ветува дека ќе биди нешто од него ако го хранат со топки.. оптимистичен сум за детево дека би успеал да стани некој добар шпиц. Сплет на околности се најде во Јунајтед и нема од никаков шпиц да учи да се усоврши како што беше на времето кај нас... Транзицијата наша трае со години каде имаме самопрогласени балетанки кои мислат дека се бог и батина, ама го удри изглеа реалноста по нос тој едниот со една две сезони што велат дека се одлични, а во некои услови и години уназад тоа би било само една просечна сезона на шпиц кај нас ама ајде..

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.604
Поени од реакции
6.389
Па изгледа озбилен сум
Океј ајде кажи ми кои му се јаки страни на Хојлунд па да споредиме
Нема што да споредуваме со Халанд кој е ѕвер од напаѓач. Но Халанд не е шпиц кој ќе ја зема топката и сам ќе си создаде шанса бидејќи едноставно кога ја води топката едноставно му бега по 3 метри.

Член од
29 октомври 2023
Мислења
554
Поени од реакции
765
Незнам како го вие замислувате ама доволно е една шанса трпеливо да чека на меч и да биде прецизен,и да работи дури до стигне до неа,без топка и да биде трпелив и дисциплиниран а не д аа биде секаде и никаде, глеам зборат тука немал сервис,колку топки треба да му се дадат за да даде гол,па ние мора да почнеме оденекаде и да даваме гол а не да промашуваме,па ниееимаме 18 тина гола дадено само сезонава. Салах сам има дадено толку, не заебавајте не се врзувајте за играч до толку, треба фер шанса на секој да се даде и роке,нема шо даесе чува 10 години за џабе,за да има 1 добра. Се гледа жар и желба,ама тоа не е доволно,сум кажал и други дека не заслужуваат да го носат дресот и не е прв кој треба да си оди ама притисокот само ќе му се зголемува.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.550
Поени од реакции
11.525
Нема што да споредуваме со Халанд кој е ѕвер од напаѓач. Но Халанд не е шпиц кој ќе ја зема топката и сам ќе си создаде шанса бидејќи едноставно кога ја води топката едноставно му бега по 3 метри.
Баш напротив многу пати он си создал сам шанса за гол ма да и да не е така пак за нашиов е лав и нормално дека со две раце би го потпишале
Иначе мислев за Хојлунд да ги наброиш јаките страни за да видиме во што толку се влева надеж ама вака како стојат работите се ми иде дека ке го чуваме уште две три сезони пред да го дадеме како вечити талент

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.838
Поени од реакции
5.656
Кварацхелија ќе оди во ПСЖ, така да нема да биде чудно и Наполи да бара играч на таа позиција. Може да им се ували Рашфорд добро таму, ете имаме добри релации со Наполи после МекТоминеј. Се пишува дека го следиме Коло Муани за позајмица, така да може некое домино ефект трансфери да се случат.
Рашфорд и Конте не одат во иста реченица дечки, сериозно...он бара копачи, физикалци, играчи шо трчаат и ораат по терен 90 минути затоа и МекТоминеј е супер таму, не му требаат на Конте влечуги од типот на Раши....

Sent from my SM-F731B using Tapatalk

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.750
Поени од реакции
9.507
Рашфорд и Конте не одат во иста реченица дечки, сериозно...он бара копачи, физикалци, играчи шо трчаат и ораат по терен 90 минути затоа и МекТоминеј е супер таму, не му требаат на Конте влечуги од типот на Раши....

Sent from my SM-F731B using Tapatalk
Јасен ми е профилот на играчи кој ги сака Конте, но од друга страна мислам дека и Рашфорд бара средина каде што ќе фати минути и ќе заработи место во составот на Англија. Зицер без конкуренција ќе му биде Наполи, за разлика од Милан каде го има Леао исто на таа позиција. И нас најмногу ни одговара Наполи да загризи затоа што ќе плати добра сума за него. Милан ќе бара позајмица со половина плата, Барса нешто слично...Јуве не знам колку е сериозно заинтересиран.

Конте на таа позиција во Челзи го имаше Хазард кој изгази а сите кажуваат колку бил мрзлив на тренинзи со брза храна итн.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.604
Поени од реакции
6.389
Баш напротив многу пати он си создал сам шанса за гол ма да и да не е така пак за нашиов е лав и нормално дека со две раце би го потпишале
Иначе мислев за Хојлунд да ги наброиш јаките страни за да видиме во што толку се влева надеж ама вака како стојат работите се ми иде дека ке го чуваме уште две три сезони пред да го дадеме како вечити талент
Брз е, физички силен, добар линк ап плеј, добар прв допир со топка. Движењето без топка му е слаба страна исто и играта со глава. Лани беше една од ретките светли точки во тимот, постигна 5 гола на 6 натпревари во ЛШ на 20 години, имаше и во ПЛ серија од 6-7 натпревари со постигнат гол. За мене ова е доволно за да го сметам за ПОТЕНЦИЈАЛ. Дали ќе стане КЛАСА ШПИЦ ќе покаже времето.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.550
Поени од реакции
11.525
Брз е, физички силен, добар линк ап плеј, добар прв допир со топка. Движењето без топка му е слаба страна исто и играта со глава. Лани беше една од ретките светли точки во тимот, постигна 5 гола на 6 натпревари во ЛШ на 20 години, имаше и во ПЛ серија од 6-7 натпревари со постигнат гол. За мене ова е доволно за да го сметам за ПОТЕНЦИЈАЛ. Дали ќе стане КЛАСА ШПИЦ ќе покаже времето.
Ништо посебно не е брз а ни физички силен ај за останатото некако ке се согласам ама од досега прикажаново не делува дека ке гази ама кко што реков ке го почекаме и него две три години да се искаже

Член од
29 октомври 2023
Мислења
554
Поени од реакции
765
Леле линк ап добар и прв допир,а движење без топка слаба страна,ако ништо друго тие што ги хејтаав после тоа имале добра утакмица,се надевам дека така и денес ќе биде

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.750
Поени од реакции
9.507
Романо само што потврди дека интересот на Наполи е сериозен за Гарначо.
Од мојата идеја за Рашфорд, испадна на Гарначо да се залетаат.

И ние сме спремни да го продадеме. Не знам што да мислам искрено. Гарначо може да биде играчиште да сме реални, ама има муви во главата...
Ова е резултат на тоа што сме соочени со финансиски проблеми и мора да продаваме играчи од школата за да направиме простор во ФФП.

Kajgana Shop

На врв Bottom