Друже секаде треба да се пааруваш не само на улица и по официјални пазари.Јас 2 пати сум се пазарувал во Техномаркет пред 15 години,кога купував шпорет и машина за перење каде заедно чинеа 30000 денари а немаа официјален попуст,влегов кај шефот на продажба во канцеларија и му понудив кеш пари за да ги платам а во тоа време над 90% купуваа на рати,кога му покажав 20 банкноти по 1000 денари во рака смени фаца и ми понуди 10% па ги платив 27000 денари со кеш.Вториот пат им нудев кеш пари за првата излезена Panasonic FULL HD камера кои со месеци им седеше на излог и тогаш чинеше околу 1000 евра а јас им нудев 50000 денари затоа што за истите пари излезе нов модел ама никој не го носеше во Македонија а имав можност да го купам од Германија или Словенија.Им дадов рок до кога можам да им ја платам за кешот што им го нудев бидејки после тоа одам во странство и таму ќе си ја купам.Не го испочитуваа рокот па јас си купив нов модел за некој месец после тоа откако им остана непродадена да ми ја прифатат мојата понуда но културно ги одбив бидејки си купив нов модел.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.