Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
24 јануари 2015
Мислења
1.830
Поени од реакции
1.299
Илон Маск ќе го купува Ливерпул. А ние што правиме со нашиве циции. Мислевме нема полоши од Глејзерси ама еве се појави Ретклиф и сега цветаме.

Sent from my SM-G991B using Tapatalk

Член од
23 август 2024
Мислења
477
Поени од реакции
1.035
Нашите одлучиле дека нема да купуваат лев бек у јануари, значи 2 години играме без лев бек. :tapp:
Нема фобри опции на пазарот. Подобро да ја истуркаат сезоната со Дало, откилку да претплатат уште некој просек. Секако оваа сезона е отидена.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.647
Поени од реакции
9.916
Нема фобри опции на пазарот. Подобро да ја истуркаат сезоната со Дало, откилку да претплатат уште некој просек. Секако оваа сезона е отидена.
Ок е царе али барем да го изритаат Маласија па да погледнат опции за позајмица.
Ако се ослонат на Шо исто како да немаме лев бек.
Автоматски споено мислење:

Илон Маск ќе го купува Ливерпул. А ние што правиме со нашиве циции. Мислевме нема полоши од Глејзерси ама еве се појави Ретклиф и сега цветаме.

Sent from my SM-G991B using Tapatalk
Ница се бореше за 4то место у Франција пред да ги земе ИНЕОС, со овие најдобар пласман им е 5то место.
Се надевам дека Берада и Вилокс ќе покажат нешто,ако се ослониме на ИНЕОС ништо нема да се подобриме.

Член од
23 август 2024
Мислења
477
Поени од реакции
1.035
Ок е царе али барем да го изритаат Маласија па да погледнат опции за позајмица.
Ако се ослонат на Шо исто како да немаме лев бек.
Би го продале тие Маласија ако некој би покажал и најмал интерес, но Маласија е реално е бивш професионален фудбалер, и никој нема да го купи. Ќе си остани во Јунајтед до крајот на договорот, како Марсијал. Инаку, не мислам дека сметаат на Шо, едноставно ќе крпат со Дало таму па на лето да се купи нов бек.

Последно уредено:

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.647
Поени од реакции
9.916
Би го продале тие Маласија ако некој би покажал и најмал интерес, но Маласија е реално е бивш професионален фудбалер, и никој нема да ги купи. Ќе си остани во Јунајтед до крајот на договорот, како Марсијал. Инаку, не мислам дека сметаат на Шо, едноставно ќе крпат со Дало таму па на лето да се купи нов бек.
Нека му раскинат договор шо фајде и од него и од Ентони минус играчи ни се на терен.

Член од
23 август 2024
Мислења
477
Поени од реакции
1.035
Нека му раскинат договор шо фајде и од него и од Ентони минус играчи ни се на терен.
Потполно исто е тоа, ако му раскинеш договор треба сите плати до крајот да му ги исплатиш наеднаш, вака ќе му ги даваш недела за недела. Ништо не помага раскинување на договор.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.716
Поени од реакции
66.880
Se super samo ne mi e jasno kako se palat protiv Pool i Siti a se poseruvaat protiv se ostanato. Da zemes da gi pretepas site.
Srekjna nova i srekjni praznici, zivi i zdravi pred se, a se ostanato ke si dojde.
Како викаше Боро кога со Тен Хаг ке тепавме некој со 2 разлика, ова мора да е нов почеток...

Последно уредено:

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.806
Поени од реакции
21.536
Како викаше Боро кога со Тен Хаг ке тепавме некој со 2 разлика, ова мора да е нов почеток...

еее рашфорде на што спадна ... дно пробуши !!!

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.600
Поени од реакции
6.371
Раши изгледа очекуваше Реал, Псж и Баерн да се тепат за негов потпис. На крај Комо и Вест Хем... каков риалити чек.

Член од
13 август 2023
Мислења
980
Поени од реакции
2.392
Лингард ја оживеа кариерата во Вест Хем, нека се проба и Раш таму.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.534
Поени од реакции
11.499
Што оживеа, играше 6 месеци и пак по старо.
Мислам ироничен беше :D
Вака последниве години не ми иде некој на ум што сме го продале да воскреснал така да не е само до умрената атмосфера во клубот

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.647
Поени од реакции
9.916
Мислам ироничен беше :D
Вака последниве години не ми иде некој на ум што сме го продале да воскреснал така да не е само до умрената атмосфера во клубот
Де геа глеј го бајо исто Гринвуд.
Еланга откако си отиде има повеќе придонес на Форест од целиот наш напад а не е ни стартер у Форест.

Kajgana Shop

На врв Bottom