Фан Клуб: Барселона

M

Mayavin

Гостин
Да играа лошо ќе ги порамнев сите до еден ама овие шанси што не ги користат скапо ги платија, каков преокрет направија не ми се верува. Од +6 на потенцијални -6 од Атлетико и -5 од Реал.

Како филмски си го зачукавме сосе јајца ова е нешто невозможно. Мислев дека се видов од Барса досега но тоа е мојот клуб што не престанува да ги изненадува сите.
(n)

Член од
5 март 2018
Мислења
16.972
Поени од реакции
19.319
Да играа лошо ќе ги порамнев сите до еден ама овие шанси што не ги користат скапо ги платија, каков преокрет направија не ми се верува. Од +6 на потенцијални -6 од Атлетико и -5 од Реал.

Како филмски си го зачукавме сосе јајца ова е нешто невозможно. Мислев дека се видов од Барса досега но тоа е мојот клуб што не престанува да ги изненадува сите.
(n)
Како ќе имавте + 6 кога исто бодови имавме пред натпреварот?

Член од
29 април 2015
Мислења
4.293
Поени од реакции
4.224
Левандовски мора да си оди.

Напаѓач, десно крило, ДМ и бекови ни требаат.

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.321
Поени од реакции
5.673
Левандовски мора да си оди.

Напаѓач, десно крило, ДМ и бекови ни требаат.
Пола екипа, добро тргнавме ама не издржаа, прашање е дали ќе може било што да се донесе во зимски преоден рок.

Ти ебам глупиот стадион, мораа да го прават онолкав.

McLovin

Politically Incorrect/Comedian/Mastrubator
Член од
11 август 2016
Мислења
3.648
Поени од реакции
14.235
Исто така во другиот пост заборавив да споменам за Фермин. Дечкото е талент ама е далку од тоа да биде прва постава, особено при ваква конкуренција во средината. Освен што трча и брка топки јас после Европското од него не видов. За разлика од него Пабло Торе не добива шанса а е далеку покорисен, секогаш максимално искористени минути.

Член од
29 април 2015
Мислења
4.293
Поени од реакции
4.224
Ни се смее цел свет со регистрацијата на играчите веќе неколку преодни рокови наназад. И ако на крај искача како што треба, најмногу губи клубот на долги стази.
Подобро да жртвуваа 3 лета без трансфери и така не освајаме ништо, отколку вака да се бламираме.
Нико сигурно не потпиша ради ова.

На лето мора да летаат сите што се вишок и зимаат големи плати.
На крај, ако треба тие нека не се регистрираат.

П.С. Среќна Нова!

McLovin

Politically Incorrect/Comedian/Mastrubator
Член од
11 август 2016
Мислења
3.648
Поени од реакции
14.235
Многу лоша реализација на голови во последниот период. Рафиња и Левандовски огромна нула во поглед на голови. Рафиња од 10 шанси му треба една да реализира..

Се збори дека Араухо може да иде во Јувентус. Ако неќе да обнови договор, јасно, ама ако сакаат да го продадат за да искешираат и да го донесат Тах е прелоша стратегија.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.414
Поени од реакции
38.946
Arauho nema izigrano skoro godina dena na nivo. Juve cim e zagrean neka probat da iskesirat, eve i samiot on ne bil zadovolen od statusot vo timot.

So ocekuvase posle tolkavo otsustvo odma prvotimec?

Член од
17 јули 2024
Мислења
84
Поени од реакции
108
Arauho nema izigrano skoro godina dena na nivo. Juve cim e zagrean neka probat da iskesirat, eve i samiot on ne bil zadovolen od statusot vo timot.

So ocekuvase posle tolkavo otsustvo odma prvotimec?
Кројф има убаво кажано, тој што се дума дали да продолжи да игра за Барселона, подобро ич да не се дума, вратата му е широко отворена!

Член од
29 април 2015
Мислења
4.293
Поени од реакции
4.224
Каква лоша управа. Лани на изгубена сезона не го даваме Араухо у Баерн за 80 милиони, сега прифаѓаат 25 од Јувентус.
:pos:

M

Mayavin

Гостин
Управава сериозно размислуваат до го земат Рашфорд.
Толку е постот.
Фати беше изоставен од состав, се пишува дека ќе иде на позајмица бидејќи се гледа дека нема теоретски шанси со формава да игра прва постава а и те како му треба минутажа.

Во купов против четвртолигашки тим во зона на испаѓање Фати и ПОСЕБНО Фермин опипаа дно. Фермин беше просто хорор филм, кој ја гледаше виде како ликот неможеше со топка да се спои додека Торе им беше бог и батина на утакмицава.

Ни мене не ми се свиѓа Рашфорд ама како и да е ќе биде позајмица како Феликс и Кансело на ниска плата.
Од една страна никој не го сака а од друга страна ќе биде само на 6 месеци. Не би рекол дека има многу избор он да игра во голем клуб, или ќе прифати тоа што ќе му биде дадено или ќе си бара друг клуб.

Член од
29 април 2015
Мислења
4.293
Поени од реакции
4.224
Колку и пари да имаат летово, мора сите да ги дадат на напаѓач. Значи мора.
Мене Исак ми е фаворит.
За дригите позиции може да се покрие и со free агенти ако се потрудат малки.
Кимих, Дејвид, Сон, Тах, Дејвис, ТАА... се се тоа слободни играчи.

Kajgana Shop

На врв Bottom