Што пиете во моментов ? (фото)

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.197
Поени од реакции
23.727
Па прикрај е сезоната за на казан одење, боље на казан отколку во сервис. Гуми и бандаши има во секоја гаража кај што има и казан. Во една биртија ни донесоа павлака со вегета, што за чудо добро идеше :D

Спомнуеш комињаче со чварки, а павлка со вегета немаш мезено, ццц.
Ete sega muabeti. Taka ispadna, spontano ko abortus :D

Член од
21 јануари 2022
Мислења
417
Поени од реакции
2.212
^^

Куповно или домашно?

Куповното го подобриле доста, се утепав од пиење на Вранец од Тиквеш изминативе 2-3 години. Сега малце почнаа да дивеат со цените, речиси го изедначија со поелитни вина.

The xx

Russia state-affiliated bot. ☑️
Член од
8 април 2013
Мислења
7.080
Поени од реакции
13.379
@Harald

2,5 литри има за 2000 рубљи промоција. Тоа е 20 евра.Сакам да ја пробам сината деновиве.

Многу е питка за вотка. Можеби тука некаде со грејгусот по квалитет.

Harald

King of Norway
Член од
12 јули 2009
Мислења
3.472
Поени од реакции
9.950
@Harald

2,5 литри има за 2000 рубљи промоција. Тоа е 20 евра.Сакам да ја пробам сината деновиве.

Многу е питка за вотка. Можеби тука некаде со грејгусот по квалитет.
Znam deka e apla gaga Rusija, ama posledno sho proveriv turistichkite vizi im bea pauzirani.
Ja sankcioniraa sekade, i tebe ti barav i na svi znajni i neznajni, ja nemashe za ziva glava ni po duty-free (ima Istanbul, valjda Dubai, Skopje koga kako).

Ovaa sosem sluchajno ja nachekav na sred Atina. Povekje ja zemav za chashkata :ROFLMAO: Neznam od koga pocnaa ama oficijalno se vodi deka proizveduvaat vo Niksic, Crna Gora. Instagram kanalot sho im go sledam, izgleda so taa rabotat, ushte drzat promocii po Germanija, Francija i Svajcarija.

Kajgana Shop

На врв Bottom