- Член од
- 31 јануари 2007
- Мислења
- 18.840
- Поени од реакции
- 22.877
Не ти треба нема што да видишStream nekoj?
Не ти треба нема што да видишStream nekoj?
пушти филмче поарно, мизерија тешка се дешава.Stream nekoj?
Ete rashford go kaznija, on beshe problemot Nikoj od igracive vo momentov ne zasluzuva da go nosi dresov. Amorim zgresi denes segde a i pokraj se ova mozevme da imame 2 gola od kase i hojlund.Не ми е јасно како може вака да играат со години, и буквално ништо да не им фали, да нема една казна кон било кој играч, да понесе одговорност. Со години играат срање, и пак секоја недела добиваат огромни плати. Обичен работник после 3 грешки добива клоца, овие со години не само што го допираат дното, туку и бушат во него, и ништо, платичка капе, од недела во недела се помизерни.
Brat uste polosa mizerija mi se desava e sto gledam i MI SECKA NA SEKOI 2 SEKUNDI REFRESH STISKAM. POMAGAJTEпушти филмче поарно, мизерија тешка се дешава.
Како бе два гола? Па Њукасл требаше минимум 8 да има ако ги броиме шанситеEte rashford go kaznija, on beshe problemot Nikoj od igracive vo momentov ne zasluzuva da go nosi dresov. Amorim zgresi denes segde a i pokraj se ova mozevme da imame 2 gola od kase i hojlund.
Не сакаш да добиеш. Боље ти е вакаStream nekoj?
Што го казниле бе, седи дома и ќе ти плаќаме 350.000 фунти неделно. Јаката казна, дај жити се и мене некој нека ме казни вака.Ete rashford go kaznija, on beshe problemot Nikoj od igracive vo momentov ne zasluzuva da go nosi dresov. Amorim zgresi denes segde a i pokraj se ova mozevme da imame 2 gola od kase i hojlund.
Brat uste polosa mizerija mi se desava e sto gledam i MI SECKA NA SEKOI 2 SEKUNDI REFRESH STISKAM. POMAGAJTE
A so ocekuvas da napravat? Dogovor e, garantirana plata imaat site i da sakaat da go raskinat kje go isplatat cel.Што го казниле бе, седи дома и ќе ти плаќаме 350.000 фунти неделно. Јаката казна, дај жити се и мене некој нека ме казни вака.
StreamStream nekoj?
Може и на казната казна да ми стават место неделно месечно по толку да ми даваат. Ист придонес како Раши ќе имам само они ќе штедат по 3 неделни плати бо месецотШто го казниле бе, седи дома и ќе ти плаќаме 350.000 фунти неделно. Јаката казна, дај жити се и мене некој нека ме казни вака.
Па што ако е договор бе, и ти на работа имаш договор, па ако не го поштуваш и ако забушаваш во најмала рака ќе те казнат на плата. Овие говеда знаат само за пари и ништо друго. Мислиш Рашфорд многу се замара со тоа што не игра? Тоа све е мачкање очи, демек јас се трудам јас ќе се вратам појак и слични бљувотини. Во моментов, некој му плаќа 350.000 фунти, за он да си одмара по дома и да си игра Сони. Ако ова е казната не знам што да кажам.A so ocekuvas da napravat? Dogovor e, garantirana plata imaat site i da sakaat da go raskinat kje go isplatat cel.
5-3-2 играме одбрана,3-5-2 напаѓаме ама со 2 одбрамбениПишав уште на мечот со Бодо...Треба компромис да прави Аморим се додека не ги добие играчите кои му се потребни за оваа 3-4-3. А идејата може да ја пренесе и преку други формации. Нема никаков баланс тимот, лесно ни се читаат слабостите со оваа формација под овој ростер и резултативе одат исклучиво на конто на Рубен. Се ова оди на сметка на негово неискуство ако можам така да го наречам. Само 3-4-3 играме, ништо не менува, не ризикува...
Се надевам дека грешам и дека Рубен ќе ја имплементира својата идеја многу побрзо.