- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.711
- Поени од реакции
- 120.171
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мислам дека изјавата му е од кога дојде. Знам му ги гледав интервјуата и ова го имаше кажано."We have 2 ways — forget the new idea and try to cope, and next year we'll be here with the same problems. "Or we start NOW — risk and suffer a little bit, and we'll be better in the next year."
Ок, што значи “we start now”? Што треба(ше) да старта сега и да се рескира? Ја некој нов старт со ризик не гледам. На што мисли авторот тука? Нека продужи вака ни зимски преоден рок нема да го дочека.
Мислам дека изјавата му е од кога дојде. Знам му ги гледав интервјуата и ова го имаше кажано.
Ризикот е да го игра неговиот систем со играчи кои не се навикнати на тоа. А богами и добар дел не се за тој систем. Демек, или ќе ризикувам, односно терам по мое, па кој ќе се покаже - супер. Кој не, ќе биде сменет. Па полека ќе изградиме тим за овој систем.Еве небитно од кога е. Кој е ризикот што го превзема?
Се е тоа во ред да тера по свое, баш тоа го кажа вчера дека до крај ќе тера по свое па што биде нека биде,.Ризикот е да го игра неговиот систем со играчи кои не се навикнати на тоа. А богами и добар дел не се за тој систем. Демек, или ќе ризикувам, односно терам по мое, па кој ќе се покаже - супер. Кој не, ќе биде сменет. Па полека ќе изградиме тим за овој систем.
Или ќе се прилагодам на тимот, ама дури и да фатам некој моментум и имам подобри резултати сезонава, наредна сезона пак ќе биде исто. Нешто што му се случи на Тен Хаг.
Еве играчите се тие што се. Како е можно истиве играчи да изиграат неколку топ утакмици под Ван Нистелрој и после две недели да го играат ова во континуитет за Аморим? Немам време да пратам други клубови ни па ме занимале, само проверувам Интер и Арсенал дали изгубиле, али мислам дека не постои ваква ситуација во понова историја.
Ne vi izgledashe faull nad Onana golot od korner?
Isto i prviot zholt karton na Bruno, ne beshe ni faull neli?
Ovie momenti mnogu mozhe da vlijat vo natprevar, ne gi negiram problemite shto gi imame, ama ocigledno mnogu greshki se napraeni protiv Junajted vo poslednite godini od strana na sudiive..