Lycamobile Македонија

Член од
24 март 2011
Мислења
181
Поени од реакции
98
Dali ima nekoj info dali ima nova serija prefrleni broevi ili toa bese samo edna serija , gledam nekoe zatisje , kako nekolku denovi da nema novi prijaveni na forumov deka se prefrleni na mtel

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.061
Поени од реакции
5.701
Да прашам за еден другар. Има пакет од 1600 денари за цела година. Не знам што има како има, само дали ќе важи уште? До Февруари мислам дека му завршува.

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.544
Поени од реакции
2.730
Denes cel den ima problem so povicite.Koga baram poveke broevi mi kazuva izbravte nepostoecki broj.Isto i na drugi broevi doma im pravi taka ako me baraat na mene.Ima nekoj drug problem takov na forumot?

Член од
6 февруари 2007
Мислења
5.062
Поени од реакции
5.974
Да прашам за еден другар. Има пакет од 1600 денари за цела година. Не знам што има како има, само дали ќе важи уште? До Февруари мислам дека му завршува.
Ќе му важи до последните 30 дена кога истекуваат тие 360 и му пишува на апликацијата заклучно со кој ден.

Член од
24 јуни 2008
Мислења
118
Поени од реакции
65
sigurno uste nemat nova serija na prefrleni broevi, kaj mene e uste lycamobile, nikakov sms, nisto dobieno, Paketot mi trajt do 29.12 i ponedelnik trebiut da nadopolnam pa ke vidam dali ke bidit uspesno doplnuvanjeto na 31.12

Член од
29 август 2008
Мислења
5.784
Поени од реакции
4.216
Denes cel den ima problem so povicite.Koga baram poveke broevi mi kazuva izbravte nepostoecki broj.Isto i na drugi broevi doma im pravi taka ako me baraat na mene.Ima nekoj drug problem takov na forumot?
Kaj mene site 4 se lyca i se e ok povici/sms/data
Автоматски споено мислење:

sigurno uste nemat nova serija na prefrleni broevi, kaj mene e uste lycamobile, nikakov sms, nisto dobieno, Paketot mi trajt do 29.12 i ponedelnik trebiut da nadopolnam pa ke vidam dali ke bidit uspesno doplnuvanjeto na 31.12
Ne prefrlaat izgleda bidejki imaat uste problemi so prvata tura prefrleni ...

Ako e do 29, na 30 veke mozes

Dali ima nekoj info dali ima nova serija prefrleni broevi ili toa bese samo edna serija , gledam nekoe zatisje , kako nekolku denovi da nema novi prijaveni na forumov deka se prefrleni na mtel
imaat problem so prvo prefrlenite ...

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.061
Поени од реакции
5.701
Ќе му важи до последните 30 дена кога истекуваат тие 360 и му пишува на апликацијата заклучно со кој ден.
Абе прашањето ми беше дали ќе продолжи да му важи.... :) Фала на одговорот!

Член од
14 мај 2023
Мислења
72
Поени од реакции
68

Ja sum prefrlen i dosega nema problem so povici i internet. Edinstveno shto nema besplatni sms a prethodno imav so Lyca.

Член од
29 август 2008
Мислења
5.784
Поени од реакции
4.216
Da od denes ima izmeni 0791212 vika dobredojdovte vo mtel, nema povejke free povici / sms od lyca na lyca(brojot vika ne postoi/dojdovni povici rabotat/mreza lycamobile ne mtel)...
vcera vo 14h, zboruvav vikase lycamobile ....
kako trgnalo se poloso

Ja sum prefrlen i dosega nema problem so povici i internet. Edinstveno shto nema besplatni sms a prethodno imav so Lyca.
Kako proveruvas internet soobrajkaj.?

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.544
Поени од реакции
2.730
Da od denes ima izmeni 0791212 vika dobredojdovte vo mtel, nema povejke free povici / sms od lyca na lyca(brojot vika ne postoi/dojdovni povici rabotat/mreza lycamobile ne mtel)...
vcera vo 14h, zboruvav vikase lycamobile ....
kako trgnalo se poloso

Kako proveruvas internet soobrajkaj.?
Ne zboram za besplatni razgovori,primer vrtam na sinot i on i jas imame paketi na dolg rok i koga baram nego ili toj mene mi zboruva izbravte nepostoecki broj.Isto i so majka mi ona mene koga me bara isto mi vadi ili tatko mi ako ja bara nejze.Site so paketi.Ke gi baram pokasno ovie od kontakt centar da vidam sto ke kazat (ako znaat nesto)

Член од
29 август 2008
Мислења
5.784
Поени од реакции
4.216
Ne zboram za besplatni razgovori,primer vrtam na sinot i on i jas imame paketi na dolg rok i koga baram nego ili toj mene mi zboruva izbravte nepostoecki broj.Isto i so majka mi ona mene koga me bara isto mi vadi ili tatko mi ako ja bara nejze.Site so paketi.Ke gi baram pokasno ovie od kontakt centar da vidam sto ke kazat (ako znaat nesto)
Da od sabajlevo e taka, 1212 vika dobredojde vo mtel. i jas imam 12m.paketi od vtor/tret pat zvoni ..

Член од
6 февруари 2007
Мислења
5.062
Поени од реакции
5.974
Ако ти истекува на 29.12.2024 веднаш после полноќ на 30.12.2024 пробај преку апликацијата да ставиш годишен па ќе лажеш дали сеуште може.

Абе прашањето ми беше дали ќе продолжи да му важи.... :) Фала на одговорот!
Пакетот важи се додека не помине 360 от ден од денот на уплатата.

Дај боже целосно да се блокираат и што побрзо да пропаднат.

Последно уредено:

Sr1

Член од
13 октомври 2019
Мислења
2
Поени од реакции
3
Кај мене со lycamobile мрежа денес не сака воопшто да воспостави повик. Само си спушта.

Kajgana Shop

На врв Bottom