Соживотот во Македонија

• Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување
Член од
25 март 2012
Мислења
8.605
Поени од реакции
5.230
  • Хаха
Reactions: A__

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.103
Поени од реакции
25.392
Тешко да се разбира овој, и да ти преведам нема да разбираш.
Е добро де контекст долови ми, што му е поентата чивша каури ставиле христијански симболи или што?

• Ми се допаѓа
Reactions: A__

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.220
Поени од реакции
84.147
Е добро де контекст долови ми, што му е поентата чивша каури ставиле христијански симболи или што?
Чим неќе да ти преведе...

Член од
4 октомври 2019
Мислења
569
Поени од реакции
1.136
Го најдов пасошот на командант Тостери

Koga ke vidire nekoj nic so slicen incesten kosovarski izgled kako ovoj so jak vrat glava golema belo lice se raboti za ambiciozna osoba kaj mene vo momentot imam 2 kako ovoj...

Eden mi e klient majstor na djudo e 10 godini .... negovite rezultati se pogolemi od 5 moi zivoti... jas imam 13 godini karate i 4 tekbondo on e prv niz cela Avstria regionalno...

A drugiot e decko na koleska, na Somaliec mu go ima skrseno vratot so eden udar i e paraliziran... ovoj e vo 3 godini zatvor moze ke izlezi sega na2 godini poradi dobro povedenie kako sto veli koleskata.....
Muabetot mi e kofa ke vidite vakov begajte da si nemate raboti se raboti za posebni mozoci

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.220
Поени од реакции
84.147
Koga ke vidire nekoj nic so slicen incesten kosovarski izgled kako ovoj so jak vrat glava golema belo lice se raboti za ambiciozna osoba kaj mene vo momentot imam 2 kako ovoj...

Eden mi e klient majstor na djudo e 10 godini .... negovite rezultati se pogolemi od 5 moi zivoti... jas imam 13 godini karate i 4 tekbondo on e prv niz cela Avstria regionalno...

A drugiot e decko na koleska, na Somaliec mu go ima skrseno vratot so eden udar i e paraliziran... ovoj e vo 3 godini zatvor moze ke izlezi sega na2 godini poradi dobro povedenie kako sto veli koleskata.....
Muabetot mi e kofa ke vidite vakov begajte da si nemate raboti se raboti za posebni mozoci
сеедно
на куршуми се алергични, како и сите

Член од
4 октомври 2019
Мислења
569
Поени од реакции
1.136
KOSOvarite pak nekako stojqt nastrana vo prosek nosi Hugo boss i igra 100 tiketi naden live po 2 evra, i vozi kola od nad 50k eura...Poloso e Turcin od 2 koleno ili sto e podolgo ovde....Pokleto stvorenie ne postoi da sum Kurc site bigi deportiral....ili se potpiraat na nivnite roditeli koj go izele stapot orva generacija ili zimaat po 2 invalidcki penzii i go koristat sekoj peh vo ovoj umren sistem i se pravat pametni......tie sto dosle sega vodat biznis kebapi frizeri imaat famlii se macat a ovie se beskorisen materijal

Член од
25 март 2012
Мислења
8.605
Поени од реакции
5.230
Не вика чифша каури, туку дека мит е раѓањето на исус, вика ако исус се симнал на земја пред 2000 години тогаш он е денешен исус, како што бил александар пред него(исус).
И вика дека пагански обичаи се овие украси. Така некако.

A__

Супер модератор
Член од
16 март 2005
Мислења
5.101
Поени од реакции
11.527
Не вика чифша каури, туку дека мит е раѓањето на исус, вика ако исус се симнал на земја пред 2000 години тогаш он е денешен исус, како што бил александар пред него(исус).
И вика дека пагански обичаи се овие украси. Така некако.
Море добро што само пцуе, можел со голфот спуштен да влета на сред плоштад

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.843
Поени од реакции
40.374
Поминав на плоштад прееска, со надеж дека ќе начекам некоја новогодишна атмосфера. Наидов на атмосфера слична на Газа, Сирија или некоја друга муслиманска прчвара, само шиптарана и циганштана. Седнати пред знакот 2025, двајца цигани со две тарабуки и еден звучник, рокнато некоја албанска/циганска музика и маваат во тоа тарабуките како да нема утре. Пакистан или Бангладеш гомна да јадат.

Член од
19 февруари 2023
Мислења
2.905
Поени од реакции
5.974
Поминав на плоштад прееска, со надеж дека ќе начекам некоја новогодишна атмосфера. Наидов на атмосфера слична на Газа, Сирија или некоја друга муслиманска прчвара, само шиптарана и циганштана. Седнати пред знакот 2025, двајца цигани со две тарабуки и еден звучник, рокнато некоја албанска/циганска музика и маваат во тоа тарабуките како да нема утре. Пакистан или Бангладеш гомна да јадат.
преземање.jpeg

Член од
5 ноември 2024
Мислења
52
Поени од реакции
264
sekoj koj saka da koli vo ime na Bog ne e normallen, i mu treba terapija, neshto slicno kako 80% od ovoj forum, i neshto slicno kako ludakot shto vleze vo xhamija vo 2020 vo New Zeeland i igrashe Counter Strike so luge (ubivashe muslimani, vo ime na religija)
Pa ne e bas isto, motivite se razlicni, ednite go pravat od omraza kon drugite cisto onaka od sto mrazat a kaj nekoj od ovie vtorite mozes da naides na nekoj koj ne go praktikuva hristijanskoto ucenje na svrti go drugiot obraz kako mnogumina pa se odlucuvaat na nekoj vid na osveta. Ne znam za ovoj slucaj ama ete na primer slucahot na Brejvik vo Norveska e od toj tip, sestra mu e zlostavuvana od muslimani migranti, likot saka odmazda i sfaka deka ustavri podobro e da rokna liberali koi se realnata pricana kako tie muslimani stasale do Norveeska i ete ja napadnale sestra mu od cista mira. Napadot se slucil od nekakva reakcija vrz negoko dodeka vasite napadi se slucuvaat bez predtoa da ima nekoj povod ete cisto samo od omraza. I ne, ne opravduvam odzemanje na bilo kakvi zivoti osven vo samoodbrana pred da go reces toa, i jas sum od onie so ucenjeto na svrti go drugiot obraz samo realnosta e realnost i ne treba da gi stavas vo isti kos vakvite raboti.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.220
Поени од реакции
84.147
Многу лабаво помина тоа што Албанците спремаа масакр тука за Божиќ. Да не ги фатеа, наскоро јавноста со друго ќе се занимаваше.

Она што некој би увидел дека е потребно, за да нема повторно вакви Божиќи, Водици и Смилковски, се реперкусии за фамилиите.

Член од
11 октомври 2024
Мислења
218
Поени од реакции
375
Нова Година што ти денес ја славиш нема врска со христијанство или православие, туку со секуларизам и атеизам. Црквена Нова година се слави на 1 септември по јулијански календар или 14 септември по грегоријански календар.

Скопје има 40% муслимани. Не е ова 1991 година, па да им браниш да шетаат или да излегуваат од дома.

Kajgana Shop

На врв Bottom