Соживотот во Македонија

• Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување
Член од
12 август 2024
Мислења
231
Поени од реакции
592
Обично во минатото кога некоја виша сила му бдеела над глава на Каурот и одблиску го контролирала, бил попродуктивен и генерално малку попристоен како човечко суштество.

Општо земено, Каурот е суштински неспособен да се самоуправува и потребен му е некаков вид чауш кој би го држел на краток ланец...
Незнам со какви каури се дружиш за да цело време сереш генерално за каурите ама од мое искуство е дека ѓубре со ѓубре се привлекува. Така да ако си непристојно човечко суштество такви и ќе ти се во околина со тие што се дружиш и ќе мислиш сите дека си. Ским си таков си.

Член од
18 декември 2024
Мислења
15
Поени од реакции
5
se dodeka kriminalcite ne bidat uapseni i ne bidat kazneni od nas nema da ima prosperitet kako opstestvo.bidete sigurni vo toa.kriminal korupcija mito nepotizam se kako kancer vo edno opstestvo.ubav den.

PROROKOT

Ќе ме биде...
Член од
16 февруари 2022
Мислења
5.050
Поени од реакции
5.235
Обично во минатото кога некоја виша сила му бдеела над глава на Каурот и одблиску го контролирала, бил попродуктивен и генерално малку попристоен како човечко суштество.

Општо земено, Каурот е суштински неспособен да се самоуправува и потребен му е некаков вид чауш кој би го држел на краток ланец...
Каурот (македонски) и во реално време има свои „ментори„ („меЏунардоната„ на пример, или „големата амбасада„....) и пак и пак не не‘ бидува за ништо...

Па сега, од кај е толкавата желба за влез во ЕУ? Кај се оние статистички 75% од македонските граѓаи кои „као„ сакаат влез во ЕУ?...

И дали влезот во ЕУ е/би бил само од една причина („држење на краток ланец„) или има и други причини?...

Член од
20 јули 2014
Мислења
3.315
Поени од реакции
8.806
Незнам со какви каури се дружиш за да цело време сереш генерално за каурите ама од мое искуство е дека ѓубре со ѓубре се привлекува. Така да ако си непристојно човечко суштество такви и ќе ти се во околина со тие што се дружиш и ќе мислиш сите дека си. Ским си таков си.
Доста бе грев еден.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.672
Поени од реакции
66.739
Член од
19 февруари 2023
Мислења
2.905
Поени од реакции
5.974
Ај браќата нека преведат што сака братов ваш, не зборувам на чКип. Што е сега, бара локација каде живеам да ме избоди со нож или што е работава? :duel:

Прегледај го приврзокот 438840
Разбирам половично албански, ми изгледа како драг брат, дали може линк на албански, благодарам.
Но за сигурно прашај го @puno или @Tigri11

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.220
Поени од реакции
84.143
Ај браќата нека преведат што сака братов ваш, не зборувам на чКип. Што е сега, бара локација каде живеам да ме избоди со нож или што е работава? :duel:

не знам албански, али гарант е нешто у стилу - дати ебам мамата у пичка каурска

што може да е друго

• Ми се допаѓа
Reactions: A__
Член од
8 август 2013
Мислења
1.312
Поени од реакции
2.043
не знам албански, али гарант е нешто у стилу - дати ебам мамата у пичка каурска

што може да е друго
E zatoa ti velam deka apcinja ti trebat drugar..
Автоматски споено мислење:

Pozdrav brat! Dali imash nekoj normalen link (so hajr, ne mozhem tocno da razberam shto sakal) ako si naprael! Te pozdravuvam...

Vaka se preveduva, mozhebi imash neshto privatno shto znam, ama ne logicno mi izgleduva mesage

Последно уредено:
Член од
19 февруари 2023
Мислења
2.905
Поени од реакции
5.974
E zatoa ti velam deka apcinja ti trebat drugar..
Автоматски споено мислење:

Pozdrav brat! Dali imash nekoj normalen link (so hajr, ne mozhem tocno da razberam shto sakal) ako si naprael! Te pozdravuvam...

Vaka se preveduva, mozhebi imash neshto privatno shto znam, ama ne logicno mi izgleduva mesage
Абе ти албанец ли си? или не дупиш тука со години.
Или како Бранко Манојловски, зборуваш ама не читаш.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.756
Поени од реакции
26.763

Направи копи песјт у гугл транслејт и 90% ќе ти даде точен превод или што точно сака да каже. Не биди песимист одма, може сака да те почасти баклава за празнициве.

Kajgana Shop

На врв Bottom