Alternativno, 90% ja ignoriraat drugata strana t.e celiot storyline. Rashford e dropnat so siti, ocigledna discplinska merka, zasluzeno posle uzhasot so plzen, i odma po mechot trenerot kazuva deka odlicno treniral. Naredniot den otkako se slucuva ova, klubot dozvoluva vesta da leakne preku jamie jackson za deka sakaat da go prodadat rashford i voopsto nema nikakov demant na bilo koj nacin od klubot (statement, ili pak drug leak). I vo vtornikot se slucuva intervjuto so Winter (nebitno, ama eden od najrenomiranite novinari vo anglija ever, za 2 sekundi se proveruva
ova). Spored mene tuka ima 2 odgovora, edniot prema menadzerot, kaj sto otkako e dropnat se pokazuva na trening "really well" (spored amorim) i vtoriot prema klubot, koj sto ja hendla katastrofalno situacijava i pokraj cel naliv na kritiki od site strani mesto da go zastiti ostava da izleze vakvo info nadvor i da ne se potrudi voopsto da demantira, u sred sezona. Mislam uredu ako imaat veke nekoj spremno so saka da go kupi u januari, top. Ama znaeme site deka ne e toa situacijata i deka ke bide tesko da se prodade radi visokata plata. Na pocetokot ne mi se veruvase ama so tek na vreme sfakjam deka responseov negov si e na mesto, na takov disrespect skroz mozese posle ova ednostavno da ne se pojavi na trening uopste.
Seuste ne e opravdlivo nezalaganjeto kako so plzen i formata poslednive godina i nesto, razbirlivo e deka ne moze takov milionski asset da sedi na klupa ama definitivno klubov MORASE ova da go ishendla razlicno, barem do leto da moze da izvadi Amorim nesto od rashford za da moze polesno da go prodade i so taa plata. Vaka, osven ako ne pocne da bushi kako na vremeto (sto realno e predaleku od toa, treba prvin u timot da se vrati), ne znam kako planiraat da go prodadat so ogled sto dogovorov masiven sto mu trae uste 3 godini. Pozajmici, trampi, nesto so barsa da ni pusti nekoe dete? Ne beshe tolkav problem pred ova ama posle ova stana pogolem spored mene.