Секс со 100 мажи во 24 саати.

Член од
23 август 2024
Мислења
458
Поени од реакции
991

Only fans "моделот" Lily Phillips имала секс со 101 маж во 24 саати и го снимила искуството. Ова е конечна победа на феминизамот над патријархатот. Жената, конечно ослободена од стегите на неправдите превзема контрола над својот живот, и рака под рака со современиот маж чекори кон светлата инднина.

И да, во собите каде што се одвивало ова искуство толку смрдело што на камерманот му се слошило и за малку не повратил. Но смрдеата е мала цена за ваква иднина.

Член од
10 мај 2022
Мислења
817
Поени од реакции
2.487

Only fans "моделот" Lily Phillips имала секс со 101 маж во 24 саати и го снимила искуството. Ова е конечна победа на феминизамот над патријархатот. Жената, конечно ослободена од стегите на неправдите превзема контрола над својот живот, и рака под рака со современиот маж чекори кон светлата инднина.

И да, во собите каде што се одвивало ова искуство толку смрдело што на камерманот му се слошило и за малку не повратил. Но смрдеата е мала цена за ваква иднина.
Ставро стар лисецу, тебе не ти го креваат пенисот и 1000 вијагри, земи читај и коментирај за други теми батали ова ти се крева притисок,a и недела е не ти работат аптеките за лекови.

Член од
30 октомври 2022
Мислења
543
Поени од реакции
1.464

Ова е коначна победа на калаштурите.

Член од
9 февруари 2016
Мислења
1.458
Поени од реакции
3.591
Не знае човек кој е поголема гнаса дали оваа што примила 100 кура или овие го тутнале после 90 души. Сите треба да се затворат за биолошка војна, којзнае што болести шират.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.755
Поени од реакции
26.759
Искрено пре би го плеснал нигерчево што раскажува во видово и тоа после 10 000 мажи да ја поминале, него глупана плавуша невина да ми дојде.

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.787
Поени од реакции
8.208
А сите завршувале целосна работа во вагина или не? :icon_lol:

Член од
16 октомври 2021
Мислења
682
Поени од реакции
1.521
Мајка и колку што читам и е менаџер и го дозволила сето ова без никаков проблем додека татко и има негови пријатели кои и се претплатиле на Онли Фансот. Станува збор за родители без два грама памет што не е ни чудно девојкава да се однесува и да е ваква каква што е, изгубена во просторот и во времето.

Почна да плаче кога ја праша тој како и било искуството, како карпа тешко ќе и биде со ова што го направила да живее и да се носи, прво мислеше дека ќе добие некаква моќ, доминација и исполнување, а во реалноста доби еден голем срам и згадено чувство од делото. Од играчка направи плачка.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.815
Поени од реакции
49.987
@JBTgirl дојди да ја дефинираме оваа.
Истражува естетика или е фреквентно интимна, помогни ми, жити све, ти го владееш новоговорот, јас сум изгубен и само "дроља" ми текнува

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.725
Поени од реакции
11.999
Мајка и колку што читам и е менаџер и го дозволила сето ова без никаков проблем додека татко и има негови пријатели кои и се претплатиле на Онли Фансот. Станува збор за родители без два грама памет што не е ни чудно девојкава да се однесува и да е ваква каква што е, изгубена во просторот и во времето.

Почна да плаче кога ја праша тој како и било искуството, како карпа тешко ќе и биде со ова што го направила да живее и да се носи, прво мислеше дека ќе добие некаква моќ, доминација и исполнување, а во реалноста доби еден голем срам и згадено чувство од делото. Од играчка направи плачка.
Таков срам доби што сега собира доброволци за да турни рекорд од 1000 во еден ден.

"Уписите се во тек. Побрзајте и пријавете се!"

Ваквите се изгубен случај, ама за жал оваа без проблем ќе се омажи па и деца ќе створи.

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.142
Поени од реакции
25.263

За 24 часа по објава на интервјуто да најави дека во февруари ќе проба да го сруши рекордот и дека ќе се дупи со 1000 мажи во рок од 24 часа.

Така да, тури и курот на оваа ич не е за жалење.

Член од
16 октомври 2021
Мислења
682
Поени од реакции
1.521
Нема шанси да проба да направи такво нешто ни приближно како ова, нема заебанција со вакви ствари. Ќе глуми сеа дека е силна и дека пичкин дим и било ова ама ќе се откаже. Језиво маме му ебам.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.755
Поени од реакции
26.759
@JBTgirl дојди да ја дефинираме оваа.
Истражува естетика или е фреквентно интимна, помогни ми, жити све, ти го владееш новоговорот, јас сум изгубен и само "дроља" ми текнува
И љиљаковиот кугар треба да се тагне тука : @PurplePuma
И таа имаше моменти на релативизација и измислување инклузивни називи на "жртвите" што страдаат од радикален неморал.
Автоматски споено мислење:

Нема шанси да проба да направи такво нешто ни приближно како ова, нема заебанција со вакви ствари. Ќе глуми сеа дека е силна и дека пичкин дим и било ова ама ќе се откаже. Језиво маме му ебам.
Очекувам за 2-3 години ако не се омажи да направи последен блоуџоб на цевка од пиштол или шатган.

Последно уредено:
Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.119
Поени од реакции
7.789
И љиљаковиот кугар треба да се тагне тука : @PurplePuma
И таа имаше моменти на релативизација и измислување инклузивни називи на "жртвите" што страдаат од радикален неморал.
M go zede zborot od usta!
Posle che ja mazhime kako nezhno selsko chupe shto ja izneveril prviot dechko i si ja bara srejchata za so vtoriot..

McLovin

Politically Incorrect/Comedian/Mastrubator
Член од
11 август 2016
Мислења
3.493
Поени од реакции
13.718
“I had a sandwich, and the rest was cum”

Курвава сперма се навечерала, кило протеин внела црниот дроб и бубрезите ќе си ги уништи.

Kajgana Shop

На врв Bottom