Lycamobile Македонија

Член од
29 август 2008
Мислења
5.724
Поени од реакции
4.110
Муабетот не ми беше дека го купиле за бадијала цена туку залудно фрлиле толку пари кога никаков бенифит од тоа МТЕЛ нема да има.Да ги оставеа цените од lyca целиот профит кој до вчера го собираше Lyca сега ќе одеше во касата на МТЕЛ ама пошто овие се тотално неспособни тие милиони евра што ги потрошија за купување на Lyca никогаш нема да ги вратат бидејки како што ти кажа 50000 постоечки корисници на Lyca ќе се префрлат кај други оператори а прашање на време кога и останатите 10000 ќе избегаат и МТЕЛ нека продолжи да купува и други оператори се додека самиот не банкротира затоа што сега кога ќе остане без корисници кој повеќе ќе му смета А1 или Телеком?
So A1 i Telekom (monopol dogovoren)ne mozi nikoj,ke mozi 4ig koga ke pocne so svoja 4&5g i od start ke pocni so niska cena i kvalitet tek togas a1 i telekom ke pocnat da mislat sto ponatamu...
Mtel ovde nee dojden da raboti tuku sosema dr,celi imal....
3 god, nisto ne ponudi sega Move samo(koe nee samostojna usluga/zavisi od dr,operator koj ke plajkas za internet/bidejki mtel ne nudi fix net toa 100gb mesh e smeski)

Член од
6 февруари 2007
Мислења
5.032
Поени од реакции
5.925
Имам 5 нови картички од Lyca неактивирани,ако сака некој можам да му дадам бесплатно да си активира годишен пакет доколку на неговиот постоечки број не може поради префрлување на МТЕЛ.

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.533
Поени од реакции
2.694
Имам 5 нови картички од Lyca неактивирани,ако сака некој можам да му дадам бесплатно да си активира годишен пакет доколку на неговиот постоечки број не може поради префрлување на МТЕЛ.
I jas imam nekoj karticki od lyca dosta postari neaktivirani od koga rabotev tamu da vidam utre dali moze nekoja test da se aktivirav preku sms.Ne znam dali uste call centarot im raboti ili i toa go ugasnale.

Член од
6 февруари 2007
Мислења
5.032
Поени од реакции
5.925
I jas imam nekoj karticki od lyca dosta postari neaktivirani od koga rabotev tamu da vidam utre dali moze nekoja test da se aktivirav preku sms.Ne znam dali uste call centarot im raboti ili i toa go ugasnale.
Пред 2 саати вртев на 079 1212 и се јави телефонската секретарка на Lyca така да уште функционира.

Член од
29 август 2008
Мислења
5.724
Поени од реакции
4.110
Imam uste 3 karticki,od koi 2se so eden do drug br pr , 405 101 i 102, drugata e so 390xxx ,nese aktivirani,gi cuvav za sim swap koga bi imalo problem so sim

Член од
5 март 2019
Мислења
13
Поени од реакции
13
Јас имав Lyca Mega т.е пакетот од 22 GB на 3 месеци и гледам денес ме префрлиле на нивната мрежа и ми уклучиле пакет
xtraTALK M што има само 5 ГБ најверојатно ќе се жалам прво до нив па до АЕК и ќе ги сменам како оператор иако за пакетот што го користев се тука негде со цена 1100ден Lyca/1200 Mtel
А како е квалитетот на мрежата, брзина на интернетот?
Автоматски споено мислење:

Давај update дали и како се среди проблемот со количината на интернетот.

Член од
29 август 2008
Мислења
5.724
Поени од реакции
4.110
Автоматски споено мислење:

Давај update дали и како се среди проблемот со количината на интернетот.
Tocno taka site sto od lyca se prefrleni na Mtel, update e potreben za site, da znaeme sto se slucuva bidejki 15010 vistina pojma nemaat....
ako ne si pomogneme sami mejgu sebe nikoj ne kazuva, dodeka bese lycamobile se sto znaev i mozev i javno i po pp,spodeluvav so site ....sega ke vidime kako ke bide bar 2ca od lycamobile da zemeja vo mtel barem znaat vrabotenite sto/kako e

Kajgana Shop

На врв Bottom