Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
23 август 2010
Мислења
39.473
Поени од реакции
114.345
a i ne mi e jasno sto imavme da izgubime pa za da branime denes bilo sto, bog da cuva.
Епа ова е проблемот и нејаснотијата, ако неаме што да изгубиме зошто се браниме како идиоти и не играме фудбал? Разбирам да сме таква селска екипа која се брани и игра копачки фудбал, ама Интер е офанзивна екипа по природа под палка на Инзаги и нема потреба за вакви изданија. Испаѓа дека 88 минути залудно не пробавме да шутнеме у гол, свашта...

Член од
14 март 2010
Мислења
16.934
Поени од реакции
16.226
Наредната е на гости против Спарта Прага, па дома со Монако, ако ги глеаме противниците не би требало да има проблем за осминафинале, проблемот е што цела утакмица се браниш, за на крај не добиеш ништо, не дека овој изгубен бод ќе смени нешто, но голем клуб секогаш оди на победа(ако претендираат да се тоа), на страна тоа што секоја победа во лш носи и голем кеш, ама ајде на лето ќе шитнат некој играч, па овој минус ќе го надоместат :)

Сега на ред е Лацио следен понеделник, да гледаат да не усерат, па да тргне сѐ надоле.

Член од
12 март 2024
Мислења
188
Поени од реакции
316
Редно беше да ни се акне од земја ваква игра во ЛШ, и Инзаги го дрви со тоа вадење на секој играч што има жолт. Аслани е две нивоа испод Чалханоглу, џабе што ги ставаш Барела и Димарко кога немаш кој да држи средина под контрола. Симоне никако да го сфати ова.

Ај барем Дортмунд-Барселона и Арсенал-Монако играат меѓу себе па нема да паднеме испод 5-6. место, али ќе мора да победиме со Спарта Прага гости у Јануари. Само на +2 бода сме од 9. место.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.473
Поени од реакции
114.345
Ме мрзи да проверувам ама у групна фаза у ЛШ откако Инзаги е тренер гарант Лаутаро има поише настапи од клупа него у прва постава. Не за денес, ама стварно ПРЕКУ КУР од ротацииве, капитен е крв ти ебам, не може секоја текма у ЛШ Тареми и Арнаутовиќ да стартуваат.

Само ако не го тепаат Лацио, мајче ќе им ебам на сите од прв до последен.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.042
Поени од реакции
45.702
Tolku bevme losi denes sto ne se ni osvrnavme na golot i kornerot sto prethodese, od pola metro ofsajd sto dojde, toj liniskiot perfekten agol imase ova da go vidi i ne krena, VAR sekako ne intervenira tuka, ama golem previd bese ova zasto bese apla ocigledno, i igracot sto bese vo ofsajd bese bas pred liniskiot.

1733872366956.png

So Lazio igraat vo ponedelnik, i podobro taka za da se poodmoreni, ne znam kakva e situacijata so Romanjoli kaj niv, ama ako igra Patrik treba da se izmaltretira maksimalno midzetot od strana na Turam i Lautaro, ocekuvam ovoj vtoriov da e covek na odluka u ovoj natprevar.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.312
Поени од реакции
11.669
Пичкарски пораз. Ненормално се нервирам со вакви глупави утакмици налик на онаа со Атлетико во 1/8. Се баниш како пичка 90 минути со појак состав. Да се надигрувавме и да изгубевме 3-1 помалку мака ќе ми беше. Наредна прилика пак ист пристап ќе имаме и ќе си ја чешаме главата во некоја битна утакмица.
Повеќе би сакал да го видам со цел втор состав и да игра на гол повеќе отколку ова денешново, пичка.

Член од
12 март 2024
Мислења
188
Поени од реакции
316
Пичкарски пораз. Ненормално се нервирам со вакви глупави утакмици налик на онаа со Атлетико во 1/8. Се баниш како пичка 90 минути со појак состав. Да се надигрувавме и да изгубевме 3-1 помалку мака ќе ми беше. Наредна прилика пак ист пристап ќе имаме и ќе си ја чешаме главата во некоја битна утакмица.
Повеќе би сакал да го видам со цел втор состав и да игра на гол повеќе отколку ова денешново, пичка.
Па ако се браниме со Спарта Прага на гости нема ни да ми биде криво да не фатиме топ 8 ама најискрено. Тоа би било врв на пичкарството со овој ултра дефанзивен пристап во ЛШ. Било што освен победа таму не фрла пониско од 8 место и натака се е лотарија.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.478
Поени од реакции
6.846
Нстрана резултатот ова е одлична утакмица на Интер.
Зошто да се пуштат првотимците и да се ризикува со повреда? Зошто да се оди на три бода у гости кај германскиот шампион и да се истроши непотребно енергија?
Инзаги уште у милано им има кажано одиме на пораз овде ако испадне нешто арно ако не пак арно. Имаме густ распоред до крај на годинава, а во јануари се игра супер куп.

Победа тука или пораз тука не менува ништо за Интер на долг рок сезонава. Се глеаше и пристапот никакво трчање никаков жар да се освои топка или да се креира акција никаков пресинг буквално се му оставија на Леверкузен и покрај се оставено 90 минути на 0-0.

Видете го Инзаги, минимално урлање од линијата, он гласот го губи коа брка победа денеска ладен шприцер, пресот видете му го, вика имаме уште 2 утакмици уште сме во топ 8 а на леверкузен му требаше победа да стигне горе на табелата.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.312
Поени од реакции
11.669
@Nik20

Остај утакмицава, ќе има ваков пристап и на мн побитни утакмици. Тоа е тоа што нервира.

Kajgana Shop

На врв Bottom