Најекономично греење и ладење

Член од
15 јуни 2020
Мислења
251
Поени од реакции
922
Zedov gree fairy premium plus, ama mnogu nekako fanov e bucen na vnatresnava edinica. Sto ima za podesuvanje, ima quiet mode na daljinskovo, ama sto opcii drugi da se podesar?

Член од
6 април 2014
Мислења
5.101
Поени од реакции
6.491
Kaj moze sa se nabavi korito za pod klima sto kondenzira da sobira voda? Kako se vikaa?

Член од
24 ноември 2007
Мислења
180
Поени од реакции
116
Se izvniuvam sto prasuvam, ama zaboraviv, PdesignH (KW) vo product fiche za vivax za koja nadvoresna temperatura se odnsesuva bidejki ne e dadena so broj?

Член од
9 јануари 2006
Мислења
5.654
Поени од реакции
7.500
Se izvniuvam sto prasuvam, ama zaboraviv, PdesignH (KW) vo product fiche za vivax za koja nadvoresna temperatura se odnsesuva bidejki ne e dadena so broj?
Do -10C e dadenata bidejki e obvrzuvacka
Ti pisuva SCOP (Klimatski tip: Prosječna)
A deka Prosječnae do -10 ke ti objasni dokumentov za Regulativata 626/2011 (aka energetska nalepnica) preveden na HR jazik, Prosječna Toplija Hladnija klimatska zona se objasneti tamu...ima edna tablica, i toa sekoj treba da go znae kolku zoni za greenje ima vo EU...a dali treba da se stavi Temperaturata vo ProductFiche vidi u dokumentot dali pisuva;)
Автоматски споено мислење:

Kaj moze sa se nabavi korito za pod klima sto kondenzira da sobira voda? Kako se vikaa?
Od kaj sto si ja kupil klimata ....ili da se snajdes :)

Последно уредено:
Член од
9 јануари 2006
Мислења
5.654
Поени од реакции
7.500
Кај било кој лимар, од 300 до 600 ден ..
За 300ден ни пита бурек нема
Кај било кој лимар од 2000ки до 3000 зависно дебелина на лим, обоен лимот со лак или необоен, тенекија или саглам лим

Член од
6 април 2014
Мислења
5.101
Поени од реакции
6.491
Кај било кој лимар од 2000ки до 3000 зависно дебелина на лим, обоен лимот со лак или необоен, тенекија или саглам лим
Za 3000 moze da tece po cela terasa ako saka i pritoka na vardar neka stane.

Член од
27 мај 2018
Мислења
932
Поени од реакции
1.592
Jas ja plativ 600 den, odnesov dimenzii kakva sakam da bide i mi ja napravija. Samo da napomenam deka nemase dupka dole jas si ja otvarav... ako najdam ke pisam kaj ja pravev ...

Jas ja plativ 600 den, odnesov dimenzii kakva sakam da bide i mi ja napravija. Samo da napomenam deka nemase dupka dole jas si ja otvarav... ako najdam ke pisam kaj ja pravev ...

Ovde ja pravev ... so toa sto poeftino ja plativ ... na dr mesto sipurinka mi pobara 600 den ...

Kajgana Shop

На врв Bottom