Сликата ти е од апликацијата за tuya ir remote controller?denes prochachkav i vidov deka moze da se namesti raspored po saati. se odi vo "scene" i bukvalno e if-then-else rabotata
da i tuya i smartlife imaat potopolno ist interfejs.. se razlikuvaat po bojata. tuja e portokalova..drugava sina, no opciite se potpolno istiСликата ти е од апликацијата за tuya ir remote controller?
Ima 7 brzini, stavi si ja na nekoja koja ke ti odgovara. Isto taka imas quiet mode, najtivok rezim.Zedov gree fairy premium plus, ama mnogu nekako fanov e bucen na vnatresnava edinica. Sto ima za podesuvanje, ima quiet mode na daljinskovo, ama sto opcii drugi da se podesar?
Se vika korito za pod klima sto kondenzira da sobira vodaKaj moze sa se nabavi korito za pod klima sto kondenzira da sobira voda? Kako se vikaa?
Do -10C e dadenata bidejki e obvrzuvackaSe izvniuvam sto prasuvam, ama zaboraviv, PdesignH (KW) vo product fiche za vivax za koja nadvoresna temperatura se odnsesuva bidejki ne e dadena so broj?
Od kaj sto si ja kupil klimata ....ili da se snajdesKaj moze sa se nabavi korito za pod klima sto kondenzira da sobira voda? Kako se vikaa?
Kondenz tacna za nadvoresna edinica Ima vo Energija prasaj na telefon 070-383-830 i 072-213-590Kaj moze sa se nabavi korito za pod klima sto kondenzira da sobira voda? Kako se vikaa?
Нека каже и дека најубав го прати..Kondenz tacna za nadvoresna edinica Ima vo Energija prasaj na telefon 070-383-830 i 072-213-590
Кај било кој лимар, од 300 до 600 ден ..Kaj moze sa se nabavi korito za pod klima sto kondenzira da sobira voda? Kako se vikaa?
За 300ден ни пита бурек немаКај било кој лимар, од 300 до 600 ден ..
Za 3000 moze da tece po cela terasa ako saka i pritoka na vardar neka stane.За 300ден ни пита бурек нема
Кај било кој лимар од 2000ки до 3000 зависно дебелина на лим, обоен лимот со лак или необоен, тенекија или саглам лим
Jas ja plativ 600 den, odnesov dimenzii kakva sakam da bide i mi ja napravija. Samo da napomenam deka nemase dupka dole jas si ja otvarav... ako najdam ke pisam kaj ja pravev ...За 300ден ни пита бурек нема
Кај било кој лимар од 2000ки до 3000 зависно дебелина на лим, обоен лимот со лак или необоен, тенекија или саглам лим
Jas ja plativ 600 den, odnesov dimenzii kakva sakam da bide i mi ja napravija. Samo da napomenam deka nemase dupka dole jas si ja otvarav... ako najdam ke pisam kaj ja pravev ...
Ovde ja pravev ... so toa sto poeftino ja plativ ... na dr mesto sipurinka mi pobara 600 den ...Jas ja plativ 600 den, odnesov dimenzii kakva sakam da bide i mi ja napravija. Samo da napomenam deka nemase dupka dole jas si ja otvarav... ako najdam ke pisam kaj ja pravev ...
Автоматски споено мислење:
DIS METAL Kompani ДИС МЕТАЛ Компани · Скопје
maps.app.goo.gl