Ne mi zamervaj naj dobronameren mi bese komentarot oti imas dosta sledbenici koj ke vidat ke procitat i ela razberise posle deka ne sme uste plasirani pa nalet drugoto karti ke pocnat da barat uste odsega. To ti se ona kategorija sho dojdoja so Vardar na fudbal i sho ke dojdat sega na rakomet. Ostanatite utakmici ash bubata....
Dajboze da me tagnis na prolet da se plasirame i (ne)oficijalnoto da stani oficijalno
Okolu utakmicata bravo za Alonso za kratko vreme dosta srabotil coekot se gleda moja mala i edinstvena zamerka e sho smetam deka mozi da mu daj po nekoja minuta na Borzas vo napad drugoto se top!
Ne me bendisa sho Purino pak se pletka okolu upravata i pak mozi da donesi negativna energija pa vcera demek se radvase a mu idi se da mu iskara na Tajnik oti go bojkotirase
Ko sme vekje kaj Tajnik dobro be ne mu e sram na nekoj licnosti (sami ke se pronajdat) sega da go velicat da se slikat so nego??? Pa tie istite be do nekni go tagnuvaja vo komentari go ismevaja go plukaja mu svirea go brkaja a sega?? I so Abutovic bese istoto. Tugja sramota me jadi ama zato grado e na ova deredze oti sme takov pokvaren narod. Fala mnogu prijatno da uzivame vo pobedata.