- Член од
- 17 јули 2024
- Мислења
- 178
- Поени од реакции
- 239
Не знам колку и како е точна оваа информација, но кружат муабети низ Битола дека горе кај Ремо ќе се гради нова спортска сала?! Некој да има повеќе информации за ова?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Точна ти е информацијата.Не знам колку и како е точна оваа информација, но кружат муабети низ Битола дека горе кај Ремо ќе се гради нова спортска сала?! Некој да има повеќе информации за ова?
Проектот што беше од 2022?Точна ти е информацијата.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Nemase proekt samo idejno resenie a bas bi sakal i jas da slusnam/procitam so e planot za salataПроектот што беше од 2022?
Планот се вика: Избори се ближат 2025Nemase proekt samo idejno resenie a bas bi sakal i jas da slusnam/procitam so e planot za salata
Sent from my SM-S901B using Tapatalk
Okolu FK se slagam deka premija se ovie 19 osvoeni boda ili kazano preku brojki,so 9 postignati gola osvoeni se 19 boda.Јасно беше дека за ракомет имате многу неискористен потенцијал со претходните кловнови од тренери, ама за фудбалот не си во право. Со тој состав, Гвардиола да ви биде тренер, исти ќе се резултатитеДури и треба да сте задоволни со резултатите на ФК
![]()

Ne mi zamervaj naj dobronameren mi bese komentarot oti imas dosta sledbenici koj ke vidat ke procitat i ela razberise posle deka ne sme uste plasirani pa nalet drugoto karti ke pocnat da barat uste odsega. To ti se ona kategorija sho dojdoja so Vardar na fudbal i sho ke dojdat sega na rakomet. Ostanatite utakmici ash bubata....Точна ти е информацијата.
@Pelisterec секогаш чекор пред другите [emoji28]
Ај да не прајме инкери, ама со ова победа сме на пола чекор од европска пролет, ќе ти реплицирам пак ко ќе се пласираме. Сега е (не)официјално. [emoji28]
Sent from my SM-G998B using Tapatalk