Фан клуб: РК Пелистер

Член од
4 ноември 2016
Мислења
2.373
Поени од реакции
1.929
Ништо не е готово за 1/8 финале, би рекол дури и во полоша позиција сме последно коло ние играме со ПСЖ дома, а Висла игра со Спортинг. Ако се небитни двете утакмици за гостинските Висла има огромни шанси да победи. Зато не се лета во облаци уште сега, плус Висла многу утакмици губи на 1 разлика така да...

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.373
Поени од реакции
8.478
Ништо не е готово за 1/8 финале, би рекол дури и во полоша позиција сме последно коло ние играме со ПСЖ дома, а Висла игра со Спортинг. Ако се небитни двете утакмици за гостинските Висла има огромни шанси да победи. Зато не се лета во облаци уште сега, плус Висла многу утакмици губи на 1 разлика така да...
Prav si ama ne poarno da go tepame nie doma Dinamo i mirna glata ,da ne prajme mnogu matematiki za posledno kolo no najvazno prvo da gi resime vo domasnoto prvenstvo 1961 i kafetin koalicijata

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

Член од
30 август 2012
Мислења
3.576
Поени од реакции
6.257
Pa pobedata e za da letnis na oblaci be drugarce kako da ne letame?
analizata povtorno losa polna so pesimizam i kritika demek konstruktivna a vprocem stetna
Епа ај напрај ти анализата со розеви наочари .
Шо не е точно ?
Е од тоа кревање многу амбиции , после се кара се живо и диво на играчите .
Ако изгубиме дома од Вардар после ќе биди пак распад систем кај нас , а реално разликата помеѓу тимовите не е драстична па да се рачуна сигурна победа .

Член од
4 ноември 2016
Мислења
2.373
Поени од реакции
1.929
Ако изгубиме дома од Вардар после ќе биди пак распад систем кај нас , а реално разликата помеѓу тимовите не е драстична па да се рачуна сигурна победа
Со онаква одбрана ако изгубиме од Вардар тука во Битола треба сите да се распуштат и да нема спорт во градот поќе. Нема теорија Вардар тука да бара нешто 0% ако се игра како вчера одбрана.

Член од
30 август 2012
Мислења
3.576
Поени од реакции
6.257
Со онаква одбрана ако изгубиме од Вардар тука во Битола треба сите да се распуштат и да нема спорт во градот поќе. Нема теорија Вардар тука да бара нешто 0% ако се игра како вчера одбрана.
Ама ако се игра како вчера и немат добра партија голманите , со два пада од по 10 + минути да нема гол , многу некако ми си оптимист дека 0% се шансите да изгубиме

Член од
4 ноември 2016
Мислења
2.373
Поени од реакции
1.929
Ама ако се игра како вчера и немат добра партија голманите , со два пада од по 10 + минути да нема гол , многу некако ми си оптимист дека 0% се шансите да изгубиме
Ќе видиш Сабота :D :D 14ти

Член од
30 август 2012
Мислења
3.576
Поени од реакции
6.257
Ќе видиш Сабота :D :D
Абе дај боже се до крај да тепаме .
Ама да не се лета во облаци , Плок во ЛШ се просечна екипа , и таму ко игравме беа дрва а ние уште подрва , па тука имаше коментар од некој (ми е мака да барам назад) демек каков проток имале на топка :)
Значи пишав и претходно во одбрана има страшен напредок во напад сме на исто ниво

Член од
24 јуни 2022
Мислења
349
Поени од реакции
867
Ne ako kiradziite ne pobedat so vakva odbrana znaci se podobri od nas I treba da mu se cestita,ama sansite da ne pobedat se mnogu mali.

Член од
6 февруари 2011
Мислења
858
Поени од реакции
3.715
Не летајте , да не не треснат дома или нерешено ,па да има љетив на кров.

Член од
2 септември 2016
Мислења
881
Поени од реакции
2.010
IMG_1578.jpeg
Ne komentiram dali e vo bitola ili vo skopje ili vo stip atmosvetata dobra oti nikogas ne sum bil ni ke odam, ama ednas citav kako nekoj doticni goveda pisea demek kako site so bile sk bile strasno voshiteni od atmosveta (znaci ne velam deka ne e dobra) mi e mubato deka komentarite bea “ kur se trese , abe so vo bitola li e atmosvea dobra itn) isto imase komentari koga ehf ke objavi deka ima atmosvera vo bt nesto slicno
epa kuropusaci na vmro v usta da ve ebam eve povelete..

Член од
22 ноември 2008
Мислења
468
Поени од реакции
1.288
glupo e da se nadevame deka visla se ke izgubi do krajot...
za da se plasirame ponatamu treba uste dva boda, i za toa imame 4 sansi, ne znaeme kaj ke upali... najrealni sansi se so dinamo doma
za mene visla se pojaki od dinamo, so visla se desava nesto vo liga na sampioni.
no ne znaeme koj ke bidi denot mozi ke izlezi nesto vo drugite tri utakmici.
najbitno e vo narednite 4 utakmici da se uigruva timot i da se kreva formata.
vo prevod nie igrame so top evropa vardar i alkaloid igrat so prolet.
nie i da sme treti vo regularniot del od domasnoto prvenstvo ke imame samo dva boda minus na start vo play off.
ako vlezime vo top forma mozi da zgazime se vo play off, realno nasite igraci se za klasa podobri od na alkaloid i vardar.
vo prevod mozi da se tepame samo nie samite kako sto bidna so brance vo prviot del.
toa sto go vidov licno so moi oci so visla bese nesto posebno.
nikucot fakja to sto fakja, muabetot bese sto odbranata gi natera visla da mavat gluposti...
odbranata vo kombinacija so bitolskata publika e nesto spektakularno.
toj turcinot sudijata pocna da isklucuva, na sekoja svirka na ograda na 5 metra od nego mu se s'skaja, vide ne vide ostaj gruba igra, toj vtoriot sudija pocna gresni luge faul da mu sudi, se izgubi.
odbranata profunkcionira so shabib/samiol vo sredinata, so pravilni rotacii, brakata atanasievic ja popolnuvaa sekoja dupka, na sekoe mesto, i vo napad i vo odbrana, i ovozmozija da zadrzat zdiv drugite.
ama koga promasi petar dva ziceri na start petar ne go izvadi ovaj da mu se deri, tuku go sovetuvase i go vrati vo igra...
ni sleduvaat ubaj vreminja...
sega prvo so vardar, ke krcka salata...

Deksi

Локал патриот
Член од
16 март 2010
Мислења
919
Поени од реакции
1.229
Ne mi zamervaj naj dobronameren mi bese komentarot oti imas dosta sledbenici koj ke vidat ke procitat i ela razberise posle deka ne sme uste plasirani pa nalet drugoto karti ke pocnat da barat uste odsega. To ti se ona kategorija sho dojdoja so Vardar na fudbal i sho ke dojdat sega na rakomet. Ostanatite utakmici ash bubata....
Dajboze da me tagnis na prolet da se plasirame i (ne)oficijalnoto da stani oficijalno :D

Okolu utakmicata bravo za Alonso za kratko vreme dosta srabotil coekot se gleda moja mala i edinstvena zamerka e sho smetam deka mozi da mu daj po nekoja minuta na Borzas vo napad drugoto se top!

Ne me bendisa sho Purino pak se pletka okolu upravata i pak mozi da donesi negativna energija pa vcera demek se radvase a mu idi se da mu iskara na Tajnik oti go bojkotirase :pos:

Ko sme vekje kaj Tajnik dobro be ne mu e sram na nekoj licnosti (sami ke se pronajdat) sega da go velicat da se slikat so nego??? Pa tie istite be do nekni go tagnuvaja vo komentari go ismevaja go plukaja mu svirea go brkaja a sega?? I so Abutovic bese istoto. Tugja sramota me jadi ama zato grado e na ova deredze oti sme takov pokvaren narod. Fala mnogu prijatno da uzivame vo pobedata. ;)
Исто така ти вратив. Ако нека барат карта +

Мое мислење дека ќе скиниме дома сигурно уште 1 бод, а после дека 2 ќе тепа Висла, мало сутра. По таа логика си се водам јас ама како шо реков ај да не прајме инкери.

За се друго се сложвам, а Пуринот незнам шо се врти пак тука околу Зоран, најверојатно сака да остани на било кој начин во клубот, па макар и како координатор на школата.

Sent from my SM-G998B using Tapatalk

Kajgana Shop

На врв Bottom