Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Каснам.
Имав ненајавени гости, нека си варат кафе јас ќе пишам анализи.

Ливерпул фан е прв.

Житието за Јузерот

Ако неговиот јузер го прочитате од напред кон назад, ќе добиете некој чуден сплет на карактери... без никакво значење, ништо посебно. Барав и низ различни литератури, пак ништо. Затоа ќе го анализираме неговиот јузер на класичен начин. Нешо слично како асоцијација. Значи два збора. Англиски. Првиот-осум букви, вториот три. Почнува на Л... Ливерпул, Ливерпул како градот Британија, Ливерпул како фудбалскиот клуб од Британија, Ливерпул како лузерите што си учукаа автогол во 95 минута ама и пред некоја година го решија ЗП Милан.

Житието за Аватарот

Нема житие за аватар.

Житието за Потписот

Нема житие за потписот.

п.с.
Тоа е батка, жалам немаше доволно пари уплатено на жиро сметката затоа е во лимитиран број твоето издание. Колку пари, толку музика.

Кики

Житието за Јузерот

Аи мамата, втор пат денес ова се дешава. Зборот кики читан од назад кон напред, покажува симптоми... слични на оние кај Ливерпул фан. Ништо. Сепак, живееме на Балконот а кики кај балканскиот народ е синоним за нешто слатко, убаво, мекано... абе, бонбона тоест карамела. Било куда, кики свуда.

Житието за Аватарот

Вау. Плавуша, со зелени очи. Грда плавуша со зелени очи. Не знам зошто стои на аватар, но како и да е... ти препорачувам да му нарачаш на бато-ти солидно лого или да напраи некоја фотосесија во кујна, гарант ќе бидне десет пати подобар аватар од моменталниов. Плус кујна асоцира на готвење, асоцира на слатко, асоцира на бонбона, асоцира на :)

Житието за Потписот

Do not worry about the people in your past...there is a reason they did not make it to your future.

Јас кога бев во А1 кај Боки во емисија, дискутирав со него на оваа тема. После неколкучасовно исцрпно дебатирање, дојдовме до заклучок дека навистина е така. Шала на страна, добар потпис нема што да се анализира... ептен ми се допаѓа.

~иуштенекојзнак~`Тамарче`~иуштенекојзнак~

Житието за Јузерот

Ете, конечно. Ако се отфрлат хиероглифите на почетокот и напраи груб превод на сржта на овој јузер, читан од назад кон напред тогаш би се добил збор кој е застапен кај старите турци и составен од четири букви, (хинт: почнува на п). Што да ви кажам, после шестмесечното бесплатно перење на вашите мозоци, сигурен сум дека го кажувате пред спиење, а можеби и го мумлате во сонот. Тоа знаците напред, се обидов да ги анализирам... но сепак, малце потешко ми оди египетската кулура, ќе се обратите кај анкзгртш су намун.

Житието за Аватарот

Клуч. И уште еден клуч, а шо е најинтересно исти се.
Хм, каква мистерија... ајде да го решиме и овој случај.
Прво помислив дека често ги губи клучевите, па затоа секогаш си носи резервен, на ланец. Подолг. За да нема кај да бега. Клучот.
Потоа, си реков... мора да работи во Тошеви(битолчани знаат). Не, не ќе да е ни тоа. Ах, се сетив. После гледањето на спотот постиран од страна на членот Апокалипто, оригинално претставен на КГН од членот Acid... романтичниот, со јапонците, кинези илишоидабеа ми текна. Еурека! Тоа е сликано пред церемонијата. Всушност едниот е клучот до нејзиното срце, т.е. сега е во други раце а особата од другата страна го има предадено клучот од неговото срце во рацете на Тамара. Мора да е тоа.

Житието за Потписот

Ај не зафркавај, ова е премногу дури и за мене. Цветна трака, розева... чекај, не била цветна... срциња биле. Ставам вето и не те анализирам понатака.

Пауза, па следат
mRnO
Anastazija
Fantom_Oh
Srcufka
Natural-girl

Тамарче

Ако одам во Битола..
Член од
11 јули 2007
Мислења
3.239
Поени од реакции
223
~иуштенекојзнак~`Тамарче`~иуштенекојзнак~

Житието за Јузерот

Ете, конечно. Ако се отфрлат хиероглифите на почетокот и напраи груб превод на сржта на овој јузер, читан од назад кон напред тогаш би се добил збор кој е застапен кај старите турци и составен од четири букви, (хинт: почнува на п). Што да ви кажам, после шестмесечното бесплатно перење на вашите мозоци, сигурен сум дека го кажувате пред спиење, а можеби и го мумлате во сонот. Тоа знаците напред, се обидов да ги анализирам... но сепак, малце потешко ми оди египетската кулура, ќе се обратите кај анкзгртш су намун.

Житието за Аватарот

Клуч. И уште еден клуч, а шо е најинтересно исти се.
Хм, каква мистерија... ајде да го решиме и овој случај.
Прво помислив дека често ги губи клучевите, па затоа секогаш си носи резервен, на ланец. Подолг. За да нема кај да бега. Клучот.
Потоа, си реков... мора да работи во Тошеви(битолчани знаат). Не, не ќе да е ни тоа. Ах, се сетив. После гледањето на спотот постиран од страна на членот Апокалипто, оригинално претставен на КГН од членот Acid... романтичниот, со јапонците, кинези илишоидабеа ми текна. Еурека! Тоа е сликано пред церемонијата. Всушност едниот е клучот до нејзиното срце, т.е. сега е во други раце а особата од другата страна го има предадено клучот од неговото срце во рацете на Тамара. Мора да е тоа.

Житието за Потписот

Ај не зафркавај, ова е премногу дури и за мене. Цветна трака, розева... чекај, не била цветна... срциња биле. Ставам вето и не те анализирам понатака.
:pos: :pos: :pos:

Фала паше :icon_lol:

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
Јове од Битола,може ли да ми напраиш мене анализа,и да ме изнаврегаш у пичку материну....или кој и да е,само нека го напраи тоа.Не се штедете...повелете

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Јове од Битола,може ли да ми напраиш мене анализа,и да ме изнаврегаш у пичку материну....или кој и да е,само нека го напраи тоа.Не се штедете...повелете
Хех, другар... не знам кој ти е филмот, ама штом толку многу сакаш да се почувствуваш навреден, искористи некој од методиве:

а) земи огледало и пцуј
b) удри му клоца на најбавниот/најтромавиот минувач што ќе го видиш
c) напиши на темата на Вардар, лузери сте(го добија од Пелистер 1-3(A)). Или на која било друга фан клуб тема
d) контактирај ја НА Дора Бакојани.

А, ако сакаш анализа од мене... нема проблем. Само ќе мора малку да почекаш има неколку форумџии пред тебе.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Јове, Маweчко, Крејзи ин Лав, Точкест? Ениуан ту ду ми? :) Враќам во најбрз можен рок:)

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Господине Јове дали ќе можи мене една оти не добив до Кристи сеуште :)

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
јас ќе ти направам само да завршам со 3цата пред тебе.:)
А ќе почнам денес со Геџо,ама подоцна.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
GeGo

Ник - GeGo

Вака со оглед на тоа што е ГеЏо,а не Гего,како што обично сите го викаат,претпоставувам дека е кратенка од неговото име.
Укажува на едноставност,но во исто време и оригиналност,бидејќи до ден денес,нема некој со сличен ник на неговиот.

Титл - By myself

Ова може да има повеќе значења.Можеби се изгорел некогаш во минатото од луѓето,па едноставно нема доверба во никого освен на исклучоци,Може да значи дека некогаш му е преку глава од се па сака да биде сам со себе и со своите мисли.Можеби се осеќа осамено во моментот.Некогаш човек и во соба полна со луѓе може да се осеќа сам.
Иако имам впечаток,од тогаш на една собиранка кога те видов,дека си насмеан,весел,се зезаш,ама сепак мислам дека зад надворешноста има човек кој крие емоции,па и се смееш и играш иако не ти е до тоа,бидејќи не сакаш другите да те гледаат како таков.

Аватар

Претпоставувам си пушач.Погледот на човекот е таков оштар,длабок што може да значи дека си аналитичар,прво убаво го гледаш и го анализираш човекот со кој збориш,меѓутоа и во исто време покажуваш на некој начин и како дистанца,како недоверливост, постепено ги развираш другарските односи.Не си човек што лесно би ги открил своите тајни и својот живот некому.
Секогаш настапуваш со резерва.
Може ќе се дружиш,ќе се спријателиш со човекот,ама сепак не влагаш длабоко,не се зближуваш премногу доколку навистина не увидиш дека тоа е така.
Како со погледот да кажуваш или пак им изгледаш на луѓето кои од страна те гледаат како арогантен иако откога ќе те запознаваат сфаќаат дека не е тоа така.
Иако сите челнови те памтат со аватарот со овцата,кој којзнае колку време го немаше сменето.Што одразува стабилност.

Потпис

Сакаш музика,сакаш да се забавуваш,сакаш девојки.:)
Како и секој млад човек.:)

Бонус:

Прилично занимлив човек си,сеирџија,сакаш да се шегуваш и на туѓа,но и на своја сметка.
Сепак знаеш во дадени ситуации да избувнеш,а ако не грешам во минатото и често физички си се пресметувал.Хормоните те удриле во глава.:)
Знаеш многу работи кога си лут да кажеш.Некогаш кажуваш и нешто што не го мислиш,по грешка,али одвај ги чекаш оние моменти кога долго време на некој му собираш па така на крај убаво,фино му го лепнуваш тоа во лице.Сепак најчесто си директен,нејќеш да преќутуваш,али добро хеј,на сите им се случува тоа.
Во љубовта мислам дека се имаш изгорено и дека имаш проблем со заљубувањето и некако во периодов примарни ти се полабавите излегувања,несериозни врски,не се осеќаш најподготвен пак да се заљубиш сериозно.Можеби повторно од страв да не те повредат или слично.
Секогаш наоѓаш начин како да се опуштиш,да си направиш да ти биде пријатно.

И така...:)

Ајде наредни на списокот се:

Мрно
Кристи
Јеену Грл
Фликс

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
457
Јове, Маweчко, Крејзи ин Лав, Точкест? Ениуан ту ду ми? :) Враќам во најбрз можен рок:)
Хепа ај чим си решила да те стаам на мој да почнам:)
JeEnU GiRl искрено јузеров ти е чкартојна тешка, јес да ко прво и прво појма немам што ти значи, али ко друго и трејќо тоа МаЛиГоЛеМиБуКвИиРиТиРаПоМаЛцЕнЕлИ?:):):)
Нема врска добра душа си ти....Гордост Кајганџиска си пред се, пливачица прва класа мама ебааш у тоа базените, спортистка си и немаш баш многу време да се замараш дали шеснаесто влакно од 13прамен ти штрчи на лево или дали третата трепка од доле лево на десно око не ти е убаво нашминкана, ама уво не ти чуе...тоа е стварно за почит. Ваљда твоето спремање за искачање ти трае максимум 20 минути. Констатирам дека не пушиш и дека имаш чисти бели заби без кариеси и пломби од најквалитетните.

Аватарот
Дај бе жити бурек смени го аман заман не ти го бива ама ич, ајкула таму се спрема да крка нешто (ми личи на камера) у плава дубина подвоним свету. Mој предлог ти е ова
па да го личи малце твојот профил бе:)

Премногу ми се спие и ми доаѓа ептен да го тупам вечерва и продужувам даље (ваљда нема љутиш)

Ме мрзи да ти ги листам сега мислењата што си ги пишувала веруј уште цигарава да ми догори во уста и легнувам. Обожаваш да гледаш профили на млади курви кои јавно се експонираат на хај фајв, браво и јас сакам да ги гледам и да им се смеам. Јасно ми е дека човек станува зависен од нив и мора дневно да допринесеш на Кајганава минимуН четири такви:) Закон си бе закон...море устав

Мислиш дека љубовта е патетика? Малце грешиш ќе те исправам:) Љубовта е измислена од партизаните за да ебат беспари....по фенси е така:wink:

Енд ди енд оф мај тупење

Продужи така, пишувај кирилица сакај си ја земјата и представувај ја во најдобро светло во водите ширум светот. Слушај Бери Вајт, гледај комедии и не му ја мисли многу многу....затоа што добриот пушкаш не чека тој нишани и пука:)

П.С. Чекам попуст кај тебе у ординација после празнициве затоа што петката доле лево мамата ми ја еба:)

Unknown Artist

I reject your reality and substitute my own.
Член од
16 ноември 2007
Мислења
322
Поени од реакции
15
Analize me!!! :smir:

Anyone, hellooo..??? :helou:

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Analize me!!! :smir:

Anyone, hellooo..??? :helou:
Welcome to my world now... in this few sentences below. :P

Господинот кој “проучувам“... штотуку читав дека два пати се обидел на ФДУ. Тоа ми дава право да го прогласам за дел од актерската фела иако официјално не е дел од неа. По дифолт, луѓето кои се занимаваат со глума се... “луди“. И аватарот, кој е лик од филм... малку припрост но со екстремно развиена машта и кому филозофиите му одат триста на час во глава го докажуваат истото.
Значи, аватарот вели дека си слободоумен и без предрасуди кон луѓето во секој миг надвор од дома и во комуникација со светот. Но во исто време главата ти е полна со информации кои сакаш да ги анализираш и поделиш со светот. Кога не би бил во актерските води би рекол дека си повлечен и ги задржуваш за себе, вака... сум сигурен дека отворено разговараш за теми од теориите на Јунг, до истребувањето на бенгалски тигри и слободен Тибет. Те мачат проблемите во светот и би дал се` да можеш да ги решиш, со што ќе ти залепам титула алтруист.
Потписот ти е олицетворение на вториот дел од твојот “Save the world“ карактер, а тоа е реалноста. Малку си изгубен од реалноста и не секогаш си свесен дека не можеш да решиш се` на светот. Но во моментите кога си свесен и јасно ти е дека е така, се префрлуваш на хумор, а тој секако преминува кон иронија како универзално оружје за нерешливите проблеми. Штосот е што нема нерешливи проблеми, има само нерешителни луѓе. Јас сум еден од нив, ти... не знам.

Нишо не кажав, ама ај да не бришам, се потрудив. :helou:

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Јас сакам Викторгг да ме анализира....ај ај...:pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom