Ted Dettman4e
Real Optimist
- Член од
- 25 јуни 2007
- Мислења
- 1.697
- Поени од реакции
- 56
Ај ако може мене една анализа:smir:
~иуштенекојзнак~`Тамарче`~иуштенекојзнак~
Житието за Јузерот
Ете, конечно. Ако се отфрлат хиероглифите на почетокот и напраи груб превод на сржта на овој јузер, читан од назад кон напред тогаш би се добил збор кој е застапен кај старите турци и составен од четири букви, (хинт: почнува на п). Што да ви кажам, после шестмесечното бесплатно перење на вашите мозоци, сигурен сум дека го кажувате пред спиење, а можеби и го мумлате во сонот. Тоа знаците напред, се обидов да ги анализирам... но сепак, малце потешко ми оди египетската кулура, ќе се обратите кај анкзгртш су намун.
Житието за Аватарот
Клуч. И уште еден клуч, а шо е најинтересно исти се.
Хм, каква мистерија... ајде да го решиме и овој случај.
Прво помислив дека често ги губи клучевите, па затоа секогаш си носи резервен, на ланец. Подолг. За да нема кај да бега. Клучот.
Потоа, си реков... мора да работи во Тошеви(битолчани знаат). Не, не ќе да е ни тоа. Ах, се сетив. После гледањето на спотот постиран од страна на членот Апокалипто, оригинално претставен на КГН од членот Acid... романтичниот, со јапонците, кинези илишоидабеа ми текна. Еурека! Тоа е сликано пред церемонијата. Всушност едниот е клучот до нејзиното срце, т.е. сега е во други раце а особата од другата страна го има предадено клучот од неговото срце во рацете на Тамара. Мора да е тоа.
Житието за Потписот
Ај не зафркавај, ова е премногу дури и за мене. Цветна трака, розева... чекај, не била цветна... срциња биле. Ставам вето и не те анализирам понатака.
Хех, другар... не знам кој ти е филмот, ама штом толку многу сакаш да се почувствуваш навреден, искористи некој од методиве:Јове од Битола,може ли да ми напраиш мене анализа,и да ме изнаврегаш у пичку материну....или кој и да е,само нека го напраи тоа.Не се штедете...повелете
Хепа ај чим си решила да те стаам на мој да почнамЈове, Маweчко, Крејзи ин Лав, Точкест? Ениуан ту ду ми? Враќам во најбрз можен рок
Welcome to my world now... in this few sentences below.Analize me!!! :smir:
Anyone, hellooo..??? :helou:
Ед ми ту да лист и глас да не слушнам!Пауза, па следат
mRnO
Anastazija
Fantom_Oh
Srcufka
Natural-girl