Исчезнати лица

Член од
16 октомври 2021
Мислења
686
Поени од реакции
1.542
Зошто тогаш уште се води како исчезната, не разбирам што држава ќе бевме. Еве ја лично уште мислам дека се трага по неа, катастрофа.

Член од
7 ноември 2011
Мислења
3.402
Поени од реакции
4.265
Ако е вистина, сега треба државата да ги опне и неа и кумот со тужба, да ги надоместат сите трошоци што се направени во потрагата а треба и обвинителот да прочешла по КЗ да види кој член ке залепи на случајот.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.847
Поени од реакции
50.224
Ако е вистина, сега треба државата да ги опне и неа и кумот со тужба, да ги надоместат сите трошоци што се направени во потрагата а треба и обвинителот да прочешла по КЗ да види кој член ке залепи на случајот.
Од кај да знаат дека ги барале. Имале работа, не им се дигале телефони. :icon_lol:

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.943
Поени од реакции
37.180
Член од
7 ноември 2011
Мислења
3.402
Поени од реакции
4.265
Од кај да знаат дека ги барале. Имале работа, не им се дигале телефони. :icon_lol:
Море мамето нивно, судијата не треба ниту да ги прашува, директ по 1 година таму кај нив у комшии и бонус на двајцата по 10К евра за трошоци.
Секао, ако е вистина дека ја нашле, ако не се ова шпекулации оти никаде нема информација, на сајтот на мвр сеуште се води како исчезната.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.847
Поени од реакции
50.224
Свака част на госпоѓава, во извонредна сексуална кондиција е. 43 години имала и скоро цел месец да ја нема и да се таслачи негде...
Нека се смири работава, па да ја аднеме еден по еден :icon_lol:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.847
Поени од реакции
50.224
Ќе ми каже после некоја од рѓине феминистички дека жена не се тепало.
Оди на оној сопругон што се резилеше да плаче пред цела држава дека не се тепало кажи му.

A__

Супер модератор
Член од
16 март 2005
Мислења
5.114
Поени од реакции
11.614
Ќе помине време, од дистанца кога ќе ги извагаат позитивните и негативните страни, мислам дека и кумот и невестава ќе си речат: Вредеше...
Тоа е затоа што уште не го сретнала Del Boy

Член од
20 јули 2014
Мислења
3.322
Поени од реакции
8.822
Оди на оној сопругон што се резилеше да плаче пред цела држава дека не се тепало кажи му.
Мислам дека нема да дадат таков еднозначен одговор, туку преку постмодерна постструктурална анализа ќе утврдат дека Лиде не ги уживала истите права и авторитет во потесниот круг на семејството, а и општеството и во знак на бунт и револт посегнала по ваков чин...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.086
Поени од реакции
45.966
Ми излезе рилс вчера од онаа умренана Aнтонија Гиговска, каде за некој умрен подкаст на некоја типка, плус еден педер, вика дека секое машко треба да се засрами ако девојката го извара, негов личен срам и вина било тоа, не нејзина, едноставно не и покажувал како се сака и сите остали пропратни ствари

Е таков мајндсет проповеда низ подкастиве наши, и во конкрентиов случај според дотичната, жената нема што да е крива, мажот треба да се засрами ради ова што се десило, тоа е таа логика. Како стварно оваа не се удави у Вардар, прилично сум убеден дека од сегашна перспектива бар 1 член од нејзиното семејство вака мисли, боље да се удавеше отколку овој срам што им го приреди.

Kajgana Shop

На врв Bottom