- Член од
- 16 октомври 2021
- Мислења
- 686
- Поени од реакции
- 1.542
Вистина е ова? Нигде ништо не пишува по порталиве?Ја нашле во комшии Лидија . Не ја мисли
Вистина е ова? Нигде ништо не пишува по порталиве?Ја нашле во комшии Лидија . Не ја мисли
Од кај да знаат дека ги барале. Имале работа, не им се дигале телефони.Ако е вистина, сега треба државата да ги опне и неа и кумот со тужба, да ги надоместат сите трошоци што се направени во потрагата а треба и обвинителот да прочешла по КЗ да види кој член ке залепи на случајот.
Море мамето нивно, судијата не треба ниту да ги прашува, директ по 1 година таму кај нив у комшии и бонус на двајцата по 10К евра за трошоци.Од кај да знаат дека ги барале. Имале работа, не им се дигале телефони.
Нека се смири работава, па да ја аднеме еден по еденСвака част на госпоѓава, во извонредна сексуална кондиција е. 43 години имала и скоро цел месец да ја нема и да се таслачи негде...
Тоа е затоа што уште не го сретнала Del BoyЌе помине време, од дистанца кога ќе ги извагаат позитивните и негативните страни, мислам дека и кумот и невестава ќе си речат: Вредеше...
Мислам дека нема да дадат таков еднозначен одговор, туку преку постмодерна постструктурална анализа ќе утврдат дека Лиде не ги уживала истите права и авторитет во потесниот круг на семејството, а и општеството и во знак на бунт и револт посегнала по ваков чин...Ќе ми каже после некоја од рѓине феминистички дека жена не се тепало.
Оди на оној сопругон што се резилеше да плаче пред цела држава дека не се тепало кажи му.
Ми излезе рилс вчера од онаа умренана Aнтонија Гиговска, каде за некој умрен подкаст на некоја типка, плус еден педер, вика дека секое машко треба да се засрами ако девојката го извара, негов личен срам и вина било тоа, не нејзина, едноставно не и покажувал како се сака и сите остали пропратни ствариЌе ми каже после некоја од рѓине феминистички дека жена не се тепало.
Оди на оној сопругон што се резилеше да плаче пред цела држава дека не се тепало кажи му.