Исчезнати лица

Член од
28 октомври 2019
Мислења
113
Поени од реакции
118
Palco ko proekt na verusevski,sdsm i policijata, poveke od jasno e deka i sega "ima grb" od niv, zatoa i e tolku sloboden i opusten na rocistata, lik koj misli deka nikoj nisto ne mu moze,mislam deka i policijata znae no krie koe e oruzjeto so koi se ubieni.. nekade procitav najverojatno pukano e od oruzjeto koe nelegalno go nosel i bilo odzemeno koga go fatile kako iskopuva artefakti,.. ako togas mu bilo odzemeno i stom e nelegalno zosto mu e vrateno ?
onaka citajki za bogata biografija pa i valkani raboti koi izvrsuval i za policijata, nekako se mislam deka tatkoto na vanja koga povrzal cii se avtomobilite i deka palco e vmesan, sepak znael deka policijata ne ke bide bas azurna i ke oddolgovlekuva , samo pretpostavuvam deka i nesto im spomnal deka ne im veruva i go namestija, .. jas seuste mislam deka voopsto ne e vinoven , pa civekot edvaj dise, ko ziv mrtovec e nekako poveke mi izgleda ko od nemok da dokaze koj mu ubi deteto a ne od cuvstvo na vina

Klinton

wanna BOMB?
Член од
11 април 2010
Мислења
2.876
Поени од реакции
4.580
Зошто не пишува како се вика детето? Разбирам штитење идентитет, ама треба да се најде детево, вајда не јќеме да го згрешиме со некое друго....

Ситуацијава со Кешишев многу ми смрди.
Колку што јас знам, а можеби грешам, мора да има полицаец со нив во комбето.
И да немало, во самица се 24/7 од каде лист и пенкало? Особено пенкалото е опасен материјал.
Еве и тоа да пројде. Има некој од вас пишувано во кола? Една честитка за роденден не можам да напишам а не па цела изјава. Се вибрира, се мрда. Нема шанси стариов во комбе да ја држи раката мирна.
Има нешто повеќе тука што не знаеме, нема да шпекулирам ама ова не ми изгледа на цела вистина

Член од
28 март 2006
Мислења
17.804
Поени од реакции
12.295
Не пишува име нигде ама читам го нашле детето. Веројатно биле новинари и паника во прашање.

Член од
24 август 2009
Мислења
79
Поени од реакции
137
Зошто не пишува како се вика детето? Разбирам штитење идентитет, ама треба да се најде детево, вајда не јќеме да го згрешиме со некое друго....

И да немало, во самица се 24/7 од каде лист и пенкало? Особено пенкалото е опасен материјал.
Еве и тоа да пројде. Има некој од вас пишувано во кола? Една честитка за роденден не можам да напишам а не па цела изјава. Се вибрира, се мрда. Нема шанси стариов во комбе да ја држи раката мирна.
Има нешто повеќе тука што не знаеме, нема да шпекулирам ама ова не ми изгледа на цела вистина
Ова се случило после рочиште најверојатно. Палчо можел да ја напише изјавата за време на рочиште и да му ја даде на овој. Нема некоја филозофија.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.955
Поени од реакции
42.679

Ги местат другариве твои. Сега на новово рочиште којзнае што им спремаат.

Член од
9 октомври 2022
Мислења
2.624
Поени од реакции
7.585
Истражувачкото (читај: рекетарското) новинарство не постои за случајов веќе 7-8 месеци. Никој за ништо не се интересира, само се прераскажуваат изјави, не се поставуваат никакви интригантни (а очигледни) прашања. Ништо мукла.

Klinton

wanna BOMB?
Член од
11 април 2010
Мислења
2.876
Поени од реакции
4.580
Како бе во самица? Во притвор се не се во самица.
И во притвор има самици бе другар.
Еден од обвинетите неофицијално има изјавено дека едвај чека да оди на судење за да ја има привилегијата да види луѓе.
Адвокат за да го види, три дена бирократија тера.
Ги местат другариве твои. Сега на новово рочиште којзнае што им спремаат.
Им спремаат книга од колекција твои постови, за добро расположение. Ќе се викало 'солзи и смеа'

Член од
23 август 2010
Мислења
39.607
Поени од реакции
115.079
И во притвор има самици бе другар.
Еден од обвинетите неофицијално има изјавено дека едвај чека да оди на судење за да ја има привилегијата да види луѓе.
Адвокат за да го види, три дена бирократија тера.
Могуче. Али неам до сеа прочитано дека се во самица.

newcastle

Shearer
Член од
23 декември 2014
Мислења
476
Поени од реакции
380
Eve kolku e sposobna nasata policijaa od Lidija ni traga ni glas, taka ke bese i so Pance i Vanja ako ne se vmesaa tatkoto toj Goce i cela familija.

Kajgana Shop

На врв Bottom