- Член од
- 26 ноември 2024
- Мислења
- 4
- Поени од реакции
- 8
Ламело не ги одбрал Шарлот туку Шарлот го одбраа Ламело.Kako ne otide Lamelo u nekoja pojaka ekipa, sto patlak hornts gi odbral, najmizernata nba ekipa..
Добро бе, коментираш тука цело време пишуваш се и сешто , јас мислев дека си поедуцуран и знаеш како одат работите во НБА, оваа не е фудбал не бира играчот каде иде се додека не е фрее.Убаво ти напишал Мајк.Kako ne otide Lamelo u nekoja pojaka ekipa, sto patlak hornts gi odbral, najmizernata nba ekipa..
Ламело не ги одбрал Шарлот туку Шарлот го одбраа Ламело.
Се ова ОК, само што, Ламело не е на руки договорот повеќеДобро бе, коментираш тука цело време пишуваш се и сешто , јас мислев дека си поедуцуран и знаеш како одат работите во НБА, оваа не е фудбал не бира играчот каде иде се додека не е фрее.Убаво ти напишал Мајк.
Само Шарлот можеше да му понуди Designated Rookie Extension една година пред истекот на руки договорот.Се ова ОК, само што, Ламело не е на руки договорот повеќе
Zatoa ja taka kazav.. namesto da poceka da potpise so nekoj jak, vaka ispagja deka covekov e bez ambicii..Само Шарлот можеше да му понуди Designated Rookie Extension една година пред истекот на руки договорот.
Можеше лани да го одбие и да почека една година и да потпише со кого сака како слободен агент на почетокот од оваа сезона.
Но ниту еден клуб не можеше да му понуди договор преку 200 милиони.
Има само 23 години и логично беше да остане во тимот што го избра на драфтот.
Си има амбиции како и секој, да си лапне што е можно побогат договор. Годинава ќе набилда бројки и ке си добие богат договор.Zatoa ja taka kazav.. namesto da poceka da potpise so nekoj jak, vaka ispagja deka covekov e bez ambicii..
Кој играч до сега во НБА наместо милиони решил да брка прстени особено на тие млади години?Zatoa ja taka kazav.. namesto da poceka da potpise so nekoj jak, vaka ispagja deka covekov e bez ambicii..
pa iskreno Janis sve pravese za da zeme prsten.. Posle od koga zema prsten ne se zamara..Кој играч до сега во НБА наместо милиони решил да брка прстени особено на тие млади години?
Ако по некоја случајност дојдат до прстен додека кешираат тоа е само плус за нив.