- Член од
- 30 јануари 2005
- Мислења
- 7.397
- Поени од реакции
- 1.308
Викторе,ај овде една поопширна анализа мавни ми,ако сакаш:smir:
Нашата сакана Леандра има аватарче кое кореспондира со нејзината редакциска улога на форумот... љубов, и секс... секс, секс, секс, секс. Во право си, претерав, за разлика од другите кои се на тој подфорум, ти си онаа задолжена за рамнотежа, ти си девојката за љубов. Е сега...
Ако те споредам со аватарчето, кое не може да биде ништо друго освен девојка за време на секс, ти сакаш да уживаш. Но изгледот на сликичката не е само она животинско уживање, туку повеќе она мило, нежно мјау мјау уживање. Вистинска еротика... ќе се галиме, ќе се мазиме, ама некако меѓу редови и двајцата знаеме дека кај и да е, кога ќе заврши лентата дека и гризање ќе има, само прашање на време е.
Знам дека имаш партнер, и се држиш за него по секоја цена... а според тоа мора да си личност која не сака да губи, па тоа поле од животот го гледаш како место каде треба да се натпреваруваш со себе и светот. Да си докажеш дека си способна.
Имаш прецизно око, стабилна си, и строга. Двоумењето е секојдневие, но кога ќе ја донесеш вистинската одлука (според тебе), пресекуваш како со нож. доколку собереш сила и храброст да пресечеш, а комбинирано со ставот, стилот и шармот кој го поседуваш, можеш да добиеш се`, и од секого.
Наверојатно немаш предрасуди кон пороци и активности кои се осудени од општеството, што доаѓа во конфликт со твојот изглед на стабилност, но тоа заедно и го отсликува комплетниот твој карактер. На моменти способна да го освои светот, а на моменти повлечена во некое ќоше и плачеш како маче. Лесно ќе се предадеш на чоколади, цигари и румштангли.
Инаку од секогаш си била таинствена на форумот, барем за мене. Секогаш обвиена со некоја мистичност. Делуваш обично, но сепак не си. Се плашам дека дома имаш олтарче со вуду куклички, а баба ти постојано ги губи иглите за плетење. Можеби и мал сатанистички круг на пријатели со кого горите бубашваби на полна месечина, но секако следниот ден си способна и свеќа да запалиш во црква.
Хмммм, во право се некои луѓе, не ме бива за анализи, само налет податоци и шпекулации исплескав... жал ми е Леа, не сум вистинскиот човек за тебе... пробај со некој друг :smir:
ако ако ај пиши си таму. Друго за тебе што знам дека ептен по кантер си зошо секој ден играше порано барем сега немам појма зш не се стаам многу па не знам дали уште цепаш ама ако. Сепак совет подобри се малку слаб си.