И јас би сакал од Дивајн (срамежливо кажано) 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Некогаш убо е послушаш постар чоек, знај тој шо збора, не голта прашина за џабе. Или па, не мора да го послушаш, само земи го во предвид то шо ти го збора, можи да ти биди од корист.Е пошо си девица, ќе мора прво да направиме да не бидеш, затоа што невини на темава не дружиме:nesum:Ај и мене (сеуште сум девица на темава
)
![]()
Па ај вака ќе пробам,Совршена девојка со Прекрасен ум - Леле ама го кажав ова....ај пак од почеток ќе пробамЕ пошо си девица, ќе мора прво да направиме да не бидеш, затоа што невини на темава не дружиме:nesum:
Или...Напрај ти анализа, па ќе ти вратиме. Еве може и со анализа за мене да почнеш![]()
Ада е Девојка која што ме потсетува на Наполеон Бонапарта... Или да пообјаснам Мал-Голем човек шо би се рекло, мал во хардвер голем во софтвер (Ова на лап-топ ме потсетува - сега се издавам дека сум на електро
) Ги сакаш луѓето и доста комуникативна само шо тешко запаметува 

Showin` some luv to lil` Tammarchae...Виктор дабл џи
Твојот потпис оддава два можни впечатоци на просечниот читач:Showin` some luv to lil` Tammarchae...
Даме и господа, запознајте ја Тамарче. Straight outa Bitola... tha ultimate hard core Chkembhar, 5,5 ft high, Tammarchaeeeeeee!!!! (standing ovations)
Тамарче е девојче. Сака розеви работи, сака да пие сокче со сламка, и да се прави важна со убаво декорирано мартини во просечна битолска крчма од 21 век also known as “kaffich“.
Судејќи по аватарот, постовите, изгледот по слики, муабетите што ги читав за тебе во “Свет“ а особено според титлот... ти си заљубена битолска чупа. Но, news flash... светот се врти околу сонцето, а Тамарче не е заљубена. Таа мисли дека е заљубена, или подобро кажано, сака да биде, и се убедува себе си дека е заљубена. А автосугестијата на човек влијае мошне силно, па таа навистина го чувствува тоа. Но хеј, не е ни важно дали е или не е, ако навистина тој “филинг“ е присутен во глава, сосема е доволно. Само и за тоа не сум убеден, мислам дека нешто друго се врти исто толку често колку розеви мисли, но и како мисли дека повеќе не ти треба таков живот.
“донт хејт ми антил ај гив ју а ризн ту... бла бла...“ Тамарче... драга... клише реченици на англиски јазик имаат сите, зар не сакаш да бидеш различна!?Твојот потпис оддава два можни впечатоци на просечниот читач:
1. Пишува нешто на англиски, гајле ми е што е...
2. Хех, повторно американска “quote“ извадена од тинејџерско списание. Тамарчееее покажани нешто забавно.
Факултет - рола... дома - моментално кул. Дечко - офизијализирано. Пријатели - на кило. Епа Тамарче срце, зошто тогаш има потреба да имаш и трунка негативна енергија? Те чувствувам дека има со насмевката имаш кило љубов да му дадеш на светот. Знаеш дека сакаш да искочиш од “плакарот“ на малиот град, зошто не го сториш тоа. Имаш прекрасно среден живот, а имаш потреба да влезеш во дуел со тотален странец. Се косат тие работи едни со други, но добро... твоето минато е ровко, раните заздравуваат, но токму заради него и нив (раните), ти си двојно посилна личност од останатите. Ништо не може да те бутне, па ајде однесувај се како таква личност. Како железна госпоѓица, спремна да го освои светот...
Чекор еден, стани! чекор два, седни, заборавив да ти кажам да размислиш што сакаш од животот. Размисли? Добро. Сега пак стани... и направи го тоа!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Способна си, заразлика од опинците кои ги познаваш и мислиш дека си како нив. А не си. :wink:
Ииии сега една песна, од широкиот арсенал песни кој ме потсеќаат на Битола. :zlo: скролај долу...
уште
уште малку...
уштееееееееее....
скоро си на крај.....
Иииии еве ја песната...
Ако одам во Битола... ќе прошетам по широк сокак... а на ден бел чаршија... кафе ќе се напијам... младост мило ќе си спомињам.
А на ден бел чаршија, кафе ќе се напијам... младост мило, ќе си спомињам.
Еј мори моме, како да речам... за Солуна, за Стамбола, неја не давам...
Еј мори моме, како да речам... за Солуна, за Стамбола, Битола не давам...