city
Модератор - технократ!
- Член од
- 1 март 2005
- Мислења
- 2.780
- Поени од реакции
- 277
City i ja sum posle cel den ucenje sum epten raspolozena da citnam edna analiza za mene eve cim se nudish ko na primer od tebe![]()
одиме по ред:
ЗЛОБНИЦА
На почеток морам да ти кажам дека ова “злобница„ ми изгледа малку застрашувачки, со анализава ќе се обидам да докажам дека не е така и дека никот е само една случајност која ти текнала можеби кога си се регистрирала на форумов.така?
Јас искрено не ми избрал ваков ник
ама тоа си е твој избор, со кој можеби како што кажав немаш за цел да алудираш на нешто. (се надевам дека е така) 

На почетокот морам да кажам дека имам впечаток дека станува збор за девојка која секогаш е максимално транспарентна и секогаш сака јавно да ги искаже своите ставови, и нормално секогаш мислејки дека своите ставови се оние вистинските и токму поради тоа се не колеба во споделувањето на своите ставови со другите.
Имам впечаток дека кога се работи за делење на совети никогаш не се штедиш себеси и никогаш не си скржава за она што го знаеш да го споделиш со другите.
Според мислењата овде можам да сфатам дека си човек со прилично либерални ставови и дека секогаш веруваш и во она што е најневозможно. Некако оваа твоја верба во работите за кои другите сметаат дека се невозможни ме асоцира на личност која можеби е малку тврдоглава но таа тврдоглавост секако е во рамките на позитивната тврдоглавост. Мислам дека си човек кој сака да проба или пробал буквално се во животот. Имаш прилично авантуристички дух и прилично сакаш да експериментираш со нештата и работите.
Многу често се врзуваш за работите што ги сакаш и кои навистина значат. Една од тие работи е и Македонија. Далеку си од неа но мннооооогу ја сакаш, ненормално ти недостасува и имам чувстува дека секаде на форумов кај што наоѓаш место ја истакнуваш твојата љубов кон ова парче земја од кое ти потекнуваш. (комплименти за ова)
Ова е знак според мене дека станува збор за исклучително емотивна личност.
Според мислењата овде сфатив дека студираш медицина. Имам впечаток дека многу си ја сакаш областа што ја учиш, но некако (немој да ме сфатиш погрешно) ама имам чувство дека премногу си добра и позитивна за да можам да те замислам во бел мантил. Знаеш докторите се луѓе кои многу не се замараат со туѓите проблеми и судбини. Тебе освен што не ти е битно што зборуваат другите за тебе, буквално секогаш се соживуваш со нивниот проблем и даваш се од себе за да се реши проблемот.
Студираш прилично тешка наука, и прилично си активна во темите поврзани со медицината и се разбира љубовта, но мислам дека имаш потенцијал и интелигенција да те читаме и на другите теми. Или можеби немаш сила и желба да се нервираш и замараш пример со политика, спорт и сл. Ако е така тогаш те сфаќам

На крај ќе додадам дека имам чувство дека постојано си заљубена и обземена од љубовта и секогаш имаш што да кажеш на таа тема. Повторно ќе кажам исполнета со емоции и чувства тоа се гледа и во постовите за љубовта.
Тоа е се (на кратко). Искрено ме интересира дали нешто погодив и секако дали си задоволна?
Ако одговорот е потврден ти се ставам на располагање кога ќе имаш време и ти да ми направиш една анализа.
поздрав :smir:,
сити