Фан Клуб: Вардар

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.416
Поени од реакции
24.582
Манипулаторче едно, те прашав нешто, не ми одговори.
Дали ќе го донесевте “решението” и “спасот” на клубот, ти, свињата силувана и тоа бедата од новинар ако ние не им изгласавме на Вмро апсолутна власт?!?
Не ми релативизирај мене партиски муабети, бидејќи партијата за која гласав, гласам 17 години уназад.
Решението ти го напишав горе, одврзани раце за тие што ветуваа стабилизација на клубот у замена за власт.
Ние нашето го исполнивме, они нас нѐ погазија.
pa gluposti prasuvas... da ke gi donesevme. i sega?

ti si toj sto celo vreme tera partiski muabeti, neli kampanjata na levica ke im ja spremase... aj mrsh dimece neka najde pari posto ti si sekako nesposoben.

i neznam sto resenie si dal, sekako si nebiten.

Hoy

Член од
7 септември 2017
Мислења
558
Поени од реакции
1.824
pa gluposti prasuvas... da ke gi donesevme. i sega?

ti si toj sto celo vreme tera partiski muabeti, neli kampanjata na levica ke im ja spremase... aj mrsh dimece neka najde pari posto ti si sekako nesposoben.

i neznam sto resenie si dal, sekako si nebiten.
Мрш да кажеш на тој што те нема издркано на плочки.
Беден еден, такви како тебе денеска ве има утре ќе ве снема ако ви речат дека треба како глувци да се повлечете.
За пола саат ќе си легнете на брашно и ќе погазите се што имате кажано со само еден телефонски повик.
Муабетот е дека целиот спас или пропаст на клубот се сведува на партиска основа и неизбежно е мешање на политика.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.416
Поени од реакции
24.582
Мрш да кажеш на тој што те нема издркано на плочки.
Беден еден, такви како тебе денеска ве има утре ќе ве снема ако ви речат дека треба како глувци да се повлечете.
За пола саат ќе си легнете на брашно и ќе погазите се што имате кажано со само еден телефонски повик.
Муабетот е дека целиот спас или пропаст на клубот се сведува на партиска основа и неизбежно е мешање на политика.
jas bev naokulu i koga mg ricom go vodese klubot, koga gostuvaa vo avstralija. bev naokulu i minatiot pat koga komiti go vodea i koga i prasok za perenje im kupuvavme. bev ovie nekolku sezoni, i sega sum i ke bidam vo idnina koga ke mu treba nesto na vardar.

ti samo ke leash ovde. za poveke ne te biva.

slobodno ti rekov najdi TI resenie.

Последно уредено:
Член од
20 септември 2023
Мислења
301
Поени од реакции
1.670
Мене најлегендарно ми е дека го донесоа Најдовски и чекавме 6 месеци за да се оперира и да е аут цела сезона :D
Каков грабеж е ова...
Не ја гледаш големата слика :icon_lol: Го боли к Најдо, договорот до 2048 му е, таман после болничкава постела ќе може да се пријави во ПИОМ за пензија.

Инаку, верувам дека дури и најголемите песимисти не очекуваа дека ќе бидеме толку бедни.

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.402
Поени од реакции
9.032
Да се снајдеше 9ката на Воска при 3 очи вочи се Гачевски ќе видеше ти реален резултат
Тој 9ката не знам од каде го имаат донесено и кој им го донесе, блага врска нема со фудбал.
Кој ги носи странциве во лигава не ми е јасно, пола странци се за овци да пасат, па онакви играчи има и во МКД со кур да риниш, не ми е јасно за кого плаќаат пари.

@Fluffy_bunny

Зајко кокорајко
Член од
24 декември 2020
Мислења
1.722
Поени од реакции
2.237
Тој 9ката не знам од каде го имаат донесено и кој им го донесе, блага врска нема со фудбал.
Кој ги носи странциве во лигава не ми е јасно, пола странци се за овци да пасат, па онакви играчи има и во МКД со кур да риниш, не ми е јасно за кого плаќаат пари.
Македонија ЃП го донесоа претходната година, од таму и дојде.

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.402
Поени од реакции
9.032
Македонија ЃП го донесоа претходната година, од таму и дојде.
Штом носеле такви играчи ништо чудно што испаднаа, па секој посериозен пензиониран играч кој игра во втора/трета лига може подобар да биде од овај дибеков.

Kajgana Shop

На врв Bottom