Фан Клуб: Вардар

Член од
23 април 2022
Мислења
420
Поени од реакции
2.129
Нека продолжи вмро со вакво каубојско однесување олицетворено во ликот и делото на Миленко, па на дело по кој знае пат ќе видиме како се оживува мртвак. Кај нас не се гласа ЗА, туку ПРОТИВ. На добар пат се...

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.722
Поени од реакции
3.095
Нека продолжи вмро со вакво каубојско однесување олицетворено во ликот и делото на Миленко, па на дело по кој знае пат ќе видиме како се оживува мртвак. Кај нас не се гласа ЗА, туку ПРОТИВ. На добар пат се...
Vreme e za nesto novo toa mrtvoto e mrtvo nema nazad.

Член од
26 февруари 2011
Мислења
191
Поени од реакции
708
pa vi kazav i toa uste od pocetok deka ke e taka i zosto e taka. ima uslovi koj mora da se ostvarat za vo vardar da vlezat odredeni firmi kako gazdi. OK togas ke kesira i da se nadevame deka na podolg period ke e aut od vardar. milenko i izbran kako covek sto ke gi resi problemite na najeftin nacin. strategijata od nivna gledna tocka si e odlicna. e sega ako mislis ti ili bilo koj drug tuka deka poveke razbirate od OK sto go prezivea i unisti SJO megu drugoto ok ama so negovi pari on taka resil da igra i tesko deka ke mu go smenite mislenjeto so presovi, soopstenija i skandiranja na gradski.
Автоматски споено мислење:

1. komunjarite mozea da go resat vardar uste odma. dovolno ke bese silegov da go vrati vardar od sams i da gi natera da gi isplati dolgovite ili da urgira i da se konfiskuva imot sto on go poseduva u mkd. za ovaa ke imaa podrska i od kaleto. ne mrdnaa so prst svesno unistuvajki go vardar i prepustajki go fudbalot na dui. ako takvite ti se podragi od segasnite togas neznam sto da kazam definitivno kako narod nema da ne bide.

2. funkcijata sto ja barase bese pocesna, prakticno da pravi od pozadina se sto trebase bez tehnicki da ima mok (mada znaejki sto karakter e ke sakase da se mesa) da vlijae vo rakovodenjeto na klubot. buntot i podocna smena na funkcijata koja mu ja dadoa bese ustvari poloso za nas zosto dobi izvrsna funkcija.

3. ne e vo red zatoa sto trebase da sfatime kolku ni e silata i deka nema sansa da se izborime za radikalni promeni vo odlukite protiv drugata strana. za dobroto na vardar a za toa postoime trebase da se dade sansa. znam tesko e ova i deka ima miljarda pricni zosto ne trebalo da go postavat ama toa ne e nasa odluka od momentot koga pobaravme i prifativme nivna pomos.
Мене од партии ни едни, ни други ми се драги. A мојата поента од погоре е дека комитите на батерии со ултиматумот Миленко или никој друг само си ја покажаа својата ароганција на виделина. И само му реплицирам на момакот дека од такви каубојци се' можеш да очекуваш, само не и да се свестат.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.416
Поени од реакции
24.582
Мене од партии ни едни, ни други ми се драги. A мојата поента од погоре е дека комитите на батерии со ултиматумот Миленко или никој друг само си ја покажаа својата ароганција на виделина. И само му реплицирам на момакот дека од такви каубојци се' можеш да очекуваш, само не и да се свестат.
toa e de, gi ramnis ednite so drugite a nema vrska, odnosot voopsto i nikogas ne bil slicen. toa deka sistemot kakov sto e ne cini e jasen ama toj e ako ne nie nasite roditeli go sozdale... kako sto kazav i predhodno moze da se pravime ludi i da go ignorirame seto toa ili da ja prifatime realnosta i da izvleceme maksimum.

milenko e prolazna licnost.

Член од
1 август 2015
Мислења
1.068
Поени од реакции
2.274
Босанчиќ и Дианеси зошто ги нема во состав?

Член од
17 април 2024
Мислења
591
Поени од реакции
1.371
Реален резултат според квалитетот на двете екипи. Добра шанса имаше Чосиќ со глава, ама сепак одбрани Китановски.

Член од
28 јануари 2018
Мислења
1.830
Поени од реакции
7.205
Босанчиќ се повреди,а Дианеси можно е да е спакувал куфери...
Тука е уште, изгледа е повреден.
Не е будала да пакува куфери, плата солена и редовна каква што не може да види на друго место, нема појма што се дешава околу него и што скандираат навивачите, си ужива во Скопје, го заболе.:D
Screenshot_20241124_144232_Instagram.jpg

Член од
5 мај 2024
Мислења
79
Поени од реакции
98
Реален резултат според квалитетот на двете екипи. Добра шанса имаше Чосиќ со глава, ама сепак одбрани Китановски.
Да се снајдеше 9ката на Воска при 3 очи вочи се Гачевски ќе видеше ти реален резултат

Hoy

Член од
7 септември 2017
Мислења
558
Поени од реакции
1.824
sfakam deka situacijata ne e dobra i deka ste gnevni ama ne nudite realni resenija nitu ti nitu bilo koj ovde.
imate cudni ocekuvanja deka milenko ke bide smenet bez da istera edna sezona koga seuste sme vo igra za kupot koga ne sme daleku od opstanok...

milenko e prolazna licnost.

Како само манипулираш на тема кога е у прашање свињава што е силувана у затвор, тоа е страшно.

РЕШЕНИЕТО ние веќе го дадовме на тацна.
90% од луѓево на форумов, а и на трибина што го понудија и реализираа тоа решение е глас за актуелната владејачка партија се со цел стабилизација на клубот и решавање на голготата за која многу луѓе коските ги оставија за сега свињана што е силувана да се изживува.
Еве ти го одговорот позади кој се криеш и манипулираш со месеци.
Или у секој случај ти и свињата силувана ќе ги донесевте “маџариве” без разлика на изборниот исход дека толку го сакате клубов!?
Ајде сега ти одговори ми на ова.
Свињата ебeна у г’з е на место кај што е затоа што еден куп вардарци и луѓе што кур ги заболе кој е на власт, гласаа за Вмро и покрај тоа што знаат дека нема ништо да им го подобри секојдневниот живот, ама го направија тоа у име на подобра иднина за клубот.

Што се однесува на играта денес, прво полувреме лагано требаше 2:0 да биде за шиптаpиве, само ме чуди што сами пред гол промашуваа или и они толку знаат.

АЈДЕ седло ПУШИ МИ ГО куpов.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.416
Поени од реакции
24.582
Како само манипулираш на тема кога е у прашање свињава што е силувана у затвор, тоа е страшно.

РЕШЕНИЕТО ние веќе го дадовме на тацна.
90% од луѓево на форумов, а и на трибина што го понудија и реализираа тоа решение е глас за актуелната владејачка партија се со цел стабилизација на клубот и решавање на голготата за која многу луѓе коските ги оставија за сега свињана што е силувана да се изживува.
Еве ти го одговорот позади кој се криеш и манипулираш со месеци.
Или у секој случај ти и свињата силувана ќе ги донесевте “маџариве” без разлика на изборниот исход дека толку го сакате клубов!?
Ајде сега ти одговори ми на ова.
Свињата ебeна у г’з е на место кај што е затоа што еден куп вардарци и луѓе што кур ги заболе кој е на власт, гласаа за Вмро и покрај тоа што знаат дека нема ништо да им го подобри секојдневниот живот, ама го направија тоа у име на подобра иднина за клубот.

Што се однесува на играта денес, прво полувреме лагано требаше 2:0 да биде за шиптаpиве, само ме чуди што сами пред гол промашуваа или и они толку знаат.

АЈДЕ седло ПУШИ МИ ГО куpов.

drug pat glasaj si dui, levica ili komunjarite i se nadevam oni ke ti go podobrat zivotot. kur gi zabole niv za tvojot glas a mene pa uste pomalku.

vardar go imaa komiti do pred nekoja nedela, mozea slobodno da najdat drugo resenie i da gi prefrlat akciite na nekoj drug ako ova ne vi cinese. slobodbo i sega eve najdi ti resenie ama i dvajcata znaeme deka ne si sposoben za toa pa samo ke laesh ovde ili eventualno na tribina i tolku od tebe. nemas muda ni do milenko da dojdes taka?

najjaki ste mi vie picki sareni sto pomognavte i imeto da se smeni a sega vardar ke go opravite... daj donesi go dimce da najde sponzori :lolzz:

Hoy

Член од
7 септември 2017
Мислења
558
Поени од реакции
1.824
drug pat glasaj si dui, levica ili komunjarite i se nadevam oni ke ti go podobrat zivotot. kur gi zabole niv za tvojot glas a mene pa uste pomalku.

vardar go imaa komiti do pred nekoja nedela, mozea slobodno da najdat drugo resenie i da gi prefrlat akciite na nekoj drug ako ova ne vi cinese. slobodbo i sega eve najdi ti resenie ama i dvajcata znaeme deka ne si sposoben za toa pa samo ke laesh ovde ili eventualno na tribina i tolku od tebe. nemas muda ni do milenko da dojdes taka?
Манипулаторче едно, те прашав нешто, не ми одговори.
Дали ќе го донесевте “решението” и “спасот” на клубот, ти, свињата силувана и тоа бедата од новинар ако ние не им изгласавме на Вмро апсолутна власт?!?
Не ми релативизирај мене партиски муабети, бидејќи партијата за која гласав, гласам 17 години уназад.
Решението ти го напишав горе, одврзани раце за тие што ветуваа стабилизација на клубот у замена за власт.
Ние нашето го исполнивме, они нас нѐ погазија.

Kajgana Shop

На врв Bottom