Triadis
splinter in your mind
- Член од
- 10 јануари 2024
- Мислења
- 38
- Поени од реакции
- 92
Здравоjas pravev zimoto vo Negotino.
3 sesii, odlicno ispadna, bolno bese ama zavrsivme rabota.
ako te interesira povekje detali, mozam da ti pustam i sliki pred/potoa,
pisi mi poraka.
ti pishav vo porakaЗдраво
Каде во Неготино правевте скалп микропигментација. Ве молам за контакт и повеќе информации околу постапката.Колку чини еден третман? Поздрав
Буквално никакви несакани ефекти, освен покачен тестостерон што е плус . Јас ги прекинав пред година време пошто немаше никаква разлика и не делуваа.@Triadis и остала екипа шо пие фин, како се справувате со несакани ефекти?
Можно е. Кај други враќа доста. Секој различно реагира. Во секој случај, не е лек. И да имаш добар ефект, не блокира цел ДХТ во тело, а коса паѓа и од други андрогени хормони. Плус, секој има различна генетска предиспозција за тоа колку му се осетливи фоликулите на андрогени хормни. Меѓу другото.Финастеридот да не делува, и тоа ли е можно?
Кога почнав да го пијам, после недела две буквално 10 влакна немав изгубено. После некое време од околу 5 месеци почна пак да паѓа, па престануваше, па накај 3та година од користење ептен почна дифузно и преминав на дутастерид ама исти курац. Само го забавува процесот. Кај мене е дифузно опаѓање, NW 1.5 Minoxidil исто нема фајде.Финастеридот да не делува, и тоа ли е можно?
скоро во сите аптеки, just try the next onevo aptekava od kaj so zimav finasterid do sea mi vikaat deka nemaat ako znaete vo nekoi drugi apteki kaj bi imalo kazete oti panicam haha
thx baeскоро во сите аптеки, just try the next one
Сум чул од луѓе што пијат дека нема нешто никаде. Што не е за изненадување, со оглед дека во последнава година-две, многу лекараства фалат на периоди.vo aptekava od kaj so zimav finasterid do sea mi vikaat deka nemaat ako znaete vo nekoi drugi apteki kaj bi imalo kazete oti panicam haha
А зошто баш Rogaine? премногу е скап, а има други брендови поевтини што се исти. BioHTin е супер и дупло поевтинНекој да не има купено Rogaine foam преку нет или по комшииве? Гледам во Грција имаат веб страна но никаде нема инфо каде може да се купи по аптеките таму.
Имам користено Rogaine лонсион, се суши прилично брзо и не ти го остава скаплот мрсен, за foam верзијата дури била подобра. BioHTin го продаваат кај нас? Ако е како Пифуд, многу мрсна ми ја правеше косата.А зошто баш Rogaine? премногу е скап, а има други брендови поевтини што се исти. BioHTin е супер и дупло поевтин