Temu (Тиму) - Македонија

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.489
Поени од реакции
26.038
Ти без мене неможеш да дишиш :P
Кој знае колку пати во денот помислуваш на мене.
Болесник, манијак!!!!
Секако. Ваков извор на дебилизам ми дава непресушна инспирација.

Член од
13 април 2021
Мислења
3.409
Поени од реакции
11.231
Владе порачав онакви целосни панталони, материјалот некоја пластика вона би материјал, и формата сосема друго од слика.
Никако облека не нарачувам од вакви страници али за џиџи миџи, од типот на маски за телефон, па некој украс, или нешто што е практично за користење низ дома…мене ми се супер.

Сега си порачав некои шноли, па оноа како црево за виткање на коса, огледалце со лед сијалица, маски за телефон, screen protector, маска за клучот за кола, и две чаши….и едвај чекам да стигнат. Пишува дека се на airport.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.821
Поени од реакции
23.163
Jas si naracav pokraj drugite djidji midji gluposti i za merenje antifriz vo kolata. Ni jadi, ni pija, ke se najdi :D .

Член од
17 ноември 2014
Мислења
4.963
Поени од реакции
7.608
Kako zakolnat AliExpress mushterija sega rekov pak da sporedam kako se cenive kaj Temu.
Zaklucok, seeskoro duplo poslapo od AliExpress i ima mnogu pomal izbor.

Probav da plajcam ama na Adresse od Makedonija, mi pobara najmalce900 denari da poracham inache ne mozham da platam.

I nalet se mirav da smenam jazik i za izbor mi dava:
1000009769.jpg

Da im ebam mater nivna. Kaj duplo poskapi pa i navreduvaat.
Автоматски споено мислење:

Jas si naracav pokraj drugite djidji midji gluposti i za merenje antifriz vo kolata. Ni jadi, ni pija, ke se najdi :D .
Bez Kommentar

1000009770.jpg

1000009771.jpg

Последно уредено:

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.821
Поени од реакции
23.163
Kako zakolnat AliExpress mushterija sega rekov pak da sporedam kako se cenive kaj Temu.
Zaklucok, seeskoro duplo poslapo od AliExpress i ima mnogu pomal izbor.

Probav da plajcam ama na Adresse od Makedonija, mi pobara najmalce900 denari da poracham inache ne mozham da platam.

I nalet se mirav da smenam jazik i za izbor mi dava:
Прегледај го приврзокот 435604

Da im ebam mater nivna. Kaj duplo poskapi pa i navreduvaat.
Автоматски споено мислење:

Bez Kommentar

Прегледај го приврзокот 435605

Прегледај го приврзокот 435606
Okolu 800 denari bese kolku sto se sekjavam.

Член од
17 ноември 2014
Мислења
4.963
Поени од реакции
7.608
Okolu 800 denari bese kolku sto se sekjavam.
Vcera beshe 900 denari.
Dokolku dostavata na Temu e brza i sigurna mozhebi bi bilo Argument zu kupuvanje.

Inace najdov produkti koi sto se 100 do 150% poevtini na AliExpress.
Pa za asortimentot voopshto i da ne pishuvam.
Dostava do Deutschland e izmedju 7-14 denovi i skoro i da ne postojat izgubeni pratki. Ova i za dvete firmi vazhi

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.821
Поени од реакции
23.163
Vcera beshe 900 denari.
Dokolku dostavata na Temu e brza i sigurna mozhebi bi bilo Argument zu kupuvanje.

Inace najdov produkti koi sto se 100 do 150% poevtini na AliExpress.
Pa za asortimentot voopshto i da ne pishuvam.
Dostava do Deutschland e izmedju 7-14 denovi i skoro i da ne postojat izgubeni pratki. Ova i za dvete firmi vazhi
Pa ne deka 100 parcinja naracav pa ke mi meni edna paketa cigari plus minus. Tuka istoto bese okolu 2000 denari kolku sto zaprimetiv.
Okoku Temu prv pat naracvam, cisto onaka da si znam za drug pat, robata e manje vise ista kako i na drugite vakvi slicni strani. Ako mi treba nesto specificno togas go kupvam od kade sto ke go najdam, Ebay, Ali, Temu ili pojma nemam od kade, ne mi e to tolku bitno.

Kajgana Shop

На врв Bottom