Temu (Тиму) - Македонија

Член од
6 февруари 2021
Мислења
18
Поени од реакции
5
Jas sum naravuval vo hrvatska i stigale na odreden datum i pisuva od 7 do 12 dena i dava koj kurirski slubi bi ja donele pratkata 1000018160.png
Автоматски споено мислење:

1000018161.png 1000018162.png
Eve vdatum na naracka i dostava e sea neznam kaj nas vo mk koj gi prevzema pratkite
Автоматски споено мислење:

Ako imas povekje naracki gi stavaat vo eden paket a ne kako AliExpress edno po edno da stiga

Последно уредено:
Член од
15 март 2010
Мислења
5.868
Поени од реакции
6.380
Тему има исто интересна опција , contest price drop , или така нешто се вика , имено купив производ со цена од 35 евра, за некој ден цената падна на 25, ми даде опција да се побарам обештетување , ми ја вратија одма разликата во цената за која опаднал производот во кредити па си допорачав нешто друго со кредитите... не верувам на алиекспрес да имаше таква опција...

Член од
22 јуни 2019
Мислења
925
Поени од реакции
1.430
Nema ništo po kvalitetno i po skapo od 1300-1500 denara. Se e biđuterija i gluposti...Golem del od oblekata e sintetika(poliester)...Mnogu mal del e pamuk, volna, čista koža i slično..Zošto koga veke na sekoja naračka imat opcija free shipping ne ponudat i po kvalitetni raboti, i po kvaliteten materijal na obleka(so malku po skapa cena normalno)...A ne vaka na što liče biđuterija gluposti i poliester sintetika...

Член од
3 јули 2010
Мислења
45
Поени од реакции
15

Член од
22 јуни 2019
Мислења
925
Поени од реакции
1.430

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.829
Поени од реакции
20.257
Нема по катастрофа роба од тиму.

McLovin

Politically Incorrect/Comedian/Mastrubator
Член од
11 август 2016
Мислења
3.412
Поени од реакции
13.430
Тиму е новата Лидл тип на тема ли?

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.829
Поени од реакции
20.257
Pa manje vise istata e so Aliexpres i nemu slicni vaka kolku so razgledav. Ali aj si rekov sefte da mu napram vekje ko sum tuka.
Za da si znam za drug pat
Владе порачав онакви целосни панталони, материјалот некоја пластика вона би материјал, и формата сосема друго од слика.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.821
Поени од реакции
23.163
Владе порачав онакви целосни панталони, материјалот некоја пластика вона би материјал, и формата сосема друго од слика.
Te vervam. Jas pretezno tehnika, oprema naracvam i za parite se relativno ok.

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.642
Поени од реакции
8.074
Па така доаѓа али како и да е не можеш да направиш нарачка ако немаш минимум 600
А зошто па на сите производи пишува Free Shiping aко е вака? Ја инсталирав апликацијата и штo и да отварав а се задржав пола час отварајќи и сегде пишува Free Shiping.

И како тоа не можеш да направиш нарачка ако немаш минимум 600? Не разбирам.
Зарем јас сега како нов на Тему не може одма еден производ да нарачам со Free Shiping?

Член од
25 октомври 2023
Мислења
14
Поени од реакции
5
А зошто па на сите производи пишува Free Shiping aко е вака? Ја инсталирав апликацијата и штo и да отварав а се задржав пола час отварајќи и сегде пишува Free Shiping.

И како тоа не можеш да направиш нарачка ако немаш минимум 600? Не разбирам.
Зарем јас сега како нов на Тему не може одма еден производ да нарачам со Free Shiping?
Зошто и како пишува не можам да ти кажам тоа само да си прашаш корисничка поддршка од Тему а за другото знам да ти кажам дека мора да имаш минимум и секогаш било така за било која земја. Можно е поради тоа што сите производи ти ги праќаат заедно во еден пакет а не како од Али.

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.642
Поени од реакции
8.074
Зошто и како пишува не можам да ти кажам тоа само да си прашаш корисничка поддршка од Тему а за другото знам да ти кажам дека мора да имаш минимум и секогаш било така за било која земја. Можно е поради тоа што сите производи ти ги праќаат заедно во еден пакет а не како од Али.
Само еден производ нешто што не тежи многу ако решам да купам има бесплатна достава?

Пример ова да го нарачам
https://share.temu.com/Iy0HLLMEMYA

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom