kire_koste
Которец
- Член од
- 9 декември 2008
- Мислења
- 307
- Поени од реакции
- 136
Ma duri dojde toj na Orban dve godini ke pominat…
Mtel, neotel ke go kupea pa lajka i seuste nisto nema neka najavat i telekabel i uste telekom i a1 ke i ostanat ahahahne znam zosto ama nekako me potsekja na Mtel brendingot
Телеком и А1 ни господ нема да ги крене на нозе па макар дошле и четврти и петти операторne znam zosto ama nekako me potsekja na Mtel brendingot
inaku i televizijata im ima pregrd dizajn na spici, valjda i tamu osvezuvanje ke napravat
Автоматски споено мислење:
izgleda Orban gi krena site na noze, tret operator doagja...
Пред јавноста мора така да зборат за да може пералната на Вучиќ турбо да работиMtel, neotel ke go kupea pa lajka i seuste nisto nema neka najavat i telekabel i uste telekom i a1 ke i ostanat ahahah
Не,ќе гледаат што побрзо да почне прво како виртуелен додека ја гради својата мрежа затоа што знаат дека на наредни избори ДПНЕ можат да загубат доста гласови што ги добија на последните.Ma duri dojde toj na Orban dve godini ke pominat…
isto mislam, na max ke odat da si zagarantiraat pozicija dodeka mozatТелеком и А1 ни господ нема да ги крене на нозе па макар дошле и четврти и петти оператор
Пред јавноста мора така да зборат за да може пералната на Вучиќ турбо да работи
Не,ќе гледаат што побрзо да почне прво како виртуелен додека ја гради својата мрежа затоа што знаат дека на наредни избори ДПНЕ можат да загубат доста гласови што ги добија на последните.
epa odlicno, za 1100den. brzina 300/300
gi smenile iminjata na paketite
Постои начин да убрзаш! За да убрзаш почни сам да копаш канал.Како што добив инфо од техничка поддршка, оптика во моето место на живеење нема, но наводно имало во близина и не се знаело кога ќе има кај мене. Е сега мене ме интересира дали постои некаков начин да се убрза тој процес за да можам поскоро да добијам пристап до оптика?
Мењај рутер гигабитен, со wifi знаат xiaomi, blackview и останати да немаат капацитет за 300 мб/с, Iphone 15 си работи нормално на 300 мб/с.Иам 150/150мбпс и еве се фибернирав за дупло 300 али пак дава макс 94мбпс преку лан и 50мбпс преку вифи, до рутерот ли е или нешто друго?
Не дека е мала брзината ама чудно баш точно тука заглавува на speeedtest/fast.com
Прегледај го приврзокот 435535
Preku lan ne bi trebalo da vagja pomala brzina, istoto e i kaj mene a ne mozam da gi dobijam na tehnicka podrska deka vo ohrid predhodno bev na lokalniot kabelski operator sto go kupija i ovie od telekabel mi vikaat baraj gi niv…Иам 150/150мбпс и еве се фибернирав за дупло 300 али пак дава макс 94мбпс преку лан и 50мбпс преку вифи, до рутерот ли е или нешто друго?
Не дека е мала брзината ама чудно баш точно тука заглавува на speeedtest/fast.com
Прегледај го приврзокот 435535
300mbps ми е рутерот (ТП ЛИНК модел TL-WR844N), а и глеам во ethernet status e capped на 100мбпсМењај рутер гигабитен, со wifi знаат xiaomi, blackview и останати да немаат капацитет за 300 мб/с, Iphone 15 си работи нормално на 300 мб/с.
Пример овој