Не можеш да го порачаш додека не го исполниш минимумот за нарачка а тој е 600 или 900 кај сите е различно.. Значи кога би порачал плус некој производ што би стигнал до таа сума тогаш ќе ти ги испратат, и на тоа не плаќаш достава без разлика колку производи ќе порачаш. Ама сите како и да е ќе ти стигнат одеднаш а не одделно.Само еден производ нешто што не тежи многу ако решам да купам има бесплатна достава?
Пример ова да го нарачам
https://share.temu.com/Iy0HLLMEMYA
Trebase so pantalonite da se slikas
Да го заприметив ова. Кај мене бара нарачката да биде минимум 1.100 денари. Доста глупо.Не можеш да го порачаш додека не го исполниш минимумот за нарачка а тој е 600 или 900 кај сите е различно.. Значи кога би порачал плус некој производ што би стигнал до таа сума тогаш ќе ти ги испратат, и на тоа не плаќаш достава без разлика колку производи ќе порачаш. Ама сите како и да е ќе ти стигнат одеднаш а не одделно.
Pa poracaj od aliexpres ili ebay ili od pojma nemam kade, eden kup gi ima. Tamu gi nemas tie ogranicuvanja, ne deka mora bas od Temu da naracas.Да го заприметив ова. Кај мене бара нарачката да биде минимум 1.100 денари. Доста глупо.
Е сега ако ништо друго не ти е потребно месецов да нарачуваш освен тоа што си го барал и си нашол ќе треба да нарачуваш плус работи што може нема да ти требаат.
Или пример ако сакаш да нарачаш USB C кабел ќе треба да нарачаш куп кабли само да ја достигнеш сумата што ја бара . Те условуваат ако сакаш од Тему да купиш да мора да нарачуваш одеднаш куп работи.
Па да ама секаде еден исти производ може да е различна ценава а на Temu гледам имаат сега периодов доста евтини цени за секакви мали работи.Pa poracaj od aliexpres ili ebay ili od pojma nemam kade, eden kup gi ima. Tamu gi nemas tie ogranicuvanja, ne deka mora bas od Temu da naracas.
E jbg, zatoa i se poeftini, radi postarinata so ne e presmetana vo cenata. Bilo kako bilo, taa im e politikata, ako vi odgovara poracvajte, ako ne imas drugi opcii.Па да ама секаде еден исти производ може да е различна ценава а на Temu гледам имаат сега периодов доста евтини цени за секакви мали работи.
Само не ми е јасно зошто сите имаат различен лимит сума на нарачка.? Зошто кај некој е помала а кај некој поголема?E jbg, zatoa i se poeftini, radi postarinata so ne e presmetana vo cenata. Bilo kako bilo, taa im e politikata, ako vi odgovara poracvajte, ako ne imas drugi opcii.
E to vidis pojma nemam. Jas ne ni vidov kaj mene kolkava bese. Najdov nekolki raboti sto mi trebaja i gi kliknav, ne se ni zamarav iskreno, najverojatno uste so prviot proizvod go ispolniv uslovot za free shipping. Bitno mi bese preku paypal da mozam da platam i sega si cekam. Ne ni imam provereno ni do kaj se, ni so se.Само не ми е јасно зошто сите имаат различен лимит сума на нарачка.? Зошто кај некој е помала а кај некој поголема?