Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

Маца_мк

♫♥good girl gone bad♥♫
Член од
13 февруари 2007
Мислења
6.421
Поени од реакции
464
Ајде јас ќе се потрудам ... одамна не сум анализирала, можно е ништо да не е така како што ќе напишам, ама ајде.Ќе ми се прости, се надевам.:cut:

Типична девојка која е скоро уверена дека се пронашла сама себе во овој голем и хаотичен свет преполн со замки и виножита, но сепак мислам дека си свесна за мечот со две острици, односно се има две страни, која ќе ја одбереш, на таа и ќе живееш.Иако, не знам зошто добивам идеја дека ти преминуваш постојано, од едната, на другата.
Оптимист си со строга граница за стил, се да биде умерено, но за сметка на тоа на моменти звучиш некако лошо, променливо, лесно некој може да те наведе на нешто ако тоа сака да го направи.
Директна си кога сметаш дека со тоа можеш нешто да добиеш, „Зошто да не?“ стратегија.
Изгледаш како некој кој сака да држи контрола на ситуацијата, ама, не секогаш е така, полесниот начин е компромисот.Иако за себе малку потешко ти оди да се бориш, за сите останати или за некои работи кои треба да бидат застапени ќе направиш скоро се што е во твоја моќ.
Премногу си ми некако романтична, со огромна потреба од љубовта (но пак, зар не сме сите?).
Битно е да го дочекаш тоа што го чекаш. :smir:

Си ја очекувам анализата за возврат.:smiz:
за повеќето работи си во право,анализата е предобра.до крајот на денот ќе ја добиеш ти твојата:lollipop:

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Drama Queen

Личност која сакам да ја запознаам,ама тоа никако да се случи...
Член кој од секогаш имал позитивна репутација...кај мене
Колку што ја познавам преку форумов...е топ цура:pipi:
Ја интересира се што е поврзано со модата и убавината..

По постовите можам да заклучам дека е секогаш насмеана,весела,секогаш позитивно расположена..

По аватарите и потписите гледам дека сака се што е поврзано со нежноста и љубовта...

Добрината и искреноста и се најјаките страни...

Некогаш знае да избувне,но тоа е само за момент..
Личност која си го живее својот живот,на свој начин,личност која знае да цени и сака,личност која сака да биде сакана...

Во последно време не сум приметил да збори за љубовта,како што тоа го правеше порано...изгледа дека во моментов е во потрага по правиот момак:)

Едноставно Драма си е Драма..и секогаш ќе си остане Драма...

Се надевам дека те открив,како личност:pipi:

Drama Queen

Sky Catcher
Член од
2 септември 2007
Мислења
1.739
Поени од реакции
65
Drama Queen

Личност која сакам да ја запознаам,ама тоа никако да се случи...
Член кој од секогаш имал позитивна репутација...кај мене
Колку што ја познавам преку форумов...е топ цура:pipi:
Ја интересира се што е поврзано со модата и убавината..

По постовите можам да заклучам дека е секогаш насмеана,весела,секогаш позитивно расположена..

По аватарите и потписите гледам дека сака се што е поврзано со нежноста и љубовта...

Добрината и искреноста и се најјаките страни...

Некогаш знае да избувне,но тоа е само за момент..
Личност која си го живее својот живот,на свој начин,личност која знае да цени и сака,личност која сака да биде сакана...

Во последно време не сум приметил да збори за љубовта,како што тоа го правеше порано...изгледа дека во моментов е во потрага по правиот момак:)

Едноставно Драма си е Драма..и секогаш ќе си остане Драма...

Се надевам дека те открив,како личност:pipi:

Јуууухуууу,па да,дуброоо ееее,си ме погодил:pipi:Само знаеш што за тоа првото јас не сум крива:nenene:!!!!И така,вракам дупло...:pipi:

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
GeGo

Gego man superman:)

Еве и Гего да не се наљути,една анализа и за него:)...

Како прво Гего го запознав на последната собиранка во Дајмонд..
Дојде таков целиот насмеан од уво до уво,расположен тоталка:)..

Член кој има гоолема смисла за хумор,член кој секогаш е насмеан,весел,искрен и што ли уште не...
Сака лесен живот,без многу обврски иако работата не му го дозволува многу многу:)..

Доташ невиден...не сум го видел како игра ама сепак мислам дека е добар:)

Љубител на аватарот со овчичката:)..и убавите девојки...

Член со кој никогаш се немам скарано за ништо и со кој секогаш си го имам моабетот:)..

На љубовен план нема сомнеж љубовџија невиден...мисламмм Охриѓанец се подразбира нели?:pipi:

Мислам дека доволно беше...те разоткрив како личност? :)

п.с Драма добро јас сум крив:pos::pos:

N

NightFuneral

Гостин
У принцип мразам некој да ме анализира,ама глеам сте се распиштолиле па ај нека ПРОБА некој да ме анализира да видам дали ке погоди нешо,јес да не верувам пошо не сум баш активна на форумов.

Маца_мк

♫♥good girl gone bad♥♫
Член од
13 февруари 2007
Мислења
6.421
Поени од реакции
464
Лејди Сатори
Според твоите мислења и теми што ги имаш отворено можам да заклучам дека си исклучително зрела личност за твојата(и мојата:))возраст.
Уживаш да зборуваш за љубовта,сексот,раскинувањата и се што е поврзано со врските и љубовниот живот.
Веруваш во љубовта и мислам дека си(или си нашла во меѓувреме)во потрага по вистинската љубов.Според потписите можам да заклучам дека неколку пати си била разочарана,ама не се откажуваш затоа што си сигурна(како и јас)дека вистинската љубов доаѓа кога најмалку ја очекуваме.
Секогаш пишуваш убави состави на темите од ВикторГГ и општо на слободните теми.Користиш добри стилски фигури со што сум сигурна дека обраќаш внимание на часовите по македонски:)
Со твоите мислења делуваш на сериозна,озбилна и искрена личност.
Многу си слатка,фина и симпатична.

се надевам дека е добро,не знаев што повеќе да пишам.мислам дека барем нешто погодив:smir:
а да,и сакам да те запознаам:lollipop:

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
У принцип мразам некој да ме анализира,ама глеам сте се распиштолиле па ај нека ПРОБА некој да ме анализира да видам дали ке погоди нешо,јес да не верувам пошо не сум баш активна на форумов.
Meне ми е страв да пробам. Викторгг?

С

Сатори

Гостин
~*~

Лејди Сатори
Според твоите мислења и теми што ги имаш отворено можам да заклучам дека си исклучително зрела личност за твојата(и мојата:))возраст.
Уживаш да зборуваш за љубовта,сексот,раскинувањата и се што е поврзано со врските и љубовниот живот.
Веруваш во љубовта и мислам дека си(или си нашла во меѓувреме)во потрага по вистинската љубов.Според потписите можам да заклучам дека неколку пати си била разочарана,ама не се откажуваш затоа што си сигурна(како и јас)дека вистинската љубов доаѓа кога најмалку ја очекуваме.
Секогаш пишуваш убави состави на темите од ВикторГГ и општо на слободните теми.Користиш добри стилски фигури со што сум сигурна дека обраќаш внимание на часовите по македонски:)
Со твоите мислења делуваш на сериозна,озбилна и искрена личност.
Многу си слатка,фина и симпатична.

се надевам дека е добро,не знаев што повеќе да пишам.мислам дека барем нешто погодив:smir:
а да,и сакам да те запознаам:lollipop:
И јас сакам да те запознаам тебе сонце(собиранката после Нова Година во Ск:wink:), во право си за голем дел од работите, освен дека верувам во љубовта, малку повеќе ја сфаќам на „зезање“ за моите т.е. нашите 17 години.

Мерси! :lele:

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Скај Дог...

Ај денес ми тргна...

Милане мој Милане...ти си третиот среЧниќ денес:)

Не те знам многу добро..ама сепак знам да те анализирам според постовите и моабетите на мсн:)

Заебант невиден,огромна смисла за хумор...

Член кој сака да стекнува нови пријателства барем јас така мислам..и секогаш е отворен во својте мислења,сакав да кажам искренhehe..

Член кој е роден војник,карпа човек:)..

Никако да го запознаам иако имам огромна желба(ај се надевам на следнава собиранка)

Според постовите гледам дека се разбираш и имаш многу познавања,околу многу работи..

Според аватарите и потписите неможам да оценам што сакаш...но и без тоа можам да оценам што се наоѓа внатре во твојата душа...
Покрај искреноста и желбата за нови запознавања,подантноста ти е јака страна барем така претпоставувам,тука е и праведонста која е доста навлезена во твојот ум и неможеш да поднесеш неправедност...

Во врска со љубовта незнам што сакаш да кажеш и дали во моментов имаш на кого да кажеш...но знам дека ја бараш вистинската(правата) личност за тебе...

Ми беше драго да ти ја напраам анализава,уште подраго ќе ми биде да се видиме бро...

Толку од мене..со надеж дека ќе дојдеш на следната собиранка ебаагоо:)

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Штом ти тргнало, еве јас ти стојам на располагање + расположена за анализирање!
:lele:
ВиЛ би мај плежер...

ЛЕЈДИ САТОРИ

Лејди Сатори...
Лејди искрено мислам дека ти си една од најголемите педантерии на форумов...но и во исто време голема филозофка:)...

Не те знам во живо,но би сакал да те запознаам(ај и како другиве и тебе на следнава собиранка:))...

Според мислењата и разговорот прееска на мсн(иако беше прекраток)
можам да заклучам дека си многу позитивна и добродушна личност..

Личност која преку својте постови ми остави голем впечаток како член кој има многу големо знаење и знае да цени...

За љубовта секогаш има нешто да каже...сака,ја сакаат:),права велешанка:)

Понекогаш знае цела да се отвори,а па некогаш цела да се затвори...во буквална смисла...

Покрај филозофијата и психологијата ја интересира се што е поврзано со животот и здравјето...

Авантурист во срцето:)..

Неможам повеќе се изморив:)...се надевам дека е доволно

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Сине ајде една анализа и за мене....:smir: ја враќам ако сум расположен,али пијачка частам обавезно...

С

Сатори

Гостин
~*~

ВиЛ би мај плежер...

ЛЕЈДИ САТОРИ

Лејди Сатори...
Лејди искрено мислам дека ти си една од најголемите педантерии на форумов...но и во исто време голема филозофка:)...

Не те знам во живо,но би сакал да те запознаам(ај и како другиве и тебе на следнава собиранка:))...

Според мислењата и разговорот прееска на мсн(иако беше прекраток)
можам да заклучам дека си многу позитивна и добродушна личност..

Личност која преку својте постови ми остави голем впечаток како член кој има многу големо знаење и знае да цени...

За љубовта секогаш има нешто да каже...сака,ја сакаат:),права велешанка:)

Понекогаш знае цела да се отвори,а па некогаш цела да се затвори...во буквална смисла...

Покрај филозофијата и психологијата ја интересира се што е поврзано со животот и здравјето...

Авантурист во срцето:)..

Неможам повеќе се изморив:)...се надевам дека е доволно

:back:
Ако сакаш анализа од мене, само кажи и анализирам.

Kajgana Shop

На врв Bottom