Па така доаѓа али како и да е не можеш да направиш нарачка ако немаш минимум 600Значи нема бесплатна достава.
Па така доаѓа али како и да е не можеш да направиш нарачка ако немаш минимум 600Значи нема бесплатна достава.
На пат се првите пратки од „Tему“ кон Македонија, почнува „лудилото“
Пратките до крајните купувачи ќе ги испорачува поштенската компанија „Еко логистик сервис“ (ЕЛС).mk.bloombergadria.com
Pa manje vise istata e so Aliexpres i nemu slicni vaka kolku so razgledav. Ali aj si rekov sefte da mu napram vekje ko sum tuka.Нема по катастрофа роба од тиму.
Владе порачав онакви целосни панталони, материјалот некоја пластика вона би материјал, и формата сосема друго од слика.Pa manje vise istata e so Aliexpres i nemu slicni vaka kolku so razgledav. Ali aj si rekov sefte da mu napram vekje ko sum tuka.
Za da si znam za drug pat
Te vervam. Jas pretezno tehnika, oprema naracvam i za parite se relativno ok.Владе порачав онакви целосни панталони, материјалот некоја пластика вона би материјал, и формата сосема друго од слика.
А зошто па на сите производи пишува Free Shiping aко е вака? Ја инсталирав апликацијата и штo и да отварав а се задржав пола час отварајќи и сегде пишува Free Shiping.Па така доаѓа али како и да е не можеш да направиш нарачка ако немаш минимум 600
Зошто и како пишува не можам да ти кажам тоа само да си прашаш корисничка поддршка од Тему а за другото знам да ти кажам дека мора да имаш минимум и секогаш било така за било која земја. Можно е поради тоа што сите производи ти ги праќаат заедно во еден пакет а не како од Али.А зошто па на сите производи пишува Free Shiping aко е вака? Ја инсталирав апликацијата и штo и да отварав а се задржав пола час отварајќи и сегде пишува Free Shiping.
И како тоа не можеш да направиш нарачка ако немаш минимум 600? Не разбирам.
Зарем јас сега како нов на Тему не може одма еден производ да нарачам со Free Shiping?
Само еден производ нешто што не тежи многу ако решам да купам има бесплатна достава?Зошто и како пишува не можам да ти кажам тоа само да си прашаш корисничка поддршка од Тему а за другото знам да ти кажам дека мора да имаш минимум и секогаш било така за било која земја. Можно е поради тоа што сите производи ти ги праќаат заедно во еден пакет а не како од Али.