Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сакам и јас анализа...anybody...somebody...
Како за почеток супер е. Ме изненади навистина и тоа позитивно.Може ја..
Интелегентно девојче у секој случај...начитано,(ти го дал некој до сега епитетот енциклопоедија?, ми изгледаш на некоја што добро меморира податоци и сл) ...ми се свиѓа тоа што тежиш да гледаш што е можно пореално на работите:smir:.
Друго, се гледа твоите добро те воспитале...ти се девојка која моралните вредности ги става на повисоко ниво. И за тебе важи реченицата...""не прави им го тоа на другите што несакаш тебе да ти го прават""
А тоа дека си малку тврдоглава и горда....тоа доаѓа директно од фактот што не си некое глупо девојче и си свесна за тоа и не ти е лесно да се потценуваш себе си ,и мразиш кога грешиш...сакаш да бидеш во право и да имаш чист образ(ваљда)
Иначе ми изгледаш на некоја девојка која има многу нормален живот, или барем се обидуваш така да им го отсликаш на другите и се обидуваш да ги тргнеш проблемите на страна, како животот да ти е лав хепинес
...Некако имам впечаток дека се стремиш да бидеш современа и модерна и сакаш да напредуваш....(леле ова како хороскоп ми свучи мене:nesvest:, ама ај првпат пишувам вакво нешто,не ми замеравај)
А за твојот љубовен живот неможам да коментирам, затоа што љубовта како поим за мене е нешто многу апстрактно ,....А Ти подобро си го знаеш љубовниот живот од мене:smir:......ај доволно е за почеток..
Како поминав, успеав ли да отикнам парче од твојата животна слика??
За мене има ли некој/а да тури една анализа ?Или тазе форумџија сум па немате некое мислење оформено за мене?
ImperatoR do me, please!Стварно сакам една анализа од тебе*me трепка убрзано и милно со огромните очи*
:smir:
Фала , фала...:smir:...ама од фала не се живее, дај мавни и ти некоја анализа, ....ама please, нека содржи хард кор делови:wink:..., имам чуство дека ти би скрила негатвни мисли од страв другите да не се навредат...ама ја би ти бил благодарен...ако тоа го направиш:cheeky1:Фала ти многу:back:Во тебе лежи голем потенцијален аналитичар:icon_razz:smir:
A ImperatoR ke moze da mi napravis edna analiza mene?Фала , фала...:smir:...ама од фала не се живее, дај мавни и ти некоја анализа, ....ама please, нека содржи хард кор делови:wink:..., имам чуство дека ти би скрила негатвни мисли од страв другите да не се навредат...ама ја би ти бил благодарен...ако тоа го направиш:cheeky1:
Ај ако може нешто за мене!Да видам дали ќе погодите!