Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сакам и јас анализа...anybody...somebody...

,(ти го дал некој до сега епитетот енциклопоедија?, ми изгледаш на некоја што добро меморира податоци и сл) ...ми се свиѓа тоа што тежиш да гледаш што е можно пореално на работите:smir:.
(ваљда)Како за почеток супер е. Ме изненади навистина и тоа позитивно.Може ја..
Интелегентно девојче у секој случај...начитано,(ти го дал некој до сега епитетот енциклопоедија?, ми изгледаш на некоја што добро меморира податоци и сл) ...ми се свиѓа тоа што тежиш да гледаш што е можно пореално на работите:smir:.
Друго, се гледа твоите добро те воспитале...ти се девојка која моралните вредности ги става на повисоко ниво. И за тебе важи реченицата...""не прави им го тоа на другите што несакаш тебе да ти го прават""
А тоа дека си малку тврдоглава и горда....тоа доаѓа директно од фактот што не си некое глупо девојче и си свесна за тоа и не ти е лесно да се потценуваш себе си ,и мразиш кога грешиш...сакаш да бидеш во право и да имаш чист образ(ваљда)
Иначе ми изгледаш на некоја девојка која има многу нормален живот, или барем се обидуваш така да им го отсликаш на другите и се обидуваш да ги тргнеш проблемите на страна, како животот да ти е лав хепинес
...Некако имам впечаток дека се стремиш да бидеш современа и модерна и сакаш да напредуваш....(леле ова како хороскоп ми свучи мене:nesvest:, ама ај првпат пишувам вакво нешто,не ми замеравај)
А за твојот љубовен живот неможам да коментирам, затоа што љубовта како поим за мене е нешто многу апстрактно ,....А Ти подобро си го знаеш љубовниот живот од мене:smir:......ај доволно е за почеток..
Како поминав, успеав ли да отикнам парче од твојата животна слика??
За мене има ли некој/а да тури една анализа ?Или тазе форумџија сум па немате некое мислење оформено за мене?

...добро е тоа , се поштува максимално.
.ImperatoR do me, please!Стварно сакам една анализа од тебе*me трепка убрзано и милно со огромните очи*
:smir:

)....а имам позитивно мислење затоа што поштувам интелект во било каква форма
.

Да видам дали ќе погодите!Фала , фала...:smir:...ама од фала не се живее, дај мавни и ти некоја анализа, ....ама please, нека содржи хард кор делови:wink:..., имам чуство дека ти би скрила негатвни мисли од страв другите да не се навредат...ама ја би ти бил благодарен...ако тоа го направиш:cheeky1:Фала ти многу:back:Во тебе лежи голем потенцијален аналитичар:icon_razz:smir:
A ImperatoR ke moze da mi napravis edna analiza mene?Фала , фала...:smir:...ама од фала не се живее, дај мавни и ти некоја анализа, ....ама please, нека содржи хард кор делови:wink:..., имам чуство дека ти би скрила негатвни мисли од страв другите да не се навредат...ама ја би ти бил благодарен...ако тоа го направиш:cheeky1:
Ај ако може нешто за мене!Да видам дали ќе погодите!

..и мислам дека си човек што знае како да си ги поштува луѓето што го опкружуваат.Барем оние кои заслужиле ,и тоа само кога ти си во добро расположение...гарант кога гледаш фудбал , би убил некој ако те замара.