Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

10101

@*I am Nuts!*#
Член од
27 ноември 2007
Мислења
349
Поени од реакции
0
За мене има ли некој/а да тури една анализа ?:) Или тазе форумџија сум па немате некое мислење оформено за мене?

Antagonist

Systematic Victory
Член од
7 април 2007
Мислења
842
Поени од реакции
41
Сакам и јас анализа...anybody...somebody...
Може ја..:)

Интелегентно девојче у секој случај...начитано :),(ти го дал некој до сега епитетот енциклопоедија?, ми изгледаш на некоја што добро меморира податоци и сл) ...ми се свиѓа тоа што тежиш да гледаш што е можно пореално на работите:smir:.
Друго, се гледа твоите добро те воспитале...ти се девојка која моралните вредности ги става на повисоко ниво. И за тебе важи реченицата...""не прави им го тоа на другите што несакаш тебе да ти го прават""
А тоа дека си малку тврдоглава и горда....тоа доаѓа директно од фактот што не си некое глупо девојче и си свесна за тоа и не ти е лесно да се потценуваш себе си ,и мразиш кога грешиш...сакаш да бидеш во право и да имаш чист образ:toe: (ваљда)
Иначе ми изгледаш на некоја девојка која има многу нормален живот, или барем се обидуваш така да им го отсликаш на другите и се обидуваш да ги тргнеш проблемите на страна, како животот да ти е лав хепинес
...Некако имам впечаток дека се стремиш да бидеш современа и модерна и сакаш да напредуваш....(леле ова како хороскоп ми свучи мене:nesvest:, ама ај првпат пишувам вакво нешто,не ми замеравај)
А за твојот љубовен живот неможам да коментирам, затоа што љубовта како поим за мене е нешто многу апстрактно ,....А Ти подобро си го знаеш љубовниот живот од мене:smir:......ај доволно е за почеток..
Како поминав, успеав ли да отикнам парче од твојата животна слика??

Член од
8 февруари 2007
Мислења
1.968
Поени од реакции
43
Може ја..:)

Интелегентно девојче у секој случај...начитано :),(ти го дал некој до сега епитетот енциклопоедија?, ми изгледаш на некоја што добро меморира податоци и сл) ...ми се свиѓа тоа што тежиш да гледаш што е можно пореално на работите:smir:.
Друго, се гледа твоите добро те воспитале...ти се девојка која моралните вредности ги става на повисоко ниво. И за тебе важи реченицата...""не прави им го тоа на другите што несакаш тебе да ти го прават""
А тоа дека си малку тврдоглава и горда....тоа доаѓа директно од фактот што не си некое глупо девојче и си свесна за тоа и не ти е лесно да се потценуваш себе си ,и мразиш кога грешиш...сакаш да бидеш во право и да имаш чист образ:toe: (ваљда)
Иначе ми изгледаш на некоја девојка која има многу нормален живот, или барем се обидуваш така да им го отсликаш на другите и се обидуваш да ги тргнеш проблемите на страна, како животот да ти е лав хепинес
...Некако имам впечаток дека се стремиш да бидеш современа и модерна и сакаш да напредуваш....(леле ова како хороскоп ми свучи мене:nesvest:, ама ај првпат пишувам вакво нешто,не ми замеравај)
А за твојот љубовен живот неможам да коментирам, затоа што љубовта како поим за мене е нешто многу апстрактно ,....А Ти подобро си го знаеш љубовниот живот од мене:smir:......ај доволно е за почеток..
Како поминав, успеав ли да отикнам парче од твојата животна слика??
Како за почеток супер е. Ме изненади навистина и тоа позитивно.
Е сега малку грешиш за проблемите и лав хепинес ама добро. Како за прза анализа на некој што воопшто не го познаваш, пријатно ме изненади.:back:

Antagonist

Systematic Victory
Член од
7 април 2007
Мислења
842
Поени од реакции
41
За мене има ли некој/а да тури една анализа ?:) Или тазе форумџија сум па немате некое мислење оформено за мене?
Види , има некое правило колку што знам ја ...као да анализираш некој друг прво , па после другите тебе....

Ама , ај, ...ми тргна мене...:)

Aко некој се обиде да ти направи анализа на твојата личност, и ти врти филмови ти си ваков онаков, најверојатно препишува од некој хороскоп...
Ти многу малку збориш за чуства и емоции.
Све што си пишувал е за коли, мотори, политика , во главно, и тоа каков компјутер имаш , и дали си ебнал нешто или не:)

Иначе рокер у душа, А?..:)...добро е тоа , се поштува максимално.
Избегаваш дрвење филозофии, како да ти е замарање на мозок.
Некако не оставаш некоја трага од твојата психа на форумов, повеќе пишуваш за твоите интереси, а јас нема да ти го судам твоето познавање на политиката и автомобилството:toe:.
А тоа што можам вака да го кажам е дека имаш доста пораки за кратко време напишано...брат окапа на кајгана, искочи малку , иди некаде пешки не со кола, малку фискултура здраво е :smir:
толку за сеа...можда понатака, повеќе:helou:

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
ImperatoR do me, please!:pipi: Стварно сакам една анализа од тебе*me трепка убрзано и милно со огромните очи*:pipi::icon_lol: :smir:

Antagonist

Systematic Victory
Член од
7 април 2007
Мислења
842
Поени од реакции
41
ImperatoR do me, please!:pipi: Стварно сакам една анализа од тебе*me трепка убрзано и милно со огромните очи*:pipi::icon_lol: :smir:
Колку што забележав на сликите,ти си едно малечко симпатично црвено косо девојче, како верверичка си :smir:...сето ова во позитивна смисла..:)
ама не требаше ја да правам анализа на изгледот, ама и тој си има улога, каква таква...
ај сеа вистинската работа...
Хммм, немаш отварано теми , а?? тоа ме тера да мислам дека имаш мал недостаток на креативност (креативност е многу широк и тежок поим , немој да ме сфатиш погрешно)...ај ќе видиме далје....
Иначе еве од прва ќе кажам дека си еден од тие членови за кои имам позитивно мислење...(иако не се согласуваме за тоа чив е светот дали на мажите или на жените :) )....а имам позитивно мислење затоа што поштувам интелект во било каква форма:toe:.
Ти си типка која што гледа романтичарски на светот, т.е
сакаш да се изразуваш на тој начин што речениците ќе звучат убаво, и ќе бидат на место ....тоа е многу фино и слатко , , и сето тоа зачинето со здрава и коректна мисла претставува моќна комбинација.И ради тоа уживаш добра репутација кај луѓето и си добро прифатена....е сега..пази ,,повеќе тежиш кон тоа да биде поромантичарски отколку пореално,.... ете тоа е генерално што мислам за тебе, без да ти чепкам низ постовите.
и друго , ми изгледаш на девојка која што набила доста искуство...да, да.Звучиш доста зрело.....и имаш некои 700 постови до сеа, што се поштува , ја незнам што со луѓево што имаат по неколку илјади, ....на моменти за таквите мислам дека немаат свој приватен живот, како да живееат виртуелно.Во тој поглед ти си ми на многу добро ниво.
Дај бе се те испофалив....чек, мора нешто од твојата темна страна да видам....ај да видам кристалната топка што ќе каже....
ај може вака, да нафрлам неколку особини , па ти кажи ми дали сум ги трефнал...
1.Малку си себична (незнам од кај ова, ама ми дојде,) yes or no?
2.Малку тврдоглава,а може и повеќе :)
- имам чуство дека тоа е така , а незнам зошто, може и да грешам..

..уф тешко е ова да се прави, да би те запознал повеќе би имал да кажам , да видам што би ми открил говорот на телото , гримасите додека збориш, ситуациите во кои се снаоѓаш , дали си колеблива, и многу битно како во реалноста се справуваш со несаканите ситуации (од нив многу може да се заклучи , а тоа на форумов изгледа поинаку)

...ај понатака ќе те честам и друга психоанализа....:smir::helou:

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
^ Прво да ти одговорам:)

1. Да себична сум малку(понекад и малку повеќе):icon_redf
2. Да многу, многу сум тврдоглава:kesa:

Шо значи, дека и за овие работи беше у прво, т.е стварно ми ја имаш погодено анализата:pipi:
Фала ти многу:back:Во тебе лежи голем потенцијален аналитичар:icon_lol::icon_razz:smir:

Antagonist

Systematic Victory
Член од
7 април 2007
Мислења
842
Поени од реакции
41
Фала ти многу:back:Во тебе лежи голем потенцијален аналитичар:icon_lol::icon_razz:smir:
Фала , фала...:smir:...ама од фала не се живее, дај мавни и ти некоја анализа, ....ама please, нека содржи хард кор делови:wink:..., имам чуство дека ти би скрила негатвни мисли од страв другите да не се навредат...ама ја би ти бил благодарен...ако тоа го направиш:cheeky1:

Член од
14 декември 2007
Мислења
32
Поени од реакции
0
Фала , фала...:smir:...ама од фала не се живее, дај мавни и ти некоја анализа, ....ама please, нека содржи хард кор делови:wink:..., имам чуство дека ти би скрила негатвни мисли од страв другите да не се навредат...ама ја би ти бил благодарен...ако тоа го направиш:cheeky1:
A ImperatoR ke moze da mi napravis edna analiza mene?
(Iako mislam deka znam sto ke mi kazes)

Маца_мк

♫♥good girl gone bad♥♫
Член од
13 февруари 2007
Мислења
6.421
Поени од реакции
464
император ај и мене една анализа,не мора да е долга:)

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
Абе...ај мене уште една...
Првиот пат коа побарав,ме здробија...сеа па си ја барам белјата...ама ако ај...филм ми е...:pos2::pos2:

Antagonist

Systematic Victory
Член од
7 април 2007
Мислења
842
Поени од реакции
41
Ај ако може нешто за мене!:pipi: Да видам дали ќе погодите!
Ти по природа не си некој бунтовен тип...некако си ми конзервативен.
и ми се претопуваш во аморфната маса на секојдневниот човек.
за тебе има пуно рабати што не те занимаат...ладен мозок, освен фудбал ништо друго, т.е ништо како фудбалот......
иначе поштовање рокеру, него имаме сличен вкус за жени ....што значи не е препорачливо да се дружиме, ќе се караме за девојки:)
не си некоја копачка фаца, фино момче, и алал нека ти е за манекенката:)..и мислам дека си човек што знае како да си ги поштува луѓето што го опкружуваат.Барем оние кои заслужиле ,и тоа само кога ти си во добро расположение...гарант кога гледаш фудбал , би убил некој ако те замара.

edit: Мислам дека те имам видено некаде...некако познато ми делуваш...а може и да сум те смешал со некој

Kajgana Shop

На врв Bottom