ImperatoR do me, please!
Стварно сакам една анализа од тебе*me трепка убрзано и милно со огромните очи*
:smir:
Колку што забележав на сликите,ти си едно малечко симпатично црвено косо девојче, како верверичка си :smir:...сето ова во позитивна смисла..
ама не требаше ја да правам анализа на изгледот, ама и тој си има улога, каква таква...
ај сеа вистинската работа...
Хммм, немаш отварано теми , а?? тоа ме тера да мислам дека имаш мал недостаток на креативност (креативност е многу широк и тежок поим , немој да ме сфатиш погрешно)...ај ќе видиме далје....
Иначе еве од прва ќе кажам дека си еден од тие членови за кои имам позитивно мислење...(иако не се согласуваме за тоа чив е светот дали на мажите или на жените
)....а имам позитивно мислење затоа што поштувам интелект во било каква форма
.
Ти си типка која што гледа романтичарски на светот, т.е
сакаш да се изразуваш на тој начин што речениците ќе звучат убаво, и ќе бидат на место ....тоа е многу фино и слатко , , и сето тоа зачинето со здрава и коректна мисла претставува моќна комбинација.И ради тоа уживаш добра репутација кај луѓето и си добро прифатена....е сега..пази ,,повеќе тежиш кон тоа да биде поромантичарски отколку пореално,.... ете тоа е генерално што мислам за тебе, без да ти чепкам низ постовите.
и друго , ми изгледаш на девојка која што набила доста искуство...да, да.Звучиш доста зрело.....и имаш некои 700 постови до сеа, што се поштува , ја незнам што со луѓево што имаат по неколку илјади, ....на моменти за таквите мислам дека немаат свој приватен живот, како да живееат виртуелно.Во тој поглед ти си ми на многу добро ниво.
Дај бе се те испофалив....чек, мора нешто од твојата темна страна да видам....ај да видам кристалната топка што ќе каже....
ај може вака, да нафрлам неколку особини , па ти кажи ми дали сум ги трефнал...
1.Малку си себична (незнам од кај ова, ама ми дојде,) yes or no?
2.Малку тврдоглава,а може и повеќе
- имам чуство дека тоа е така , а незнам зошто, може и да грешам..
..уф тешко е ова да се прави, да би те запознал повеќе би имал да кажам , да видам што би ми открил говорот на телото , гримасите додека збориш, ситуациите во кои се снаоѓаш , дали си колеблива, и многу битно како во реалноста се справуваш со несаканите ситуации (од нив многу може да се заклучи , а тоа на форумов изгледа поинаку)
...ај понатака ќе те честам и друга психоанализа....:smir::helou: