Фан Клуб: Вардар

Член од
17 април 2024
Мислења
589
Поени од реакции
1.369
Подобро е кога не се навива :D. Шала на страна, можно е да ја наместија. Како и да е напред Вардар, дај Боже да се среди некако работава, атмосферата е жива депресија.

Член од
8 август 2013
Мислења
1.239
Поени од реакции
1.813
Член од
13 август 2019
Мислења
608
Поени од реакции
3.285
i ovie boda shto gi imate, poklon vi se od sudiite... tve pobedi vi dadoa, i so Tikvesh i so Shkupi.

Podobro placate, bidejki toa vi e zanat, viktimizacija :)
Нема крај на маките на албанците во Македонија :(

Член од
7 јули 2023
Мислења
25
Поени од реакции
179
i ovie boda shto gi imate, poklon vi se od sudiite... tve pobedi vi dadoa, i so Tikvesh i so Shkupi.

Podobro placate, bidejki toa vi e zanat, viktimizacija :)
Чим на вас поборниците за фер плеј нешто не ви штима, дај да ургираме некако да се преигра :)

Член од
11 април 2023
Мислења
2.071
Поени од реакции
6.828
Ги читам коментариве на социјалните мрежи и може да кажам дека сме најпокварен народ,ај $иптариве што пишуваат не ме чуди ама битолчаниве што ги подржуваат и се се лајкуваат едни со други неможам да разберам,тие Пелистер незнаат со кој игра ама за Вардар да коментираат први се:unsure::facepalm:.
Абе ноќна мора им се Вардар и Комити на сите.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.393
Поени од реакции
24.548
Ги читам коментариве на социјалните мрежи и може да кажам дека сме најпокварен народ,ај $иптариве што пишуваат не ме чуди ама битолчаниве што ги подржуваат и се се лајкуваат едни со други неможам да разберам,тие Пелистер незнаат со кој игра ама за Вардар да коментираат први се:unsure::facepalm:.
Абе ноќна мора им се Вардар и Комити на сите.
sto ocekuvas od bagra sto jade so teroristi be...

isti kurac ti e toa a ckembar a sipak... nema razlika. imaat kompleks od nas za narednite 10 generacii :toe:

Член од
8 август 2013
Мислења
1.239
Поени од реакции
1.813
Чим на вас поборниците за фер плеј нешто не ви штима, дај да ургираме некако да се преигра :)
Ako Vardar a sinonim na Fair Play, togash Shkendija treba sinonim na neshto "svetence" :D

Historicno najoshtetenata ekipa vo PMFL, i od vasha strana, pa i od strana na nashite braka Albanci, na celo so M.Sejdini.

Kajgana Shop

На врв Bottom