Како те повредив друже?
Сети се и надмини го.Од кај ти мене ми го знаеш минатото....!? Ме поврза со минато и ме повреди, баш на тоа што нејќам никад да се сетам тоа ти го направи.... сеа ме сфаќаш!???
А мене никако да се решиш да ми го заебеш денот/ноќта после анализата која ја направив за тебе.Сети се и надмини го.
Можев и цветчиња да ти постирам, делфини или зелена трева... Да ти го направам денот.
Јок. Јас ако анализирам, го правам тоа со целиот ризик дека може да ти го ебам денот - ама утрото да ти е поведро, а наредните денови подобри од претходниот, полоши од наредниот.
No hard feelings момче :smir:
Мици и Михаил ... :back:
Мици т.е. Дотичната
Мјауууу ... личност која ме познава подобро него што јас сама се познавам, па веројатно треба релацијава некако да иде во 2 правци, не знам јас не се бавам многу многу со психологија.
Оваа девојка е толку сталожена што мене ми е ете така чудно како е тоа можно, си има некоја своја есенција.Мици знае што сака и зошто го сака тоа што го сака, вешта е со зборови, тоа можам јас лично да ви го потврдам а и сите нејзини раскази на Форумов нормално.
Лошто кај Мици е што многу се врзува за луѓето, премногу и се битни и сака кога веќе еднаш ќе станат „нејзини“ да не ги дели со никој друг.
Мици е личност која сака посебни работи, посебен парфем, посебна облека т.е. круто кажано Мици знае да биде сноб, ама од оние фините снобови.Мици е мало слатко девојче кое знае да ви ја плесне некогаш вистината во лице па вие слободно мислете си зошто бе сега вака ми рече и Мици не знае да теши.Што е боље, збори работи кои поубаво ќе ве утешат од што било друго што може да ви се каже.
Оргиналност пред се, пасија и љубомора.
Мјауууу ... мацо мислам дека едно мало делче кажав, а?
Михаил т.е. Реактив 89
* Со љубов, *ваша Виолета!:back:
[/LEFT]
Мици и Михаил ... :back:
Михаил т.е. Реактив 89
Михаил е едно од најмилите суштества кои некогаш ги имам запознато, детето е фино во вистинската смисла на зборот.
Понекогаш премногу ми се нервира за работите кои навистина не би требало него да го засегаат и е презафатен за да се грижи за себе притоа грижејќи се и за другите.
Ако сте даун ви треба дечково за да ви направи лифт уп, иако и сам знае понекогаш да западне во некои депресивни и безнадежни ситуации и пак кога е таков е тука ако ви треба.
Секогаш подготвен да даде се за сите и тоа е тоа што не би требало да го правиш сонце, разбирливо е дека се грижиш, но луѓето често не се ружи без трња, имаат и тоа многу, не само еден или два.
Од искуство.
Треба и да научиш колку вредиш, да станеш свесен за своите вредности и за своите проблеми, не само за туѓите.
Имаш потреба од љубов, од внимание, од се околу тебе да се врти еднаш само за тебе!
Мислам дека ради тоа и ти се бедовите педер, ти треба љубов.
Но кога ќе размислам, зар не ни треба на сите? :smir:
* Со љубов, ваша Виолета!:back:
Утре!еј лејди штом си почнала со анализиве за мене една или не може?
Сети се и надмини го.
Можев и цветчиња да ти постирам, делфини или зелена трева... Да ти го направам денот.
Јок. Јас ако анализирам, го правам тоа со целиот ризик дека може да ти го ебам денот - ама утрото да ти е поведро, а наредните денови подобри од претходниот, полоши од наредниот.
No hard feelings момче :smir:
Почитувам мислења, и немам обичај да кажувам свое во однос на анализата на оној што се потрудил да ја направи Али, ај ќе прокоментирам на кратко, за цитираното: Mислам дека интелектуалниот натпревар е најважен. Ама далеку од тоа дека се поставувам преарогантно априори. Нудам своја варијанта, па бујрум :smir: Тапа моментот беше како на шала кажан... За останатото, кое е кажано во позитивен контекст по некакви си правила и прописи - нема да искоментирам ништо, во наплив на скромност. Фала на трудот :smir:...Само што понекогаш, ако некој воопшто се осмели да каже дека не си во право, стануваш малку злобен и знаеш да го исмееш малку тој член. Нешто како, јас сум паметен и секогаш во право, а тебе штотуку ти докажав дека си тапа...
Фала на анализата. Знаев дека можешп.с. не ти се лутам, само иам мала забелешка за тебе... работата не е за лутење зашто незнаеше... но ете сеа имаш причини да си го промениш мислењето и да размислиш малку поопширно!!!
Поздрав!!!