...Само што понекогаш, ако некој воопшто се осмели да каже дека не си во право, стануваш малку злобен и знаеш да го исмееш малку тој член. Нешто како, јас сум паметен и секогаш во право, а тебе штотуку ти докажав дека си тапа...
Почитувам мислења, и немам обичај да кажувам свое во однос на анализата на оној што се потрудил да ја направи
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Али, ај ќе прокоментирам на кратко, за цитираното: Mислам дека интелектуалниот натпревар е најважен. Ама далеку од тоа дека се поставувам преарогантно априори. Нудам своја варијанта, па бујрум :smir: Тапа моментот беше како на шала кажан...
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
За останатото, кое е кажано во позитивен контекст по некакви си правила и прописи - нема да искоментирам ништо, во наплив на скромност. Фала на трудот :smir:
Мици а.к.а. Дотичната.... Ај ќе се обидам да ја направам најкратката анализа на свет за тебе, не со некаква деградирачка тенденција, ами онака со одбрани реченици.
*После тебе потоп. -
Потоп од солзи, крв и гној/ радост, меланхолија, недостигање - зависно од моментално расположение. Значи, ПОСЛЕ тебе. И значи, има ПОТОП. Тоа е битно.
*Every poet needs an unrequited love. -
"макар никад да не сме заедно, ќе си напишам најубава песна за тебе во која ќе те опеам и опцујам, ќе се тестирам себеси и нас. Можеби нема да направам ништо повеќе од истурање врз парче хартија или физичка меморија на компјутер...ама така сакам!"
*Love's bitch. -
точно така. И да... љубовта е кучка. Лажлива кучка. Ретко е поинаква и обично тоа е во моментите кога веќе сме се наоштриле за пресметка со неа. Кој ја ебе... Си го бараше, ќе си го најде! А шо да се замарам устари...
*На дожд не љуби чадор, макар и да е кисел. На сонце носи очила, макар и да е делумно облачно. - не коментирам ништо повеќе од ова.
Oмилен ден: врнежлив, како овој. Буди инспирација, пере улици.
Омилен филм: веројатно некоја комедија со Лесли Нилсен.
Омилена изрека: "
You can't handle the truth." (како Џек Николсон во A Few Good Men) /whispers:Maybe i cannot too....Doh! Impossible
Животот е комедија за оние кои размислуваат, трагедија за оние кои чувствуваат. Конечно,
fuck the truth. Style is more important.
![Возбуда :vozbud: :vozbud:](/styles/default/xenforo/emot/vozbud.gif)