Flix
Duhovit,druzeljubiv,harizmaticen...
Kako i da e moram prvo da ja istaknam negovata duhovitost,i toa sto sekogas e raspolozen i nasmean i vo momenti koga mu se slucuva nesto nesakano,no ne krie sto cuvstvuva vo sekoj slucaj..Ljubovta ja sfaka seriozno no ne do taa mera da gi zapoznae nejzinite uzivanja,a zosto...zatoa sto ne odlucuvas od prva,veruvas deka vremeto ke pokaze so kogo i kako da bides i kako da se postavis vo dadena situacija.. Sovet: Nemoj da cekas mnogu vreme da pomine,nestrplivosta go brise zadovolstvoto ponekogas!:back: Prav
smeker e moram toa da go potenciram,znae kako da vleze pod koza,zboram vo sekoj slucaj...kako prijatel i kako decko:wink:
Znae da nasmee i saka da go smeat,nesaka ozbilni tipovi i muabeti i ne bi go trosel vremeto na filozofiranje,no spremen e i na toa....:smir:
Prifaka soveti pa kakvi i da bile tie,a sekako toj si procenuva sto da primeni od toa...
Brzo se privrzuva za lucnosti,saka da se druzi i zapoznava novi luge...
Ja cenam negovata iskrenost,i toa sto e sekogas svoj...:smir:
Prav umetnik e - zboram za slikite...sama se uveriv vo toa!
Ja saka muzikata kako i sekoj covek na svetov
no ne slusa bas se...najveke trans:wink:
Sakas da im ostavis vpecatok na lugeto deka si edna zrela licnost sto znae sto saka vo zivotot i uziva vo nego,sakas da te sakaat onie koi gi sakas i pravis se da bide taka...mislam deka sekogas uspevas vo toa bidejki imas osobini sto dokazuvaat deka si vreden za da te sakaat i cenat kolku sto e potrebno i kolku sto si zasluzil!
Ja imav taa cest da zboram so tebe,analiziram no ne i da te vidam i zapoznaam vo zivo,se nadevam ke bide naskoro i ovoj tekst ke se zgolemi,i ke znam uste mnogu raboti za tebe...milo mi e sto si mi prijatel:smir:
P.S. Mozokot ne razbira nekoj pricini sto gi ima srceto!!!:back:
....se nadevam deka si zadovolen....