YouTube (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата NightWolf
  • Време на започнување Време на започнување
Ви работи премиум преку Аргентина? Не само што не ми дозволува да направам renew, туку од било која држава со евтин пакет ми ја дава истата грешка "We cannot confirm your country".
Стави ВПН од некоја држава со поскапи пакети, си работи, стави Турција/Венецуела/Аргентина/Бразил, не работи. @123456 ти користеше мислам, или некој друг за совет?

Ви работи премиум преку Аргентина? Не само што не ми дозволува да направам renew, туку од било која држава со евтин пакет ми ја дава истата грешка "We cannot confirm your country".
Стави ВПН од некоја држава со поскапи пакети, си работи, стави Турција/Венецуела/Аргентина/Бразил, не работи. @123456 ти користеше мислам, или некој друг за совет?
Mislam deka prosli mesec napravija promeni youtube da go reshst ova, najavija crackdown, najverijatno e toa. I kaj mene ne saka da obnovi i ja koristev od Argentina, nisto nemam menuvano.
Jas instalirav ReVanced, koga se do tolku alcni za pari ni 3e ne im davam.

Ne

Можно е да подаруваат премиум за Youtube Music. Од нигде никаде ниту имам купено ниту нешто сум правел. Гледам ми излезе нотификација Gift for you и ја отворив, ја прифатив ми се активира.
1000007699.jpg
1000007701.jpg

Последно уредено:
Па добро, preview e. Не е баш free уште 100 години. :)

Сега видов на телефон некој видеа а не ба сите може да ги направам слика во слика. Да ми седи видеото доле и додека друго работиш.

Немам премиум купен.

Последно уредено:
1000029980.jpg
Од оваа страница можите да си земите јутуб премиум за 20 евра годишно. Грдо е само шо ќе ви напрат нов акаунт. Ама подобро така отколку реклами

Здраво
Едно прашање , на таблетот на Јутуб можев да гледам видеа и на 4К , но веќе скоро две недели најако е до 1080р.
Дали нешто јас сум притиснал несакајки или самата апликација сменила нешто
Ви благодарам

Здраво
Едно прашање , на таблетот на Јутуб можев да гледам видеа и на 4К , но веќе скоро две недели најако е до 1080р.
Дали нешто јас сум притиснал несакајки или самата апликација сменила нешто
Ви благодарам
Da si pritisnal.
Znaenje na poddesuvanja ili slaba Internet vrska

Imash vide koi se so slaba rezolucija
Ili Imash postavki razebano
Klikni na zapchanikot i baraj vo Kvalitet shto opcii ti dava

Unbenannt.jpg

Американциве прават чудо со Јутјуб и тој тип на заработка и бизнис.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom